Mp3 Çalar Alıcam Önerileriniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    mp3 player alcağına sonyerricson walkman al sesi ipodlardan daha iyi veriyo w300i nin fiyatıda uygun ben alcam inşl yakındada bilmiorem bakces artık
    ---
    hani paran yoktu lan efsun 20 ytl versene 50 ytl diodunya way a.k :D ei oldu gördüğümüz bunu :D

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    ben daha 1 saaat önce kaçak sony mp4 aldım 120 kaat bayıldım.

şimdilk fena değil gibi. ama sonunda ne olur bilmem 1 gb lık, bu arada sony (sahtede olsa) sony abd malımı çin malımı

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    bide sakın doğubankdır tarzı yerlerden alma ben aldım mesela ..

'Sony SV-588' 120 ytl..

özellikleri çok iyi mp3 mp4
    resim çekme video çekme .. kendi kendine format atabiliyor. e-book özelliği var.. oyun var her bi bok var yani.. ama memnunmusun dersen değilim.. çünkü araştırdım sony nin böyle bi cihazı yok. ve garantisiz.. bilindik bişey al.. JVC de iyi markadır hatırlatayım..

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    lan 80 kaat o aletler 40 kaat zarardasınız sağlık olsun diyelim :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek
    dostum " apple ipod nano" al bitane gör bak müzik nası güzel bişey:)

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mipodrall
    mipodrall's avatar
    Erkek
    Bende creative MUVO N200 vardı ve berbat birşey bozuldu... Garantisine gönderdik ama allem ettiler kallem ettiler geri gönderdiler bize amcklar... Kesinlikle ama kesinlikle creative almayın, bozulunca zkini çıkartıp sallarlar vallahi... Aslında hala karar veremedim ama sony en iyisi gibi geliyor bana... 1 GB Sony'ler 150 kaat galiba... Creative dışında kullanıp da çok memnun olan var mı? Böyle sallanınca kapanmayan, bir düşmede bozulmayan bişey??

Savaş herşeyin babasıdır...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ne alırsan al ama karaköyde satılan 55 ytl  1gb lık ipod dan alma ömrü en fazla 1 ay:D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

ya bu trekstor die bi marka var kullanan arkdş varmı gerçi fiyat performas ta lider die duydum ama kişisel tecrübe ayrı tabi..

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=35019

matematik24.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    ---Öncelikle ilginiz için tşk.ler şu alet çok hoşuma gitti creative zen v modeli fakat bazı ark. creative felan alma demiş , artık araştırıcam daha neler var bakalım.eğer böyle hoşunuza giden varsa yada sizin elinizdekinin resimleri warsa koyabilirsiniz.

Kendinin tutulmuş olduğu aynı hastalığa tutulmuş başka bir hastayı iyileştirmeye uğraşan doktor..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naps
    Naps's avatar
    Erkek

creative in zen serisi war yanlış hatırlamıyosam 100ytl bitane mp3 playerı war arkadasım almıstı hepsiburadadan cok iyi bi alet ayrı etten abimde zen vision:m war we çözünürlüğü inanılmaz ama cok paahalı we kulakları sagar edecek kadar cok yuksek ses seviyesi war

Hayat Ölüme Giden Yolda Bir Düştür...
Toplam Hit: 3963 Toplam Mesaj: 30