Mp3skull.Com
-
siteler güzelmis tam aradigim birsey tesekurler.
-
ve.. bu siteye bile erişim mahkeme kararıyla yasaklanmışmış. ne acayip bi devletimiz var.
çok teşekkürler hocam youtubedan indirip çevirmeye kalkmaktan beynim yanıyordu, kalitesi de bir şeye benzemiyordu.
-
www.boxca.com hocalar azerilerin yapmış olduğu bir site :) Google'da istediğiniz parçanın sonuna boxca koy ve siteye gir müziğin altında endirme keçini ver yazıyor tıkla ona ve link çıkacak karşına :D
-
devil_bugatti bunu yazdı:
-----------------------------www.boxca.com hocalar azerilerin yapmış olduğu bir site :) Google'da istediğiniz parçanın sonuna boxca koy ve siteye gir müziğin altında endirme keçini ver yazıyor tıkla ona ve link çıkacak karşına :D
------------------------------
:D fayl ne lan :D kenardan keçide yükle :D
-
Gayet güzel bi site.
-
izzmarit bunu yazdı:
-----------------------------ve.. bu siteye bile erişim mahkeme kararıyla yasaklanmışmış. ne acayip bi devletimiz var.
çok teşekkürler hocam youtubedan indirip çevirmeye kalkmaktan beynim yanıyordu, kalitesi de bir şeye benzemiyordu.
-----------------------------dns var problem yok hoca , youtube den convert harbiden berbat birşey.
-
Güzel oldu bu. :) Bi' kapımız daha oldu.
-
güzelmiş hacı sağol
-
Abi kapanmış yeni gördüm konusunu açacaktım forumda arattım bu konuyu buldum yeni konu açmim dedim direk son mesaj ;
http://mp3skull.com/
Ulaşmaya çalıştığınız internet sitesi T.C. Beyoğlu Cumhuriyet Bassavciligi'nin 05.05.2011 tarih ve 2011/66 Muh-K. sayili karari geregi erisime engellenmistir. -
HORT'a gel...