Msn Alternatif Server Yada Private Server Yapabilirmiyiz ?
-
Merhabalar malum msn kapatılıyor ve ben dahil birkaç arkadaşım bunu hiç istemiyoruz çünkü yıllardır kullanıyoruz ve skype pek cazip gelmiyor bize açıkçası msn i alternatif bir serverda yada private server tarzı birşey yapabilirmiyiz diye düşünüyorum aslında olursa gayet iyi olur bizim gibi düşünen bir sürü insan vardır eminim.
-
Adam buyuk dusunuyor aga.
-
ErotikPanda bunu yazdıAdam buyuk dusunuyor aga.
:D bilmiyorum ama skype çok kötü olacakmış gibi duruyor skype kullanıyorum ama msn vaz geçemem.
-
s*ke s*ke vazgececksin hocam.
ayrica skype kalitesini gordukten sonra alisirsin. skype in yaninda msn in lafi bile edilmez.
soruna gelirsek msn kapali bir yazilimdir ve kendi server i vardir dedigin gibi bisi yapamazsin.
kendin en bastan msn i yazmayi dusunuyorsan orasi ayri tabi.
neyse kisacasi skype a alis. -
skype'a geçtikten sonra msn'i unuttum 2 yıldır.
-
Jabber e bakın bi..
-
mümkünse böyle bişey maddi manevi desteğe hazırım :D
-
msn kişi listemi nasıl alırım bulamıyorum
-
çin'e git..
-
Lightsaber bunu yazdı
çin'e git..
2013 sonunda kapanacak hocam orada da :) adam kalıcı çözüm istiyor..
amsn, ebuddy.com ya da web messenger gibi çözümler işe yarar mı bilmiyorum, büyük ihtimal çalışmayacak gibi duruyor, çünkü ilgili servisleri
kapatacak sanırım. alternatif konuşma programlarına yönelebilirsin ya da çakma msn çıkar :) gerçi bugüne kadar çakmaların tutulduğunu görmedim
ama.. yine de msn in yerini doldurmak isteyenler çıkacaktır.. + bazıları sistem açığı tespit edip msn i tekrar kullanma diyerek forumlarda bu konuyu
resimli olark anlatacaklarını düşünyorum.. ama servis tümden kapanırsa sittin sene yapamazlar
-
Senin derdin Skype yi kullanmamak mı illaki msn olsunmu?