Msn De Ki Kişinin Kim Olduğunu Öğrenmek
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------kusura bakma ama,
bahçelerde zan zan,
polisin işi yek yek,
msn de kek kek,
mal mal konular,
rene seni kovalar.
SyspioniC
----------------------------- -
seni biri cok pis keklio :D
-
flybatwin bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar bi kız var msn de emin değilim polis olmasından şüphe ediyorum nasıl anlarız acaba. kız fotoğrafını gösterdi ama sürekli benim yalan söleyip sölemedğimi anlamak için cam açtırıyor. ayrıca beni tanıyor gibi yalan sölemediğimi anlıyo. polis olabilir diye düşünüyorum.
hoca seni deli mi sikti? sen kendini ne zannediyorsun ki polis pesime dustu triplerine giriyorsun? bu konu hakkinda hic bir bilgin olmadigini goruyorum. polis oyle msn'de seni kekleyipde birseyler yapmaya calismiyor. polis geip kapini calar hemserim hakkinda sikayet var der goturur. -
polisin ne işi var senle.şimdi fbı da peşimde deyip bombayı patlatırsın
-
Bu adam laga luga amaçlı kendini eğlendirmek için saçma sapan konular açıyor. Yok şeytan erkekmiymiş, yok polis webcam açtırıyormuş, reçetesiz cinsel geciktirici satılırmıymış. Konularda verdiği cevaplara bakarsın alaycı sözler. Milletle kendince t.sk geçiyor. Arkadaşımızın tahribata faydası olmayacağının kanaatini getirdim.
-
benim msnde de bi arkadaş beni tanıyo gibi fbi olmasın?...
-
ekle başka bı adresten ordanda sen onu kekle
-
arjen1905 bunu yazdı:
kedidir o kedi :F -
-------------------------------------
Yine mi lan sen ?
Gece gece milletle t.şak geçmek için saçma sapan konular açan, bizden birisi, aynı terasure gibi...
Sende bu zeka olduktan sonra, polis senle uğraşmaz. Kamera açtır bakalım, polis dişimi yoksa erkek mi. Senin için sorun yok, göremediysen sıfatını homo olabilir, manule takılırsın artıkın...
-
arjen1905 bunu yazdı:
-----------------------------:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD