folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Msn Messenger Kişi Engellem Sorunu

Msn Messenger Kişi Engellem Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Öncelikle Herkeze Merhaba :) Msn'i uzun süredir açmamıştım malüm askerlik... Bu gün açtım, birde ne göreyim lisenin yarısını engellemişim :| Yok böle bişey, msne başka kimsenin girmiş olma ihtimali de yok, Var mı sebebini açıklayacak birisi?

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhaba hocam.Bende de msn 2011 de kimseyi engelleyememe sorunu var.Siliyorum adam hala bana yazıyor.Engelleme nerde ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

2 saattir birilerini siliyom ama geri geliyorlar anlamadım..sapıttı.. skype rulz.

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yeni sürümde görülen ilginc bir güvenlik önlemi. bazı @hotmail. dısındaki uzantıları eklesen bile sistem otomatik engelliyor. askere gitmeden önce en son eski sürümü kullandıysan pek sasırmamak gerek.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

hoşgeldin üstad. kişi silme sorunu var da öyle kafasına göre engel problemi görmedim büyük ihtimal hesaba giriş yapılmış olabilir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

hocam msn degilde Gecenlerde benimde başıma geledi bu olay hotmail.com a girip giriş yapmıştım oradan gizlilik ayarlarını kurcalamıştım sonra msn yi bi açtım alayı herkes engelli.. Belki sizde girmişsinizdir ? gizlilik ayarlarına.

yada boyle bi olay oluyor ornek evdeyim msn normal Baska yere gittigim zaman msn yi açıyorum bi Bakıyorum engelleyip sildigim kişiler tekrar listemde duruyor ama engellenmiş şekilde...

bir diger ihtimal de msn bu siralar asiri sapıttı ..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

Benimde başıma gelmişti gelen davetlere bakıyodum davet'e bir tıkladım tum liste engellendi anlamamıştım tum engelleri kaldırdım altında birsey aramadım cafeden girmiştim :))

@rene

Hoşgeldin

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shivo
    shivo's avatar
    Erkek

benim msnde de sorun var, çevrimiçi oluyorum kimse görmüyor beni arkadaşlara tek tek soruyorum çevrimiçimiyim diye yok herkes çevrimdışısın diyor.kendi adresimi kendi msnime ekledim orada çevrimiçi gözüküyorum başka adresle çevrimiçi olduğum da çevrimiçi gözüküyorum.galiba msn sapıttı bu aralar.

hoşgeldin rene bu arada he birde konuyu ayaküstü açmış gibisin hatanı mazur görüyorum herkez değil herkes  :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

@hotmail.com dışı olanları engelli gösteriyor hocam :|

+hoşgeldin

+senin için konu açmıştım sildiler ^_^

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek

Hoşgeldin...

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

şükür kavuşturana :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 3392 Toplam Mesaj: 26