Mp3 Sitelerinin Kapatılmasına Tepki Saldırısı Vol.1
-
Sırasıyla bütün büyük mp3, video vs. paylaşım siteleri kapatılmakta. Bunun biz kullanıcılar için olan önemini anlamayan yetkililer dijital müziğin fiyatını ucuzlatmak yerine bu domainleri banlamakta.
En son www.XXX.com adı altında yayın yaptığımız müzik portalı nın domaini www.mu-yap.org tarafından banlandı. Buna karşılık uzun süren mücadelemiz sonucunda ADSL ve Dial-Up bağlantılarımız iptal oldu. Yurt içinden domaine ulaşamadığımız gibi Cable haricindeki bağlantılarımızın iptali sonucunda www.XXX.net üzerinden yayına başladık ve bu hafta içinde yasal yollarla karşılık vermeyi düşünüyoruz.
hitmp3tr.com / turkboard.org / mp3arsivi.com gibi işimize yarayan bütün siteler yavaş yavaş kapanıyor..
Fakat bu bize yetmedi ve sanal ortamda da www.mu-yap.org a saldırı düzenleyeceğiz. Katılım için msn thedoguhan@hotmail.com conversation da buluşalım.
Mp3 kullanan herkesi görev başına çağırıyorum.. Saygılar.
-
hocam ne yaparsa yapsınlar bu işin önüne geçemeyecekler kapansa bile elinde okadar alternatifin varki....
-
Herkes Kendini Dusunuyor Ağa OnLar Sizin DomaninLeri BanLadigi Zaman bi sekiLde Para KaznıyorLar BanLiyamadiqLari Zamanda onLar Yerine Siz Kazanıyorsunuz Bu Savas Ne Zaman Biter kim biLir:)
-
Removed...
-
www.mp3arsivi.com sitesini mu-yap kapatmadıki rene kapattı :) git renenin siteside tahribat.com hadi git protesto için tahribat.com sitesine saldır...
-
Removed...
-
mp3dunyasi.com da açık şuan..
-
Kusura Bakma Sana Karsı YanLıs cumLe Kurmus OLabiLirim Ama Tek Mp3 YayınLiyan Sitede Yada Kurum Sen degiLsin.Sen Para Kaznamıyorsun Diye BaskLarıda Kazanmıyor anLamina geLmez.Ben Orda geneLLeme Konusmustum.
-
tepkimizi koyalım tahribat olarak govlar dahil sal dırı duzenleyelim.
bu ftp olur,xploıt olur ddos olur uumu dxonce o mu yap hacklenmeli.bir de nasil kapattırmıslar onu merak ettim
-
Removed...
-
bizim devletimizle sorunumuz yok.hatta vatanaımızı da çok seviyoruz ölecek kadar fakat siber almede para babaları zengin oluyor bise de mu8zik sansı vermiyorlar ben rap dinliyorum muzik tarzımız frklı ama bişeyler yapabiliriz.
mesela bi ara arkadaşla ozel okulları hacklemiştik keske indexe mp3lere izin verni uyazsaydık :D