MSN Pass Steal
-
AlienOne bunu yazdı:
-----------------------------r3dros bunu yazdı:
-----------------------------
nickneyime bunu yazdı:
bnce bi boka yaramaz.onun yerine snin FTP şifreni çalar :D güvenmeyin.
Benim o anlık işimi görsünde gerisi önemki değil.. free hostan cok ne var :)
-----------------------------hangi free hostu önerirsin?
-----------------------------byethost :)
-
yakintakip bunu yazdı:
AlienOne bunu yazdı:
-----------------------------r3dros bunu yazdı:
nickneyime bunu yazdı:
bnce bi boka yaramaz.onun yerine snin FTP şifreni çalar :D güvenmeyin.
Benim o anlık işimi görsünde gerisi önemki değil.. free hostan cok ne var :)
-----------------------------hangi free hostu önerirsin?
-----------------------------byethost :)
-----------------------------eywallah hocam,şimdi server yapıp gönderdim,bakalım çalışacak mı :)
-
sakata gelmeyelim av'a giderken avlanmayalım :) sırf bu sitede yayınlandıgı için deniyorum :) inş. işime yarar saolsın..
-
kartalkethuda bunu yazdı:
birinci aşama tamam. server avasta yakalanmıyor. 2. aşama resimle birleştirmek. bu birleştirme prosu elinde olan var mı?
Pro a gerek yok MS-Dos la yapılabiliyor -
yoyo bunu yazdı:
-----------------------------kartalkethuda bunu yazdı:
birinci aşama tamam. server avasta yakalanmıyor. 2. aşama resimle birleştirmek. bu birleştirme prosu elinde olan var mı?
Pro a gerek yok MS-Dos la yapılabiliyor
-----------------------------e söle bakalım kardeş nasil birleştiriliyo. harbiden bilmiom onu :|
-
nickneyime bunu yazdı:
yoyo bunu yazdı:
-----------------------------kartalkethuda bunu yazdı:
Pro a gerek yok MS-Dos la yapılabiliyor
-----------------------------e söle bakalım kardeş nasil birleştiriliyo. harbiden bilmiom onu :|
-----------------------------böyle bir konu karşıma gelmişti aklımda kalanları yazayım. bundan önce öyle bir program var exe. jpg yapıyordu arapca bir programdı.
Irfan view yazılımının en son sürümü 3.80 (Dosya boyutu 821 kb yani 3 dakikada download edebilirsin),
ve en güzeli 3.80 sürümünü Türkçe dil eki ile tamamıyla Türkçe kullanabilirsin.
Irfan view yazılımının tanıyabildiği dosya türü sayısı oldukça fazla bunlar:
AIF, ANI/CUR, ASF, AU/SND, AVI, B3D, BMP/DIB, CAM (Casio JPG), CLP, Dicom/ACR, DJVU, ECW, EMF/WMF, EPS, FlashPix (FPX), FSH, G3, GIF, ICO/ICL/EXE/DLL, IFF/LBM, IMG (GEM), JPG2000, JPG, KDC, LDF, LWF, MED, MID/RMI, MNG/JNG, MOV, MP3, MPG, MrSID, NLM/NOL/NGG, OGG, PBM/PGM/PPM, PCX/DCX, PhotoCD, PNG, PSD, PSP, RAS/SUN, RAW, Real Audio (RA), RLE, SFF, SFW, SGI/RGB, SWF (Flash/Shockwave), TGA, TIF, TTF, TXT, WAD, WAV, WBMP, WBZ/WBC, XBM, XPM, CRW, NEF, ORF, RAF, MRW, DCR
Irfan View yazılımının Web sitesi adresi:
http://www.irfanview.com/
Irfan View 3.80 i Tucows'tan download edebilirsin adres:
http://www.tucows.com/preview/194967.html
Irfan view yazılımının en son sürümü olan 3.80 için Türkçe Dil Eki yaması için download adresi:
http://irfanview.tuwien.ac.at/lang/turkish.zipChange Extension Bu program işinizi görür.. arkadaşlar
-
ben denedim server kurdum bi tane beleş hosta
ama lg mog geldiği yok
boş işler bunlar yaw
-
ilk önce birleştirmek istediğimiz Dosyaları Yerel Disk c de bi klasör oluşturup içine atıyorus
sonra ms-dos u açıp "CD\" Sonra "CD Dosyaların olduğu klasör ismi " ve Sonrada "COPY /B Resim.jpg + İçine sokucağımız dosya ve uzantısı"
Enter ve Btti ama eğer Yeni dosya olarak Kaydetmesini istiyorsanuz "COPY /B Resim.jpg + İçine sokucağımız dosya ve uzantısı Yenidosya ismi ve uzatısı"
;)
-
log mog gelmiyo arkadaşlar. msn listemdeki kazmaların hepsine bakın lan yeni seviglim nuriye diye server i "nuriye.exe" şeklinde attım, dedilerki açılmıyo lan bu :D log mog geldiği yok :D
-
her ikisindede dene linux Windows tabanlı hostlarda..