MS-Dos Oyunları
-
Hamınıza selam aybalalar bir isteğim olacak birazda ilginç gelebilir sabaha karşı nasıl olduysa rüyamda oynadığım eski dos oyunlarını beynimde canlandırıyordum kalktığımda içimdeki o özlemi anlatamam biraz aradım birkaç yerden bulamadım özellikle Wolfeinstein3d, Heretic, CastleTotemkapf başta olmak üzere kapsamlı şekilde bir paket olarak nerden bulabilirim bu oyunları?
-
http://www.google.com.tr/search?client=opera&rls=tr&q=ms-dos+games+pack&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest ilk sayfaya bak
ek : silinmiş ama torrent falan var ben de emu hastasıyım işleri güçleri yoluna koyim sağlam bi arsiv yapcam bu arada homer bart family guy vb karakterlerin yer aldığı mugen bilen var mı
ek 2:torrent
-
doom var
edit:hocam hiç mesajları okumadan oraya doom var yazdım kusura bakma
-
dos oyunu olmasada yenilerde yapilan, dos oyunları tarzında grafikli, muthis otesi bir oyun, http://minecraft.net denemelisin. ilk basta anlamazsan hic bir sey, youtube'ye minecraft tutorial yazarsan onune cok sey cikar.
-
Dosbox dos ortamında çalıştırdığm için bir sıkıntı yok.
@death_march
Hoca Wolfeinsein3d zaten doom'un babası :) Ama oda işimi görür. Onuda arıyorum.Valla arkadaşlar sabah uykudan kalkınca nasıl bi oynayasım vardı tarif edemem. W3d, Doom, Heretic'in sesli olanlarını bir türlü bulamadım.
-
yuh heretic nasıl canım çekti şimdi takipteyim .
-
doom çok duydum oynamadım takipteyim
-
street rod 1 ve 2
prince of persia
volfied
bunları bulsan yeter bence :D -
mına koyim 8 gblik arsivin linkini koyduk hala arıyom takipteyim gelip biri yüklesin pcnize
-
NoktaliVirgul bunu yazdı:
-----------------------------
street rod 1 ve 2
prince of persia
volfied
bunları bulsan yeter bence :D
-----------------------------volfied win7 64bit için çalışanını bulan olursa ve pm atarsa çok müteşekkir olurum :)
-
drunkpilot bunu yazdı:
-----------------------------NoktaliVirgul bunu yazdı:
street rod 1 ve 2
prince of persia
volfied
bunları bulsan yeter bence :D
-----------------------------volfied win7 64bit için çalışanını bulan olursa ve pm atarsa çok müteşekkir olurum :)
Dosbox kur 64 bitte diğer bilgisayarımda çalışıyordu dos ortamı dene bi onu.
Beyler müridimizin verdiği torrent'i indirmeyi göze alamadım zaten bir kaç oyun için gerek yok, teker teker olsada bahsi geçen oyunları bulursanız paylaşalım şurda hala arıyorum.