Mp3 Kesme
-
slm mürid kardeşlerim işinize yarıyacak bir program olduğunu düşündüğüm mp3 cutter
mp3 leriniz istediğiniz yerden kesebilirsiniz. özellikle bazı sarkılarda hosunuza giden yerleri keserek telefonunuza melodi olarak koyabailirsiniz (:
download link :http://rapidshare.com/files/65337470/mp3cutter.exe.html
mark current pos as segment begin :bunu tıklayarak mp3 ünüzü nerden keseceğinizi belirliyosunuz.
mark current pos as end : bunu tıklayarakta mp3 ünüzü nerde bitirmek istediğinizi belirliyosunuz.
cut out selected segment : bunu tıklayarakta kestiğiniz yeri kaydetiyosunuz.
-
mp3 kesme programı ararken buldum forumda bu konuyu indirdimdosya çalışmıyor bilginiz olsun dll hatası veriyor
Sonic Foundry Sound Force programınıda bir türlü bulamadım ne kadar aradıysamda phazedll den nasıl indireceğizonuda bilmiyorum
-
flood bunu yazdı:
-----------------------------mp3 kesme programı ararken buldum forumda bu konuyu indirdimdosya çalışmıyor bilginiz olsun dll hatası veriyor
Sonic Foundry Sound Force programınıda bir türlü bulamadım ne kadar aradıysamda phazedll den nasıl indireceğizonuda bilmiyorum
-----------------------------www.phazeddl.comda yukarda sağda search kısmı var tıkla oraya...
sound forge yaz, aşşağıda gelen seçeneklerden tıkla bi tanesine, rapid linki bul bitane indir :)
-
ben bunu kullanıyom çünkü çok basit , resimleri takip ederek yapabilirsin :)

http://rapidshare.com/files/119019525/By-GizemLi-TBT.rar takıldıgınız bi yer olsa söleyin oldumu :) -
internet dünyasıan girdim gireli
bu mp3 kesme konusu çok popüler :F
yani her ay bir tane garanti konu açılıor :S
-
GoldWave'yi şiddetle öneririm (:
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
flood bunu yazdı:
-----------------------------mp3 kesme programı ararken buldum forumda bu konuyu indirdimdosya çalışmıyor bilginiz olsun dll hatası veriyor
-----------------------------www.phazeddl.comda yukarda sağda search kısmı var tıkla oraya...
sound forge yaz, aşşağıda gelen seçeneklerden tıkla bi tanesine, rapid linki bul bitane indir :)
-----------------------------phazeddl.com cok kral bi warez sitesidir.her türlü illegal program ordadır. şiddetle tavsiye ederim + softarchive.net Sık Kullananlara ekleyin mutlak
-
abi ne uğraşıyosunuz? neronuz yokmu? :D neronun araçlarından nero wave editor isimli bi pro var. kesmeden sonra sesin tüm özelliklerini değiştirebilir, cızırtıları temizleyebilirsiniz. çok süper bi program fazlası var eksiği yok.
-
dün bi filmden müziği ayırcaktım laızım olmuştu
Adobe Audition 1.5
şunu kullanıtoru bende güzel program
-
ya peki bi videodakı sesi silip kendimiz nasıl motajlıcaz ?
-
Windowsun kendi içindeki movie makerde yapıyor aynı işi :) keşfetmeyenleriniz varsa söyleyim :D