Msn Messenger Kişi Engellem Sorunu
-
Öncelikle Herkeze Merhaba :) Msn'i uzun süredir açmamıştım malüm askerlik... Bu gün açtım, birde ne göreyim lisenin yarısını engellemişim :| Yok böle bişey, msne başka kimsenin girmiş olma ihtimali de yok, Var mı sebebini açıklayacak birisi?
-
Merhaba hocam.Bende de msn 2011 de kimseyi engelleyememe sorunu var.Siliyorum adam hala bana yazıyor.Engelleme nerde ?
-
2 saattir birilerini siliyom ama geri geliyorlar anlamadım..sapıttı.. skype rulz.
-
yeni sürümde görülen ilginc bir güvenlik önlemi. bazı @hotmail. dısındaki uzantıları eklesen bile sistem otomatik engelliyor. askere gitmeden önce en son eski sürümü kullandıysan pek sasırmamak gerek.
-
hoşgeldin üstad. kişi silme sorunu var da öyle kafasına göre engel problemi görmedim büyük ihtimal hesaba giriş yapılmış olabilir.
-
hocam msn degilde Gecenlerde benimde başıma geledi bu olay hotmail.com a girip giriş yapmıştım oradan gizlilik ayarlarını kurcalamıştım sonra msn yi bi açtım alayı herkes engelli.. Belki sizde girmişsinizdir ? gizlilik ayarlarına.
yada boyle bi olay oluyor ornek evdeyim msn normal Baska yere gittigim zaman msn yi açıyorum bi Bakıyorum engelleyip sildigim kişiler tekrar listemde duruyor ama engellenmiş şekilde...
bir diger ihtimal de msn bu siralar asiri sapıttı ..
-
Benimde başıma gelmişti gelen davetlere bakıyodum davet'e bir tıkladım tum liste engellendi anlamamıştım tum engelleri kaldırdım altında birsey aramadım cafeden girmiştim :))
@rene
Hoşgeldin
-
benim msnde de sorun var, çevrimiçi oluyorum kimse görmüyor beni arkadaşlara tek tek soruyorum çevrimiçimiyim diye yok herkes çevrimdışısın diyor.kendi adresimi kendi msnime ekledim orada çevrimiçi gözüküyorum başka adresle çevrimiçi olduğum da çevrimiçi gözüküyorum.galiba msn sapıttı bu aralar.
hoşgeldin rene bu arada he birde konuyu ayaküstü açmış gibisin hatanı mazur görüyorum herkez değil herkes :)
-
@hotmail.com dışı olanları engelli gösteriyor hocam :|
+hoşgeldin
+senin için konu açmıştım sildiler ^_^
-
Hoşgeldin...
-
şükür kavuşturana :D