MSI Mı Monster Mı?
-
Merhaba arkadaşlar. Uzun süre önce aranıza katıldım sürekli takip halindeyim bu da ilk konum oluyor. Neyse uzatmıycam bu sıralar bilgisayar almayı düşünüyorum. 3bin tl gibi bir limitim var (taksitli olarak) iki biligisayar arsında kaldım.
Monster'ın bir bilgisayarı indirime girmiş durumda 3800den 3000'e düşüş sepete ekledim beklemedeyim.
Ya da MSI GE60 alacağım. Ama gönlüm monsterdan yana.
Bu konu hakkında ne diyorsunuz? Ya da farklı bir pc önerisi olan var mı?
-
Monster Tulpar T5 4.1 den yazıyorum.
amk yok böyle bir bilgisayar kaliteli dostum kötülediler kötüledir banamısın demiyor malzeme kaliteside iyi aluminyum kasa
bu donanıma bu incelikte ve ısınmayan kasa vala anlamadım
gta 5 neredeyse full fulll full ayarlarda 55 fps alıyorum amk aleti masaüstü gibi
ExpirE tarafından 11/Ağu/15 10:18 tarihinde düzenlenmiştir -
ExpirE bunu yazdı
Monster Tulpar T5 4.1 den yazıyorum.
amk yok böyle bir bilgisayar kaliteli dostum kötülediler kötüledir banamısın demiyor malzeme kaliteside iyi aluminyum kasa
bu donanıma bu incelikte ve ısınmayan kasa vala anlamadım
gta 5 neredeyse full fulll full ayarlarda 55 fps alıyorum amk aleti masaüstü gibi
Adamlar uzay mekiği yapmışlar diyorsun? :D
-
aynen abi ben bu kadar iyi performans beklemiyordum.
birde normalde 4710 işlemci olması gerkirken anakartta 4720 işlemci var :D oda benim şansıma heralde. 4720 işlemci 8.000 liralık modellerde var çok farkı varmı karşılaştırmadım ama hoşuma gitti bu durum.
birde şu var aynı parayı verip MSI 940M 950M ekran kartı takılı model almak varken. gidip monsterdan 970M takılı model aldım. pişman değilim. İPS panel ayrıca
-
ExpirE bunu yazdı
aynen abi ben bu kadar iyi performans beklemiyordum.
birde normalde 4710 işlemci olması gerkirken anakartta 4720 işlemci var :D oda benim şansıma heralde. 4720 işlemci 8.000 liralık modellerde var çok farkı varmı karşılaştırmadım ama hoşuma gitti bu durum.
birde şu var aynı parayı verip MSI 940M 950M ekran kartı takılı model almak varken. gidip monsterdan 970M takılı model aldım. pişman değilim. İPS panel ayrıca
Kullanan birisine danışmak içimi oldukça rahatlattı. Öğleye kadar yorumları bekliycem aksi durum olmazsa siparişi vericem sepette bekletiyorum dediğim gibi. İlgilendiğin için teşekkürl ederim kardeşim:)
-
olum yapma laaan daha dün aldık monster!! neyse zararımız yok ama sanırım.
hepsiburada mı çakal? yoksa bilemedim. tek fark bataryaları senin gönderdiğin bilgisayardaki batarya 8 hücre bu 6
ama versiyon olarak senin gönderdiğin A5 v4.1 bu A5 v5.1 mantıken bunun daha iyi olması lazım ama özellikleri aynı bilemedim
kasaları farklı bir de.
http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V5-1-1.html#.VcmiS7Tgl6A
bi de 4.1 3 hdd alıyormuş, 5.1 2 hdd.
ben monster kullanıcısıyım(bu aldığım hariç, 3yıl önce almıştım) memnunum.
-
-
kofcu bunu yazdı
hepsiburada mı çakal? yoksa bilemedim. tek fark bataryaları senin gönderdiğin bilgisayardaki batarya 8 hücre bu 6
ama versiyon olarak senin gönderdiğin A5 v4.1 bu A5 v5.1 mantıken bunun daha iyi olması lazım ama özellikleri aynı bilemedim
kasaları farklı bir de.
yani linkini attığın 5.1 versiyonunu almam daha mantıklı olacak diyorsun hocam? neden eski versiyon 3 hdd alıyorken yenisini 2 hdd ye düşürsünler ve 8 hücreli bataryayı 6 ya düşürsünler? 2800 diyorsun ama taksitle aldığımda %2 küsür faiz koyuyorlar aynı fiyata geliyor :D
EDİT: CD ROM eksikliğini şimdi gördüm
Dryrock tarafından 11/Ağu/15 10:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Şimdi müşteri hizmetleri ile konuştum. Alacak olanlara burdan ince hususları belirteyim. Öncelikle hepsiburadan alırsanız teslimat süresi uzar o yüzden n11 i tavsiye ediyorlar. Direk ellerinden kargoya veriliyormuş. V4.1 yukarda sayılanların üzerine alüminyum kasa, v5.1 sertleştirilmiş plastikmiş. Ayrıca n11 üzerinden satmalarının sebepleri kredi kartına taksitte vade farkı binmiyormuş. Kendileri taksitle sattıklarında %5 vade farkı koyuyorlarmış. v4.1 in tek eksiği dvd rom. kafalar karışık.
-
Dryrock bunu yazdıkofcu bunu yazdı
kasaları farklı bir de.
yani linkini attığın 5.1 versiyonunu almam daha mantıklı olacak diyorsun hocam? neden eski versiyon 3 hdd alıyorken yenisini 2 hdd ye düşürsünler ve 8 hücreli bataryayı 6 ya düşürsünler? 2800 diyorsun ama taksitle aldığımda %2 küsür faiz koyuyorlar aynı fiyata geliyor :D
EDİT: CD ROM eksikliğini şimdi gördüm
hoparlor konumları farklı.
ses sistemi farklı. 5.1 onkyo hoparlör demişler(bilmiyorum iyi mi) 4.1 de bişe dememişler ama subwoofer var demişler
v4.1 de sanırım makro tuşları koymuşlar
5.1 de 4 tane usb 3 var diğerinde 3 usb3 1 usb2
4.1 2.9kg diğeri 2.5
4.1 sanırım az daha kalın
neyse ya sen bak ikisine de. karşılaştırma için monster'ın sitesini kullan ama tabi hepsi burada dan alacaksan teyit et
http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V4-1.html#.VcmnmLTgl6B
http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V5-1-1.html#.VcmluLTgl6B
bu arada MSI hakkında hiç konuşmadık çünkü bilgim yok. monster alırsan buradan haber edersin :)
-