Mp3-Mp4 Tavsiyeleriniz ?
-
s.a muritler mp3 veya mp4 almayı düşünüyorum. şekil olarak dikdörtgen olacak.
tavsiyeleriniz nelerdir ?
-
creative zen stone plus. ses kalitesi çok iyidir.
-
meizu m6 (Y) Ipod'a tek rakip olarak gösteriliyo bende kullanıyorum gayet güzel bi alet...
-
DePReS bunu yazdı:
-----------------------------
meizu m6 (Y) Ipod'a tek rakip olarak gösteriliyo bende kullanıyorum gayet güzel bi alet...
-----------------------------Bu mu Ipod'a rakip gösteriliyor :D Kim söylemiş ?
-
creative zen mosaic
-
Philips Go gear SA5200 var bende. Super bi alet. Hic sorun cikarmiyo ama amerika'dan almistim, burda satiliyo mu bilmiyom
-
fiyatlardanda haber verseniz
-
Yigit bunu yazdı:
fiyatlardanda haber verseniz
-----------------------------Bütçem max 200 ytl kadar. ki bunlar bayağı pahalıdır ama hepsi güzel aletler sağolun paylasım icin.
-
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------creative zen stone plus. ses kalitesi çok iyidir.
Fiyatı 131,00 tl
creative zen stone Fiyatı 45,00 Tl tek farkı arasındaki radoı farkı şekil aynı sadece ekranı yok he bide hoparlörü var dışarı ses veriyor plusta varmı htırlayamıyorum
-
mamii bunu yazdı:
-----------------------------DePReS bunu yazdı:
-----------------------------Bu mu Ipod'a rakip gösteriliyor :D Kim söylemiş ?
-----------------------------bende bunu tavsiye edecektim.Gerçekten çok kaliteli bir makina:)
ama bir yanlış anlaşılma var sanırım
meizu m6 ipoda rakip gösterilmiyor. meizu m8 ipfoneye gösterilmeye çalışılıyor ama iphonenin daha 10 fırın ekmek yemesi lazım:) isteyen varsa gelecek ay ben getirteceğim toplu getirtek sürümden kazanak:p
-
hocalar bende bi mp3 çalar almak istiyorum ama ucuz bişi olsun ekran olmasına gerek ve ya tek satır olsa yeter fm olsa fena olmaz ayrıca
usb bellek gibi oluyo bazıları onlardan kullanan varmı ? önerebilecegin bişiler?