Mp3 Player
-
ses kalitesi iyi olan bir mp3 almak istiyorum. Sonynin mp3 lerini düşünüyorum.sonynin mp3lerinin basların ve ses kalitesinin iyi olduğunu duydum. Kullanan varmı varsa kalite nasıl. yada daha iyi bir mp3 tavsiye edebilirmisiniz.
-
apple
-
Ben sony alan birisi olarak tavsiye etmiyorum. Sony nin basları iyi olabilir ama ses seviyesi çok düşük. Kardeşimin aldığı 40 liraya minton bile sony nin ses kalitesinden iyi...
creative i tavsiye ederim.
-
bende w810i telefon ve psp var. onlar arasında büyük bir fark olan mp3 arıyorum. yani hem baslar yeterli olsun hem ses kaliteli olsun. max 200 lira verebilirim.
-
Yeni nanolar dokunmatik ki tavsiye ederim, ama yeni shufflelarda dugmeli ki onlarida tavsiye ederim.
Bekleyemem dersen $uanki shufflelardan birini al derim.
Ama http://www.sony.com.tr/product/nws-b-series alirsanda niye aldin demem, bunlarda guzelmi$ deneme firsatim oldu.
-
mp3 dışında kullancağın kulaklığında çok önemi var :)
-
biliyorum... kulaklıkta önemli de eşşeğe altın semer vursan eşşek yine eşşek
sonyden kastım o b serisiydi.
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Ben sony alan birisi olarak tavsiye etmiyorum. Sony nin basları iyi olabilir ama ses seviyesi çok düşük. Kardeşimin aldığı 40 liraya minton bile sony nin ses kalitesinden iyi...
creative i tavsiye ederim.
-----------------------------abi patlak çatlak ses alıp ne yapacaksın ki.
-
ucuz mp3 çalar al.kaliteli kulaklık al.320 kps müzik dinle
-
Creative Zen Stone Plus kullanıyorum. Çok memnunum. Şarkı seçimi için ufak ekranı da var. Sırf Apple diye ekransız ürün alınmaz. Kalite olarak aşağı kalır tarafı yok. Creative zaten ses üstadı, yılların firması. Fakat yanında gelen kulaklık (sanırım maliyetten kısmak için) ortalama birşey. Sony kulaklıkla beraber harikalar yaratıyor.
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------abi patlak çatlak ses alıp ne yapacaksın ki.
-----------------------------creative mi patlak çatlak :|
Oldukça iyi ses kalitesi.