Msn Dürtülmesi
-
Biri sürekli şifremi unuttum ile parolamı sıfırlamaya çalışıyor. ( Güvenlik sorusunun cevabı bile yok ) Ama ön planda olan maile sıfırlama isteği gönder oldugu için önce onu yapıyor kimse artık ona cevap vermezsem güvenlik sorusuna geçecekti herhalde. Neyse iptal et dedim ama fakat lakin iki kere geldi bu istek kimse şifremi istiyor :D kimse çıksın karşıma erkek gibi vereyim şifreyi rahatlasın. Neyse asıl soruna dönersek ben bu ip adresini istiyorum hepsap benim değil mi ip yi almak için yasal hakkım vardır herhalde Microsofttan nasıl istenir bu ip adresi istense de hemen verirler mi ? ip aldıktan sonra savcılığa nasıl başvurabilirim ?
-
Açıklıyorum, Ben İstek Yolluyordum 16 Yıldır Hiç Msn'im Olmadı Askere Daha 3-4 yıl var unutamam :D
-
ortada bir suç yok
hiçbirşey elde edemezsin
edecek olsan da aylarca hatta yıllarda uğraşman gerekir
değer mi?
-
hayır isteği yollama hakkı sadece bana ait birşey değil mi ? eee demek ki o ip de benim kendi ip mi istiyorum ip yeter savcılık kısmına sonra geçeriz. :D
-
MUHTARINTORUNU bunu yazdı:
-----------------------------
Açıklıyorum, Ben İstek Yolluyordum 16 Yıldır Hiç Msn'im Olmadı Askere Daha 3-4 yıl var unutamam :D
-----------------------------ciddi bir konu git geyik bölümünde geyik yap.
-
mahkemeler bu tür davaları kabul etmiyor abi çok dilekçe verdim sitem hacklendi verdim her türlü kabul etmediler. Hiç uraşma. Sonuçsuz bir masturbasyon sadece
-
muhammedonur bunu yazdı:
hayır isteği yollama hakkı sadece bana ait birşey değil mi ? eee demek ki o ip de benim kendi ip mi istiyorum ip yeter savcılık kısmına sonra geçeriz. :D
-----------------------------hayır değil
ayrıca o bilgisayarın başında sen olmadığını da kanıtlaman gerekirdi
-
önce ilk aşamayı geçsem :s ip adresi microsoft vermez mi doğrudan bana:s
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------muhammedonur bunu yazdı:
-----------------------------hayır değil
ayrıca o bilgisayarın başında sen olmadığını da kanıtlaman gerekirdi
-----------------------------msn benim hesap benim :s
bilg başında olmaman ne demek ?
-
yeterince açık yazdığımı düşünüyorum
tamam sen git savcı amcalara aynen bunu söyle"msn benim hesap benim" de onlar da sana katılır eminim
-
tavrım sana değil sisteme :D hatamız varsa affola ;)