Mp3 Sitemizi Açtık - Sömürün (:
-
Merhaba arkadaşlar. Yeni Mp3 sitemizi açtık hepinizi beklerim.Ayrıca paylaşıma yardım etmek isteyip konu açan arkadaşlara şimdiden çok Teşekkürler.. Dediğim gibi.. Buyrun Sömürün (:
Www.GencMuzik.Org
-
Reklam yoktu hani...
-
hewewsını kırmak gıbı olmasın ama,eer lınkler ftp deıl ıse pek sansın yok..rapıd,upload.to vb..
+ forum kurmussun..uyelık vs.. ıstıyor..onun yerıne bı portal,html den quzelce bı sey ayarlasaydın daha ıyı olurdu..
lımewıre vb. warken,mıllet qırıpte uye olmaz..
yıne de hayırlı olsun :)
--------
edit : wordpress de kurabilirsn..
-
Forumda Sitenizin reklamını falan yapmayı düşündüyseniz adabıyla yapın, 20 kere yazmayın forumdaki konularla alakası yoksa imzaların altına eklemeyin
yazmış holy
http://www.tahribat.com/forumabout.asp
bu bölümde.. okudum yani kuralları (:
Jiqsaw bi şansımı denim dedim baba ya (: saol yine de :) son albümleri direk torrentten çekip yayınlarsamhani "belki.." felsefesiyle çıktm yola :)
-
çok az tür var
şu anda dünyadaki popüler müzik türleri
Alternative
Ambient
Blues
Country
Dance
Drum 'n' Bass
Electronic
Funk
Hardcore
Hip-Hop
House
Indie
Instrumental
Jazz
Lo Fi
Metal
Old Music
OST
Pop
Psychedelic
Punk
R 'n' B
Rap
Reggae
Rock
Techno
Trance -
Forumu SMF sandım ama MyBB :/
-
berbat olmuş:|
-
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Teşekkrler :)
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Teşekkrler :)
-----------------------------bişi diğil
-
üstad ilkin hayırlısı olsun site güzel hoşuma gitti bilmioyurm benim hiç bir sitem olmadı anlamamda zaten vaktimde yok ama belli uğraşmışsın ileriki zamanlarda daha iyi yerlerde olmanı temenni ederim
KOLAY GELSİN
-
o deil de millet mp3 indiriyor ceza alıyor falan fıstık haberler varken , mp3 download sitesi açmak nası bi cesaret birde paylaşımda desteğini esirgemeyen tahribat.com falan denmiş ... kendi başını yakıcanda tahribatıdamı yakmaya çalışıyon. ayrıca whois çektim kabak gibi cep telefonu mep telefnu postakodu ankara mankra her bok yazılı eksiksiz :D