Msn Açamıyorum
-
Şu An Ben Girdim...Msnde Herkes Kapalı ((:
Şunu Deneyin Ben Böyle Girdim.
Messenger kapat Internet Explorerı aç.
Çevrimdışı çalış haline getir (Dosya - Çevrimdışı çalış)
Internet Explorerı kapat ve yeniden aç. Şimdi çevrimiçi çalış haline getir (Dosya Çevrimdışı çalış [işaretini kaldır]). CMD çalıştır (Başlat - Çalıştır - kutuya yaz cmd> ve enter bas)
CMD ekranı gelince ipconfig /flushdns yaz. Bir uyarı mesajı alacaksın. Şimdi yeniden messenger bağlanmayı dene.Alıntı
-
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------
OpTeR10 bunu yazdı:
-----------------------------media_center bunu yazdı:
ınternet baglantınızda sorun olabılır dıyo hatada ıbneler bıze suc atıyo
-----------------------------Aynen şerefsizler ya :D bi kerede kabullenin.şöle yazsaya ne güsel olurr
"Bütün hata bizde sizin hiç bi suçunuz yok.tamamen kendi öküzlüğümüzden kaynaklanan bi durum bu.En kısa zamanda halletmeyi umuyoruz.N'olur biras anlayış bizde insanız" :D:D
yada kotasız a gecene kadar msniniz acılmayacaktır fln :D
-----------------------------Aynen amk :D Bu arada benimki açıldı :D:D bol şans herkese :P
-
tatarramazan bunu yazdı:
isabet olmuş zaten hemen herkes ya meşgul ya dışarda ya falanca filanca pfff-----------------------------
tatarramazan :D İşimiz gücümüz vardı , site kuruyoduk , Mylitta ya ideolojik bilgi transferi yapıoduk :F
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------Mylitta bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
MGK acilen toplanmış. BM duruma çözüm arıyor. Abdullah Gül programını yarıda keserek Türkiye'ye dönüyormuş. Ne bu panik. 10 dk msnsiz kalamadınız aq :D
nası yani :|
-----------------------------diyo ki msne kayiyim sana bişi olmasın :D
anlami$em :D -
lan bu yapılır mı ya :|
benim kabloyu kısalttım, eve geldim taktım. Girdim nete. MSN i açacaktım açılmadı. Neyse onardım girdim (geç girdi baya) Baktım 3-4 saniye sonra herkes iptal oluyo :F
Tam da psişiğimle konuşacaktım :D :Fneyse mutfakayım, yemek yiyecem :A
bu arada slm ben night beni eklemişsiniz :F:F:F -
ZaYGo bunu yazdı:
tatarramazan bunu yazdı:
isabet olmuş zaten hemen herkes ya meşgul ya dışarda ya falanca filanca pfff-----------------------------
tatarramazan :D İşimiz gücümüz vardı , site kuruyoduk , Mylitta ya ideolojik bilgi transferi yapıoduk :F
eved transferlesioduk :D -
dünyadaki herkes koptu ben şu anda bularistandayım bi anda msndeki bütün arklarım wardı ne güzel litvanyayla konuşuodum :D
-
jandark06 bunu yazdı:
dünyadaki herkes koptu ben şu anda bularistandayım bi anda msndeki bütün arklarım wardı ne güzel litvanyayla konuşuodum :D
demkki neymis msn messengr a kafam girsin :| -
Mylitta bunu yazdı:
jandark06 bunu yazdı:
demkki neymis msn messengr a kafam girsin :|
Bu güne kadar türk telekomaydı artık msn messenger a kafamız girsin :| Bu ne a.q bişi zırvalıolardı geçen senelerde ücretli bilmemne öle bişi olmasın sakın 12voip gibi :S -
jandark06 bunu yazdı:
dünyadaki herkes koptu ben şu anda bularistandayım bi anda msndeki bütün arklarım wardı ne güzel litvanyayla konuşuodum :D-----------------------------
hocam ozaman , rusya veya çin abdnin datacenterlarına saldırmıs olmasın :| bide madem bulgaristandasın brigitte bulgari hakkında bişiler biliomusun msn adresi felan :)