folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder MP3 İndirmede Ceza Dönemi Başladı

MP3 İndirmede Ceza Dönemi Başladı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

http://i35.tinypic.com/ofms7m.jpg

MP3 İNDİRMEDE CEZA DÖNEMİ BAŞLADI!

Limewire üzerinden mp3 aktarımı yapan ve bilgisayarına kaydeden 120 kişi Asayiş Şube  Müdürlüğü tarafından gözaltına alındı. P2P (kişiden kişiye) dosya aktarımını sağlayan Limewire, Emule, Bittorent gibi yazılımlar artık bilgisayarlarımızda ciddi bir tehtid mi oluşturuyor?  Bu kullanıcılar nasıl bulundu, nasıl tespit edildi?

MÜ-YAP ŞİKAYETÇİ OLDU

Soruşturma, MÜ-YAP’ın (Bağlantılı Hak Sahibi Fonogram Yapımcıları Meslek Birliği), telif hakkına sahip olduğu müzik parçalarının internet üzerinde dağıtımının yapıldığını söyleyerek şikayetçi olması üzerine açıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturmada, internet kullanıcılarının “LimeWire” isimli programı kullanarak korsan müzik indirdikleri ve yine bu parçaları başkalarının alabilmeleri için kullanıma açtıkları tespit edildi.

112 KİŞİ GÖZALTINDA

Polis tarafından IP numaralarından önce bağlantı için kullandıkları telefon numaraları daha sonra da adresleri belirlenen korsan müzik dinleyen 112 kişi emniyette gözaltına alındı.

Savcılık kararı ile bu kişilerin bilgisayarlarına incelenmek üzere el kondu. İfadeleri alınan korsan müzik dinleyicilerinin yaptıklarının suç olduğunu bilmediklerini söyledikleri belirtildi. Bilgisayarında korsan müzik parçaları bulunan A.K. (27) ifadesinde, “Birkaç kez sitelerden şarkı indirmiştim. Ancak bunların kullanıma açıldığından ve başkalarının bilgisayarıma girmesine izin verdiğimden haberim yoktu” dedi.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek
    Pc'im zombie oLmuş oto program-oto mp3 çekiyor ben hakimim masum bey ahah :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    bu mü yap ta iice çılkını çıkarmaya başladı sanırım artık mücadele dönemi başlattılar :S

Living Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2FaN
    2FaN's avatar
    Erkek
    Bu haberi okumuştum sanki :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

limewirenin de a.qdular :)

limewireden ipleri almışlar hep :) okadar bir çabaya gerek yok herkesde gösteriyo :))

çoğ kullanıma açmıyor kapatmasını bilmediği için öyle oluyo :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Bu müyap ne iş yapar Allah aşkına? :| Hay böyle işin :|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ZoRKaYa bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bu müyap ne iş yapar Allah aşkına? :| Hay böyle işin :|
    -----------------------------

hacı adamlar korsana karşı savaş açtılar pıt pıt siteleri kapatıyorlar ortalık durulana kadar göze batmamak lazım :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek
    alper haklı bu fırtına çok site yakar
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek
    Vay ş....zler vay.Ne halt yicez şimdi biz?

Pragmatism&Realism
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sadece limewire tarzı programlar için mi bu eğer öyleyse iyi yırttım ben :D zaten kullanmıyorum o tür programları

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    121 emniyetin uğurlu rakamı mı yoksa bu haber eski haber mi?Paso 121 kişi topluolar ne le bu?

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
Toplam Hit: 3488 Toplam Mesaj: 32