MSI Notebook...Sizce Nasıl....
-
Sevgili mürütler ben MSI ın S300 adlı laptopunu almayı düşünüyorum ama sizlere sormak istedim bu MSI markası ve laptopları hakkında bilginiz varsa... nedir ne değildir?
Tavsiye eder misiniz? Yetkili servislerinin durumu nasıl yani kısacası bildiklerinizi esirgemeyin
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=27405
Bunu almayı düşünüyorum genelde photoshop ve benzeri programlar kullanacağım.ha bir de ekran kartları hakkında pek fazla bilgim yok size sorayım dedim.help Me.
-
Merhaba secimin guzel fakat benim fala bir bilgim yok bu konuda sana tavsiye etmek isterdim ama . Bu konuda biraz daha bilgi toplamani tavsiye ederim Ben simdiden hayirli olsun diyorum .Insallah iyi olur senin icin.
-
Eee.. başka cevap veren kimse yok mu???
-
Cihaz; GMA950 paylasimli vga chipset haricinde iyi gorunuyor, ayni fiyat yine MSI http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=2710 bu urunude dusunebilirsin. Bu markanin notebook pazarindaki deneyimi ve teknik servis agi olarak biraz eksik kaldigini soylebiliriz, ayni fiyat araliginda Acer, Dell, Monster, Asus urunlerede gozgezdirebilirsin.
-
Teşekkürler..
Peki bu hp pavillion serisi hakkında neler biliyorsunuz?
Ya da alternatif bir laptop ne önerirsiniz...Daha önce de demiştim photoshop gibi uygulamaları kullanmak istiyorum.
-
joe; photoshop ve benzeri programlari kullanacaksan veya oyun oynayacaksan ekran karti konusunda secici olman gerekiyor, nitekim yoruma sundugun MSI genel olarak duzgun gozuksede, ekran karti konusunda intelin paylasimli chipseti ile zayif kalmis.
Hp: desktop belki fakat notebook cihazlari kullanma taraftari degilim, her ne kadar urun hakkindaki yorumlar gorecelide olsa , benim birebir sahit oldugum dialoglar Hp teknik servisin Turkiyede yetersiz oldugu dogrultusunda, ayrica ayipli dedigimiz modelleri (0 aliyorsun ayni gun bir donanim sorunu ile karsilasabiliyorsun) ile anilmaya baslandi.
Alternatif olarak; photoshop ve benzeri programlar ile mesgul olacagina gore Intel Duo 2 Core islemcili uzerinde paylasimsiz 128mb/256mb ekran karti bulunan ve ekran boyutu 14'' ve uzeri modelleri oneririm. Marka olarak Dell, Acer, Toshiba bence uygundur, yine donanim ozelliklerine gore monster, datron, ibm urunlerde dusunebilirsin, Sony pahali oldugu icin geciyorum. Hp onermiyorum.
-
Abü sağolasın hp yi tawsiye etmiyorsun peki diğer markalar arasında sıralama yaparsak bu sıralama nasıl olur.
-
Tek bir marka ismi vermek pek etik degil digerlerine karsi haksizlik olabilir, cunku basa bas , denk urunler var piyasada. Bu konuda belirleyici olan kullanacagin cihazin donanim ozellikleri, servis hizmet yayginligi ve guvenilirligi , notebookun yapiminda kullanilan malzeme kalitesi olacaktir, benim izlenimlerim dogrultusunda Sony, Dell, Acer, Toshiba, Ibm, Asus , Packerbell , Hp , Compaq devam eder gider, Benq , Monster , Msi notebook pazarinda yeniler, eksilerini duydum artilarini arastiricaz yorum yok. Fujutsi Simens , Casper , Vestel uzakdur.
-
hojucuk "servis hizmet yayginligi ve guvenilirligi , notebookun yapiminda kullanilan malzeme kalitesi olacaktir"
Peki bu dediklerini nereden araştırabilirim.
-
monster notebooklar çok performanslıdır.. çizim için kullanılabilir ;) photoshop çok rahat kullanırsın.. ekran kartı harici.. fiyatı belki tuzlu gelir ama güzeldir..
-
Notebook kullanicilarina kullandiklari urunu sorup yorumlarini alabilirsin, notebook magazinleri alip inceleyebilirsin, pc dergilerinde gozgezdirebilirsin, internet ortaminda arastirma yapabilirsin.
Sonucta en az 1000 ytl gider olacagi icin arastirip, butcen dahilinde mumkun olanin en iyisine sahip olmak tabiki normal, fazlada secici olmadan. Pazar genis icinden cikamadim dersen; 5 yil oncesinde de, bugunde var olan, gelecektede var olacagina inandigin bir markanin, calisagin programlarina yetebilecek kapasitede olan bir modelini secip cikarsin isin icinden. ;)