Mp3 Player Sorunum?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    arkdaşlar elimde sony mp3 player var pc ye taktığımda 2 gündğr pc görmüyor? sadece benim pc de değil başka pc lerrdede görmüyor fakat bağlantı kuruluyoor yani şarj oluyo ama görme olayı yok?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bende de aynı sorun vardı sony mp3 player almıştım şarjoluyordu ama çalıştırmıyordu meğer driveri eksikmiş internetten arattır driverini bulursun indir ve onunla birlikte çalıştır o zaman çalışır eğer bozuk değilse tabi nasıl ki piyasadan adığımız bluetooth cihazları pc de driversiz çalışmıyor onlar da öyle 

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    fakat dostum şöyle bir durum var 2 gün öncesinde filan çalışıyordu şu an çalışmaz olud?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

eğer biçimlendirip format atabiliyorsan mp3 playere at derim eğer olmazsa başka bi usb sürücüsüne bağla arızalanmış da olabilir ama yine de driverini yükle kur çalıştırmayı dene yine de olmazsa cihazı pc ye baştan tanıtmayı dene 

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Normalde driver gerekmez 

0-playerin düğmelerini kontrol et onlar olması gereken konumudalar mı , kablolarını kkontrol et (kabloluysa )

1.Büyük olasılık virüs bulaşmıştır

2. Başka bir mp3 playeri görüyormu görmüyormu ona bak. Eğer onları da görmüyorsa söz konusu virüs yada bot diyelim usb driverlarını görmesini engelleyen bir değişikliği registrye yapıyordur (bunu internet cafeciler yapıyor)

3- Klasör seçeneklerinden tüm gizli dosyaları göster ve daha aşağıdaki sistem dosyalarını göster seçeneğini işaretle

4-Explorer adres çubuğuna F:\ gibi birşeyler yaz burdaki F usbnin  muhtemel adıdır harddiskin iki parça ve bir optik varsa C,D, ve E kullanılır ve usbye F kalır bu mantık yani..

5. Böylelikle dosyaları görebiliyorsan virüs taraması yaptır müzklerini yedekleyip  usbdeki tüm dosyalrı sil

6- kolay gelsin 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

malesef olmuyor.

başka pclerdede görünmüyor şu an mp3 player

mp3 player basit şu usb olanlardan evet müzik atarken filan sonic stage filan lazım oluyor ama onsuzda içieriğini görebiliyordum.

fakat şu an gözükmüyor mp3 playerim normal açılıyor müzik dinleyebiliyorum pc ye taktığımdada normal şekilde şarj oluyor fakat içeriğini göremediğim gibi pcde herhangi bir değişiklik olmuyo yani hiç birşey bağlanmamış gibi devam ediyor pc işine:)

pc üzerinden mp3 playerı nasıl tamir edebiliriz?

bu arada mp3 playerın reset tuşunada bastım denedim yine olmuyor

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FEEL
    FEEL's avatar
    Erkek
    kardeşim benim mp3 ümde de aynı senin gibi oluyor ara sıra bilgisayar görmüyo sadece şarj oluyor komut işlemine girip ordan formatt attıktan sonra düzeliyor. sende den istersen bi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    tam oalrak nasıl oluyor o işlem kardeşim ? komut sistemi ile?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FEEL
    FEEL's avatar
    Erkek
    çalıştıra cmd yaz komut işlemi sayfası çıkıyor sonra mp3 ünü bağla komut satırına format x: yaz (x yerine mp3 hangi sürücüde çıkıyorsa onu yaz) sonra çalışır die umuyorum beninki çalışıyor öle yapınca
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    işte benimki normalde çıkıyordu şu an çıkmıyo ki yani f ye tıkladığımda lütfen disk yerlşetir filan falan diyor
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FEEL
    FEEL's avatar
    Erkek
    hmm mp3 ün usb girişinde bi sorun olabilir kardeşim ozamn
Toplam Hit: 4372 Toplam Mesaj: 18