Ms Sql Nasıl Dump Edilir?
-
hocalar elimde süper bi e-ticaret sistemi var adam mssql yazmış ama scripti denemek için mssqli dump edemiyorum mysql'e hiç benzemio bilen varsa yardım edebilirmi :(
-
server ms sql destekliomu ?
-
evet destekliyor :) panele girdim baktım mssql in upload ilgili bi kısım bulamadım :)
-
scripti yollasana bi
-
destek@internetsistemi.com ekle göndereyim..
-
la bırakın adam paranoyakk
-
Edit : Niyet anlaşıldı, sorun düzelmedi yane hala öğrenemedim.. Yardımlarınızı bekliorm :(
-
elmasekeri bunu yazdı:
-----------------------------
la bırakın adam paranoyakk
-----------------------------
bana bak adam ol. sazan herif scripti neden istiosn hemen.. yardım etmek isteyen paneli ister dump eder veya yazar öğretir.. konuştrma beni akşam akşam.. -
http://img45.imageshack.us/img45/9228/mssqlalaqmdt1.jpg
al paranoyaqq inandın mı ? napim ben senin scriptini piyasada milyon tane warez sitesi var a.qm gider bulurum lazım olsa kiii lazım değil.
paneli istesek de hacklemekle suçlucan !!!!
-
bana bak hakaret etme sokarım o resmi biyerine! adam ol.. madem biliyosn adam gibi kendini nie ifade edemiosn? sonra gelip yok paranoyaksın, yok ölesin yok bölesin.. uğraşamam senle akşam akşam..
-
1.si paranoyak bir hakaret değildir ! 2.si adam gibi durmayan sensin ben forumda link istedim sen msn verdin msnden yolla deyince ben ne bilicem senin dump yapmayı bildiğini dedin ben yardım etmeye çalıştım sen bana hırsız gözüyle baktın ! senin kıytırık scriptini napim ! kendin yazsan da bişey sorsan neyse elalemin scriptini kimden saklıon ? ki zatenn benim işim olmaz e-tiracet scriptiyle işim olursada gider warez-bb denn daşaklı bi script bulurum yada mjturkiyeden.
Toplam Hit: 2697 Toplam Mesaj: 11