Mp3 Ten Ses Silme
-
Adobe audition la oluyo ama baya bir ugraşman gerek sanırım
-
silemessiniz . Silsen bile altyapıdaki kick leri de silmiş olursunuz . İşin baya bi zor .
-
Bu programın free olanı yokmu :D
-
ya boş bunlar hoca karaoke özellği olan herşeyle yaparsın :D
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
mobydick,
harbici oluyor mu bu ?
-----------------------------evet aga
-
Dina_Kaki bunu yazdı:
-----------------------------Merhabalar arkadaşlar;
Okulda 23 Nisan çalışmasını Yonca Evcimik'in "Haydi Sallayalaım Dünyayı" die bi parçası üzerine yaptım.(onlar seçmişti)Hep müziksiz çalıştğmz için yani şarkıyı onlar söyleyip dans ediyolardı.Şimdi şarkıyla yapınca bocalıyolar.Kısacası yalnızca müzikle ses olmadan dans edebiliyorlar Mp3 üzerinden sesi silebilir miyim? Yada yalnızca müzik elinde olan warsa upluad edebilirmi çok makbule geçicek.
-----------------------------dina kalki kardeş bak burdan gir yonca evcimik resmi sitesine gir.Burdanda gir foruma üye ol konu aç istediğinin şarkının enstrümentalini bence sana en çabuk burdan yardımcı olurlar ;)
-
ya enstrümentalini bulucan yada programlarla halledicen ben sound forge da ve virtual dj de yapıyodum ama şarkısına göre değişiyodu kimisinde ses dikkat edilmediğinde duyulmyacak kadar az çıkıyodu(tamamen silinmiyo) kimisinde sesi kısıyosun ama müzik boğuklaşıyo falan
-
voodoo bunu yazdı:
guzel kardesim Ses silinmiyor ... karaoke gibi bisi oluyor ..
-----------------------------formatı geliştir ne diyim?
-
UploaDeR bunu yazdı:
-----------------------------voodoo bunu yazdı:
-----------------------------8 senedir virtual DJ kullanıyorum ... Acid pro, Sound Forge , atomix, Cu-Base ve ismini sayamadıgım bana gelmişsin Formatı geliştir diyorsun. ozaman Arkadasın istedigi parcayı hazırla buraya koy indirsin bende goreyim arkadaşda faydalansın...
-
voodoo bunu yazdı:
-----------------------------UploaDeR bunu yazdı:
-----------------------------voodoo bunu yazdı:
-----------------------------8 senedir virtual DJ kullanıyorum ... Acid pro, Sound Forge , atomix, Cu-Base ve ismini sayamadıgım bana gelmişsin Formatı geliştir diyorsun. ozaman Arkadasın istedigi parcayı hazırla buraya koy indirsin bende goreyim arkadaşda faydalansın...
-----------------------------anlamıyorsun galiba ? mp3 de sesler üst üste bindiği için ve sıkıştırılmış format olduğu için bunu % 100 yapacak hatta % 50 yapacak program görmedim ben ne sanal ne analog he sen biliosan söyle yapalim arkadaşta faydalansın bizde bişi öğrenelim