Msn Açamıyorum(Yardım)
-
sa müritler ya şimdi msn ıd ve pass yazıyorum msn ikonu dönüyor ve tekrar ıd ve pass yazma yeri geliyo yardım edin lütfen kafayı sıyırıcam
-
normalde hata kodu vermesi lazım..ama sen yinede güvenlik duvarı ayarları ve tarih ayarlarını kontrol et.
-
bı ayarları kontrol et mırıdımınde dedıgı gıbı bı hata kodu verırıse unutma gerısı kolay
-
Msn'in yeni sürümünün Allah belasını versin..
-
Arkadaşım msn deki Baglantı Yavaslıgın olabilir. bide saati ni Guvenlik duvarını kontrol et
msn 8,1 Rulz :) + plus ..
-
arkadaşlar bu yeni sürümü nasıl gücellerim yaw hata verip duruyor bir türlülü olmadı, girmemede izin vermiyor serefsizler :S
-
hocam konsuu açılmışken bende yazayım windows live messenger communications platform hatası veriyor msn . eskiden açıldıktan 3-5 saniye sonra verirdi şimdi msn acılmadan veriyor ne yapcam combofix falan yalan..
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşım msn deki Baglantı Yavaslıgın olabilir. bide saati ni Guvenlik duvarını kontrol et
msn 8,1 Rulz :) + plus ..
ben hala 7,5 kullanıyorum10 numereo
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
Hepaq bunu yazdı:
sa müritler ya şimdi msn ıd ve pass yazıyorum msn ikonu dönüyor ve tekrar ıd ve pass yazma yeri geliyo yardım edin lütfen kafayı sıyırıcam
-----------------------------ok hallederiz.
-----------------------------senin kadar gereksiz bir yorum yapan görmedim şu konuya bu boş konuşmanın ardından ne kadar ban yicen acaba onu merak ediyorum ( müritin biri bir konu açmıştı eski kasama mod die adamın biri altına mouse al demişti o da ban yemişti )
-
Hepaq bunu yazdı:
Hepaq bunu yazdı:
-----------------------------senin kadar gereksiz bir yorum yapan görmedim şu konuya bu boş konuşmanın ardından ne kadar ban yicen acaba onu merak ediyorum ( müritin biri bir konu açmıştı eski kasama mod die adamın biri altına mouse al demişti o da ban yemişti )
-----------------------------Ulan Simdi Söwdüreceksiniz Ha :@ Sabah İşyerindeydim :@ Aptalmısın Nesin :@ Hallederiz Dedim Daha Yeni Geldim Foruma Hallediyoruz İşte :@
Başlat> programlar> denetim masası yolunu izleyerek program ekle/kaldırı açın.
Burdan messenger'ı unistall edin.
daha sonra Bilgisayarım > c > programfiles >msn klasörünü temizleyin.
C:\Program Files\MSN Messenger klasörünü silin daha sonra
- Başlatten çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp enter'a basın. Aşağıdakileri silin:
- HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger ı silin...
- HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger ı silin...
-MSN Messenger'ı tekrar kurun...
-
Hepaq bunu yazdı:
Hepaq bunu yazdı:
-----------------------------Ulan Simdi Söwdüreceksiniz Ha :@ Sabah İşyerindeydim :@ Aptalmısın Nesin :@ Hallederiz Dedim Daha Yeni Geldim Foruma Hallediyoruz İşte :@
Başlat> programlar> denetim masası yolunu izleyerek program ekle/kaldırı açın.
Burdan messenger'ı unistall edin.
daha sonra Bilgisayarım > c > programfiles >msn klasörünü temizleyin.
C:\Program Files\MSN Messenger klasörünü silin daha sonra
- Başlatten çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp enter'a basın. Aşağıdakileri silin:
- HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger ı silin...
- HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger ı silin...
-MSN Messenger'ı tekrar kurun...
-----------------------------işteyim gelince hallederiz yardımcı olurum yazsaydın ne olurdu acaba ??