Msn Kişiler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Benim Msn Kişi Listemde 910 Kişi FalaN Var...Diğer Msn imdede 190 Kişi Var ... Ben 190 Kişiyi 910 Kişilik Msnime Aktarmak İstedim Ama Olmadı Arkadaşlar 1000 Kişiden Fazla Eklenilmiomu Ya ?

Lötfen Yardım Muridler..

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    dostum yanlıs anlama ama butun hayatını msn mi yukledin nedir yani msn benimkinde 20 kişi var nedir bu msn anlamıyorum gitti
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    hazır açılmış bende bişe sorim.Şimdi mallık yaptım ve 500 küsür kişiyi msn'e ekledim.Tanıdıklarımı bi grup yaptım gereksizleri bi grup.Bu gereksizleri silmek istediğimde kişileri silmeyip diğer kişiler grubana atıyo ben bunları tek tek uğraşmadan silemicemmi.Silinmiyorsa eğer ben mıcrosoft'un ta amına ...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    ben hayatimda 100 tane adami tanimiyorum kaldiki msn ne diye ekliym is arkadaslarini tiyatro arkadaslarini yakin akrabalarimi mahalle arkadaslarini sevgilimi onun kardes ve arkadaslarini toplasam gene 100 etmiyo babalar naptiniz ya 910 diyo

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Muhahaha o bişeymi bende 2000 ne yakın kişi var korkudan MSN açamıyom Hoş bi kısmınıda tanımam ya, ehheh.

Arada kaşınıpta tanımadıklarımdan nahoş yazanlar olur Cevap bile vermeden direk sildiğim Olur Gayet de Güzel silinir.

Gel gelelim Arkadaşın sorusuna Araçlar Tıkla, orada Gizlilik Sekmesi var o sekmedeki listeden kurtul ardından Yükle olması gerekli.

BAAL Sakın senmi yükledin deme Delimiyim ben yahu. :) Kendi yüklediklerim sayısı saysan 20 gibi bişeydir. İnan bana nasıl o liste o hale Geldi anlamamaktayım. Her Msn açışımda birilerinin beni eklediğini görüyorum kim bunlar bilgim de yok vallahi.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    dai bendede aynı sorun vardı duzeldı suan 1500 kısıye yakın var:D ( 7/24 onlıne.)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    80 - 90 arası değişir benim liste valla; birini ekler birini silerim...kasmaya gerek yok pek...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    onlar beni eklio nabiim :S

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onurvardi
    onurvardi's avatar
    Erkek

bende 4 msn var 4ünde de 2000 e yakın kısı var :D

Temel erkekten bile çocuk çıkarır.. Korkun ondan..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    msn'in de amk

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    st_anger_07 bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben hayatimda 100 tane adami tanimiyorum kaldiki msn ne diye ekliym is arkadaslarini tiyatro arkadaslarini yakin akrabalarimi mahalle arkadaslarini sevgilimi onun kardes ve arkadaslarini toplasam gene 100 etmiyo babalar naptiniz ya 910 diyo
    -----------------------------
    zuhahah açıklaman çok güzel hocam aynı şekil amk. benimde toplasan 100 etmiyo

Toplam Hit: 3869 Toplam Mesaj: 13