Msn Kişi Listesi Hakkında
-
Arkadaşlar geçenlerde birkaç arkadaşım bana kendi msn adreslerine birini eklediklerinde ekledikleri kişinin msn kişi listesinin kendi e mail adresilerine geldiğini söylediler.Ama bu arkadaşlarım bilgisayardan pek anlamayan kişiler olduğu için bu dediklerinin nasıl olabileceği bayağı kafamı kurcaladı.Acaba bunun olması mümkün müdür?
-
bunlar yakında google'ıda hacklerler......
-
çok aynı kelimeler kullanılmış ilk cümlede, anlamakta bayağı bir zorlandım =))
-
microsoftun veritabanlarına girmeyi başarmışlar sanırım , sonra da ona göre bir sistem geliştirip becermişler.. güzel.. takdir ettim. o arkadaşların hep böle kolpalarlar mı :)
@Yeah: ben de 2 sefer okudum :)
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------microsoftun veritabanlarına girmeyi başarmışlar sanırım , sonra da ona göre bir sistem geliştirip becermişler.. güzel.. takdir ettim. o arkadaşların hep böle kolpalarlar mı :)
@Yeah: ben de 2 sefer okudum :)
-----------------------------2 mi iymiş ya 4. ye geçerken son anda kaptım olayı..
not: o arkadasları alnından öpelim mi .? =D
-
ben bi bok anlamadım :)
-
arkadaşın demesi o ki
ben şimdi diyelim seni ekledim msnime.. Seni msn listeme eklediğimde senin listendekiler de bana geliyor.. yani senin listeni çalmış oluyorum..
-
olmaz öyle şey yau :S
dostum google traslate mi kullandın bunu yazarken :D
-
hea anladım.. hani şu msn patlatma programı isteyenler gibi :D:D
-
hea anladım.. hani şu msn patlatma programı isteyenler gibi :D:D Bu arada bende bi program var msn i uzaktan kumandayla patlatıyor.Bilgisayarda patlıyor.Süper bişe :)
-
yok daha neler hacım ya....biraz kolpadır o...
Ama eğer sen msn listendeki kişileri pc ye kaydetmişsen doğal olarak çekebilme imkanları war...
limewire weya ares gibi prog. lar üzerinden .ctt yazdığında cekebilme imkanın war