Msn 8.5 Beta Sizinle
-
Windows Live Messenger 8.5'in 2. Beta sürümü de çıktı. Yazılım, hem görsel olarak çok sevimli hem de işlevsellik açıdan daha da gelişmiş. Kolayca indirin.
Yeni nesil MSN Messenger'ı ilk kullananlardan biri olmak isterseniz, birkaç gün önce çıkan ve Türkçe arabirime sahip olan Windows Live Messenger 8.5 Beta 2 Türkçe'yi mutlaka denemelisiniz. Yazılımı indirmek için aşağıdaki bağlantıya tıkladıktan sonra yapmanız gereken bazı adımlar var.
dil türkçedirİndirmek için önce tıklayın. http://get.live.com/betas/messenger_betas
Açılan sayfadan "Karşıdan Yükle" bağlantısına tıklayın.
Yeni açılan sayfada işaretli olan tüm seçenekleri iptal edin ve "Yükle" butonuna basın.
"WLinstaller.exe" adındaki dosyayı masaüstüne indirin ve çalıştırın.
"Kabul Et" butonuna basın.
Yükleme işlemi tamamlanacaktırbuda çoklu oturum açma yamasıhttp://www.apatch.org/files/index.php?ACT=dl&id=18Kolay gelsin size.. -
çok karizma bişe deneyin mutlaka.
-
Gaim rullz :)
resim çıkmamış..
-
cnr437 bunu yazdı:
-----------------------------Gaim rullz :)
resim çıkmamış..
-----------------------------Aga linux yükle resim çıkar :D
-
yüklenmiyor windows güncelleştirmesi istiyor eğer yaparsamda korsan şeysi çıkar o yüzden kalsın böyle ii zaten msn kullanmıyorum :D
-
söylemesi ayıpdır yükledim :D artık msn 8.5 beta kullanıyorum :D hemen ısındık birbirimize o hızlılığıyla kalbimi çaldı ben ise onu 4 kere üst üste açmama ragmen hızını kaybetmemesine vuruldum...sanırım aşık oldum :D hele o mükemmel kişi resimleri yokmu seviyorum 8.5'i :D böle çok gözel :D tavsiye ederim sayın müridlere :D ama nickdaşım lordvader yüklemesin :D
-
çok sağol yükledim fakat bende windows live prgramları bu işletim sisteminde yüklenemezler diye hata verdi.xp pro var ve şu anda live 8 yüklü.neden böyle bi hata veerdi ki?
-
güncelleştirme istiyo bu kim uğraşcak ya
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------söylemesi ayıpdır yükledim :D artık msn 8.5 beta kullanıyorum :D hemen ısındık birbirimize o hızlılığıyla kalbimi çaldı ben ise onu 4 kere üst üste açmama ragmen hızını kaybetmemesine vuruldum...sanırım aşık oldum :D hele o mükemmel kişi resimleri yokmu seviyorum 8.5'i :D böle çok gözel :D tavsiye ederim sayın müridlere :D ama nickdaşım lordvader yüklemesin :D
-----------------------------
Hih :D Ben ztn yuklemek istemiodum :D ben betalarla ilgilenmem ztn :D tam surumu ciksin oyle :D
-
yükledim o kadar ahım şahım bişeyi yok... bu arada benim ikspi orcınılmış yeni öğrenmiş oldum sabaha kadar güncelleştirme yapıcam ie 7 yi yükledim bile xD
-
vallaha pcye beta bişi yükledimmi alınıo küsüo full olsun öyle yüklerim :)