Ms Dos Fontu
-
arkadaslar ms dosun fontunun adı nedir ? yada ms dosun text editorunde yazı büyütmenin kalınlastırmanın bir yolu varmıdır bir bilen duyan :)
-
cmd diyorsun sanirim :) baslik cubuguna sag tikla varsayilanlarda var fontu
-
tarama yazı tipleri diyo ama bulamıyorum böyle bir font
-
Terminal ve Lucida Console var benzer.
-
ankistizm bunu yazdı:
-----------------------------tarama yazı tipleri diyo ama bulamıyorum böyle bir font
-----------------------------Terminal.
-
yada ms dos text editorde yazıyı büyütmenin kalınlaştırmanın bir yolu mesela ms dos tabanlı baska bir text editoru olabilir?
-
ankistizm bunu yazdı:
-----------------------------yada ms dos text editorde yazıyı büyütmenin kalınlaştırmanın bir yolu mesela ms dos tabanlı baska bir text editoru olabilir?
-----------------------------%systemroot%\System32
yaz adres satırına
cmd.exe yi bul masaüstüne kısayol at
sonra bu kısayol sağ tıkla özelliklerden yazı tipini seç
boyutu büyüt.
-
terminal ok hatta fixedsys denedinizmi bilmiyorum ama tam olarak tutmuyo yani yazıcıdan cıkarttıgım zaman farklılık oluyo ms dos text editorun fontunu yada ms dos fontunu yakalıyamıyorum
-
ankistizm bunu yazdı:
-----------------------------terminal ok hatta fixedsys denedinizmi bilmiyorum ama tam olarak tutmuyo yani yazıcıdan cıkarttıgım zaman farklılık oluyo ms dos text editorun fontunu yada ms dos fontunu yakalıyamıyorum
-----------------------------dostum ne istiyorsun sen söyle. LPT yazıcıdan çıktı falan mı alacaksın ?
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------ankistizm bunu yazdı:
-----------------------------yada ms dos text editorde yazıyı büyütmenin kalınlaştırmanın bir yolu mesela ms dos tabanlı baska bir text editoru olabilir?
-----------------------------%systemroot%\System32
yaz adres satırına
cmd.exe yi bul masaüstüne kısayol at
sonra bu kısayol sağ tıkla özelliklerden yazı tipini seç
boyutu büyüt.
-----------------------------
istegim daha cok text editorde (edit diyelim suna artık :) ) baslık kısmını kalın büyük yapıp devamını ufak yazmak filan -
sorunun acık hali bilgisayar denmeyecek bir alet lptden bir nokta vuruslu yazıcıya yazdırıyo ve ben son derece gelişmiş bilgisayarla onun yazdırdıgı gibi yazdıramıyorum