folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mp3 Ten Ses Silme

Mp3 Ten Ses Silme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    Adobe audition la oluyo ama baya bir ugraşman gerek sanırım

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    silemessiniz . Silsen bile altyapıdaki kick leri de silmiş olursunuz .  İşin baya bi zor .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    Bu programın free olanı yokmu :D

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ya boş bunlar hoca karaoke özellği olan herşeyle yaparsın :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

Nurky bunu yazdı:
    -----------------------------
    mobydick,

harbici oluyor mu bu ?

evet aga

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek

Dina_Kaki bunu yazdı:

Merhabalar arkadaşlar;

Okulda 23 Nisan çalışmasını Yonca Evcimik'in "Haydi Sallayalaım Dünyayı" die bi parçası üzerine yaptım.(onlar seçmişti)Hep müziksiz çalıştğmz için yani şarkıyı onlar söyleyip dans ediyolardı.Şimdi şarkıyla yapınca bocalıyolar.Kısacası yalnızca müzikle ses olmadan dans edebiliyorlar Mp3 üzerinden sesi silebilir miyim? Yada yalnızca müzik elinde olan warsa upluad edebilirmi çok makbule geçicek.

dina kalki kardeş bak burdan  gir yonca evcimik resmi sitesine gir.Burdanda gir foruma üye ol konu aç istediğinin şarkının enstrümentalini bence sana en çabuk burdan yardımcı olurlar ;)

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    ya enstrümentalini bulucan yada programlarla halledicen ben sound forge da ve virtual dj de yapıyodum ama şarkısına göre değişiyodu kimisinde ses dikkat edilmediğinde duyulmyacak kadar az çıkıyodu(tamamen silinmiyo) kimisinde sesi kısıyosun ama müzik boğuklaşıyo  falan

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UploaDeR
    UploaDeR's avatar
    Erkek

voodoo bunu yazdı:
    guzel kardesim Ses silinmiyor ... karaoke gibi bisi oluyor ..

formatı geliştir ne diyim?  

Bizim yaptığımız paylaşımlar , o kadar emeğe bir gün de başkalarının yaptığı (Ç)ALINTI lar kadar değer verseniz ne olur ?ölmessiniz...,, ATEİZM ! ATeist Üye
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

UploaDeR bunu yazdı:

voodoo bunu yazdı:

8 senedir virtual DJ kullanıyorum ... Acid pro, Sound Forge , atomix, Cu-Base  ve ismini sayamadıgım bana gelmişsin Formatı geliştir diyorsun. ozaman Arkadasın istedigi parcayı hazırla buraya koy indirsin bende goreyim arkadaşda faydalansın... 

www.tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UploaDeR
    UploaDeR's avatar
    Erkek

voodoo bunu yazdı:

UploaDeR bunu yazdı:

voodoo bunu yazdı:

8 senedir virtual DJ kullanıyorum ... Acid pro, Sound Forge , atomix, Cu-Base  ve ismini sayamadıgım bana gelmişsin Formatı geliştir diyorsun. ozaman Arkadasın istedigi parcayı hazırla buraya koy indirsin bende goreyim arkadaşda faydalansın... 

anlamıyorsun galiba ? mp3 de sesler üst üste bindiği için ve sıkıştırılmış format olduğu için bunu % 100 yapacak hatta % 50 yapacak program görmedim ben ne sanal ne analog he sen biliosan söyle yapalim arkadaşta faydalansın bizde bişi öğrenelim  

Bizim yaptığımız paylaşımlar , o kadar emeğe bir gün de başkalarının yaptığı (Ç)ALINTI lar kadar değer verseniz ne olur ?ölmessiniz...,, ATEİZM ! ATeist Üye
Toplam Hit: 7929 Toplam Mesaj: 23