Msn Hack

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enver
    enver's avatar
    Erkek

arkadaşalar merhaba bi ara bi program vardı kendi msnini kaydediodun sonra bi server gibi bişi oluşturuyodu onu karşıya gönderince msn şifresi sana geliyordu hala çalışıyosa eger nerden bulabilirim bana bi yardımcı olablrmisiniz

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaltz
    Kaltz's avatar
    Erkek
    sanırım keylogger dan bahsediosun. hiç bilmem sadece duydum :D. bilen müritimiz coktur ama

365 gün 6 saat %100 müşteri memnuniyeti ilkesiyle Hosting, domain, web tasarım, grafik tasarım hizmeti veren BS Web Group, siz müşterilerimiz için web sitemiz üzerinden yapılan alışverişlerde sizlere özel %15 indirim imkânı sunuyor. Bizi tercih ettiğiniz için TEŞEKKÜR EDERİZ... www.bswebgroup.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi

Bu başlıklardan çok özlemişim!

bayıldım!=)))

heykırım heykırsın heykırız heyk!

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek
    profilime bak orda son attigim mesajlarda olmasi lazim keylog  olarak geciyor baslita calisiyor saglam

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

PeTaL bunu yazdı:
    -----------------------------

bayıldım!=)))

aynen =D

nostalji oldu ya

yıllar öncesinde hergün açılırdı 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

En etkili msn hack programı 2,5 saniyede msn şifresi elinizde, iskorpitx,mitnick,hacker tamer okan mehmet ahmet kamil osman şevki < alayı bu programı kullanmış ilk hacklerini bu programla gerçekleştirdiklerini söylemişlerdir röportajlarında,ben ise yemedim içmedim [alkol hariç]  bu programı size buldum bizzat bill gatesle görüştüm yeri geldi tartıştık teli yüzüme kapattığıda oldu ama programa boyun eğmek zorunda kaldı ve bu şahane software ONEMINUTE farkıyla huzurlarınızda.

DOwnload Linki: http://linkcim.net/1605

+Rep i çook görmeyin :'(

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

PeTaL bunu yazdı:

bayıldım!=)))

:D abimin arkadaşı tbt tişörtümü görünce aaa dedi ben eskiden (4-5) yıl önce bu sitede takılırdım msn hack felan vardı demişti :) 

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

ONEMINUTE bunu yazdı:

En etkili msn hack programı 2,5 saniyede msn şifresi elinizde, iskorpitx,mitnick,hacker tamer okan mehmet ahmet kamil osman şevki < alayı bu programı kullanmış ilk hacklerini bu programla gerçekleştirdiklerini söylemişlerdir röportajlarında,ben ise yemedim içmedim [alkol hariç]  bu programı size buldum bizzat bill gatesle görüştüm yeri geldi tartıştık teli yüzüme kapattığıda oldu ama programa boyun eğmek zorunda kaldı ve bu şahane software ONEMINUTE farkıyla huzurlarınızda.

2,5 saniye çok fazla demişsin maili yazıp tıkladıım gibi verdi şifreyi 1 saniye bil sürmedi dediğin gibi oneminute :D:D

Bittik biz bittik
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

ONEMINUTE bunu yazdı:

Ahahah koptum mesaja.Harbiden bi aralar çok modaydı bu msn hack falan millete msn hack die tonla keylog trojan yutturmuşlardı.:D Dalga geçmeyin müritle işin mantığını anlatın yaw :)

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

ONEMINUTE bunu yazdı:

çalıştı tşkkr  + rep

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

lamer şahin kullandıysa çalışıyodur

hatta lamer şahin ablanın bir yöntemi daha var msn ile görüşmeye geç fax at olmadı adamların topuklarına sık msn şifresini  verirler. =) bkz:sourtimes

"
Toplam Hit: 4860 Toplam Mesaj: 13