Mp3
-
Bengü & Serdar Ortaç - Korkma Kalbim Mp3 olan varmi arkadaslar ?
-
buyur canım klip versiyonu;
http://rapidshare.com/files/41863307/KORKMA_KALB__304_M__KL__304_P_VERS__304_YON_.mp3.html
-
Kelvin KArdes Rapid telekomdan engelli asmanin bir yolu varmi yani suan verdigin link benim bilgisayarimdan telekom tarafindan engelleniyor nasil indirecegim?
-
DNS i değiştir hocam. Türk telekomun Dnsi üzerinden çıkış yaptığın için engel koyuyor, değiştir girersin.
-
Nasil degistirecegim tarif edermisin bi kardes rica etsem biraz toyum kisirim o konularda acarmisin biraz daha
-
Bilgisayarım Çift Tıkla Aç --> Ağ Bağlantılarım --> Ağ Bağlantılarımı Görüntüle --> Yerel Ağ Bağlantınızı sağ tıklayıp --> Özellikleri Tıkla
Açılan pencerede --> Internet Iletişim Kuralları (TCP/IP) Tıkla aç --> Açılan pencerede --> "Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan" bölümüne kullanmak istediğin DNS adreslerini değiştireceksin.
Şimdi DNS e ne yazacağım diyede sorma internetten DNSleri ara ve bul değiştir. Böylece daha iyi öğrenmiş olursun :)
-
Yaw bey baba anladim onuda Dns Numarasini nereden alcam?
-
EmiRReiS Senin tasani yerim su isi bi tarif et bey baba ne yazmam gerek Dns numaralarina ?
-
şuan hatırlamıyorum ama biraz araştırma yap. Superonline'nin dns'leri hakkında.
zannedersem telekomunkiler;
212.156.4.1
...
212.156.4.20
böyleydi.
-
lime wire büssürü sonuç çıko hoca ordan indir..
-
lan ne ii adamım yaw :P