Mozilla İle Tahribat Açılmıyor Sebep Ne Olabilir?
-
sürekli olarak firefox kullanıyorum ancak iki gündür mozilla ile tahribata girmeye çalıştığımda
error '80020009' /top.asp, line 146 uyarısını alıyorum. şu anda haliyle explorerden giriş yapıyorum. acaba sorun
düzelirmi diye çerezleri temizledim firefoxu kaldırıp tekrar kurdum ama değişen bir şey yok.
sorun ne olabilir? fikri olan?
-
Fikrim yok da ben Mozilla ile giriyorum sorun yok.
Ayrıca Mozilla ile giren çok kişi var: http://www.tahribat.com/Online-Uyeler
-
mozilla ile genel bi sorun olduğunu bende düşünmüyorum. sorun benim bilgisayarımda.
-
Çevrim içi çalıştığından emin ol
Sayfayı Ctrl + F5 yap
-
mozilla son versiyonda sorun var facede kapanıp duruyor hata mesajı veriyor kapat yenden başlat diyor ama nnormal çalışıyor .
-
@destroyer diğer sayfaları açabiliyorum sadece tahribatta sorun var. ayrıca dediğinide yaptım.
@ottomanmurat bende hiç açmıyor sanırım aynı sorun değil.
-
yukarı.
-
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------
Opera'yı deneyin.
-----------------------------hocam ilgin için sağol da ben tavsiye istememiştim operanın ne olduğunu biliyorum. benim sorunum :
error '80020009' /top.asp, line 146 uyarısı alıyorum. google da araştırdım ama çıkan sayfalar ingilizce türkçe çevirisinden
de bir şey anlamadım. belki bu hatanın ne olduğunu ve çözümünü bilen biri vardır.
-
hata devam ediyormu?
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
hata devam ediyormu?
-----------------------------düzeldi teşekkür ederim : )
edit : sanırım destek tahribat com a mail atmam gerekiyormuş burda konu açmak yerine.