MSN"De Engelleyenleri Gösteren Sağlam Site
-
3r4y bunu yazdı:
-----------------------------www.msnkontrol.net bu siteyi kullanabilirsin.
-----------------------------oha çüşşş :s
bu site senin mi yoksa şifreler başka birine mi gidiyor ?
yemiş olamazsın.
yıllardır kullandığım tek site ilk sayfada yazılan
blockstatus.com gönül rahatlığıyla
ayrıca aracı olmadan gizli sekmesinden bakılan yöntem de işe yarıyor.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------blockstatus.com silenleri mi engelleyenleri mi gösteriyor?
engelleyenleri gösteren kısmının tam linkini atarmısın
-
inndir.com un yaptığı bir program vardı oraya yazıyorsun şifreyi engelleyen ve silenleri görüyosun, kim silmiş mi silenleri engelleyenleri görme gibi birşeydi adı vardı bi ara bende gitmişti formatla
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------
PeTaL bunu yazdı:
-----------------------------engelleyenleri görmek için kesin bir yöntem biliyorum üstelik herhangi bir program,site ,patch falan da gerekmiyor hepimizin kullandığı messenger formatında mevcut olan bir özellik şöyle ki sizi engelleyip engellemediğini düşündüğünüz kişinin nickini msn listenizde sağ tıklayın
Görünüm>Profil i seçin açılan sayfa da;
Profilime Ekle // Özel ileti gönder // Not gönder ;
diye üç başlık var şayet engellendiyseniz sadece Profilime Ekle // Özel ileti gönder seçenekleri çıkıyor not gönder çıkmıyor
Bizzat kendim denedim kendi maillerimde test etmiştim kullanıp emin olmadan önce kesinlikle çalışıyor ..
Zaten eğer engellenmediyseniz kişinin eski iletilerini değiştiği display pictureları görebilirken ,engellendiğiniz durumda göremiyorsunuz.
(Bir sorun olursa pm lersen yardımcı olurum.)
-----------------------------Bu yöntem de yalan oldu :) Genelde oturum açık olanlarda not gönder çıkıyor. Ama 1 kişide oturumu açık olduğu halde not gönder çıkmadı. Beni engellemiş olsa msninin açık olduğunu nasıl göreceğim. Çevrimdışı kişilerden baktım engellemediğinden emin olduğum kişilerde not gönder çıkmıyor. Engelleyenleri gösterme yöntemi yok şu anda hepsi hikaye. Sadece silenleri bulabilirsiniz.Çok meraklıysanız illa bulmaya adam çevrimdışıyken mesaj atın çevrimiçi olunca cevap verecek illa ki. Cevap gelmiyorsa engelledi demektir.(çevrimdışı mesaj gitmemiş de olabilr o yüzden 3-5 kez denemek lazım:) )
bunu bişeyden sallayarak söylemedim açıkçası kendim de evde 3 ayrı makinede 6 ayrı msnde ayrı ayrı denedim 12 kere falan hiç birinde sorun çıkmadı ben de yalan olduğunu düşünüyordum açıkçası ama daima hatasız oluyor diyemem ilk denemelerimden sonraki zamanlarda random denemelerimde bende bikaç çelişki görsem de halen uygulama tutuyor yani kendim tekrar denedim hatta:| -
PeTaL bunu yazdı:
bunu bişeyden sallayarak söylemedim açıkçası kendim de evde 3 ayrı makinede 6 ayrı msnde ayrı ayrı denedim 12 kere falan hiç birinde sorun çıkmadı ben de yalan olduğunu düşünüyordum açıkçası ama daima hatasız oluyor diyemem ilk denemelerimden sonraki zamanlarda random denemelerimde bende bikaç çelişki görsem de halen uygulama tutuyor yani kendim tekrar denedim hatta:|
-----------------------------Tek tek herkeste denemedim yarın tekrar deneyeceğim. Yöntem doğruysa bile anlatırken birşeyleri atlıyorsun. Atladığın yerleri de ben tamamlarım artık :)
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------PeTaL bunu yazdı:
bunu bişeyden sallayarak söylemedim açıkçası kendim de evde 3 ayrı makinede 6 ayrı msnde ayrı ayrı denedim 12 kere falan hiç birinde sorun çıkmadı ben de yalan olduğunu düşünüyordum açıkçası ama daima hatasız oluyor diyemem ilk denemelerimden sonraki zamanlarda random denemelerimde bende bikaç çelişki görsem de halen uygulama tutuyor yani kendim tekrar denedim hatta:|
-----------------------------Tek tek herkeste denemedim yarın tekrar deneyeceğim. Yöntem doğruysa bile anlatırken birşeyleri atlıyorsun. Atladığın yerleri de ben tamamlarım artık :)
ya bilmiyorum olabilir alcam notebookları gelcem göstercem ya:Dama düşündüm de msn sürümlerinin farkından olabilir ben uzun zamandır güncelleştirmeleri almıyorum çünkü belki yeni sürümlerde eksiktir falan bilemiyorum=)
-
PeTaL bunu yazdı:
-----------------------------engelleyenleri görmek için kesin bir yöntem biliyorum üstelik herhangi bir program,site ,patch falan da gerekmiyor hepimizin kullandığı messenger formatında mevcut olan bir özellik şöyle ki sizi engelleyip engellemediğini düşündüğünüz kişinin nickini msn listenizde sağ tıklayın
Görünüm>Profil i seçin açılan sayfa da;
Profilime Ekle // Özel ileti gönder // Not gönder ;
diye üç başlık var şayet engellendiyseniz sadece Profilime Ekle // Özel ileti gönder seçenekleri çıkıyor not gönder çıkmıyor
Bizzat kendim denedim kendi maillerimde test etmiştim kullanıp emin olmadan önce kesinlikle çalışıyor ..
Zaten eğer engellenmediyseniz kişinin eski iletilerini değiştiği display pictureları görebilirken ,engellendiğiniz durumda göremiyorsunuz.
(Bir sorun olursa pm lersen yardımcı olurum.)
-----------------------------denedim çalışıyor.teşekkürler
-
@DarkSkull
Bu yöntemi bende kullanmıştım, sorunun sebebi şu olabilir;
Test amaçlı diğer msnden kendimi engelledim ve not gönder kısmının kaybolduğunu gördüm engeli kaldırıp tekrar baktığımda, yine o kısmı bir süre göremedim. Kısa süreli engellenip, sonra engel kaldırılmış olabilir, sistemin güncellenmesi için belki oturum açılıp kapatılması gerekiyor olabilir. Ama yinede bir tahmin...
-
pc_worm bunu yazdı:
-----------------------------@DarkSkull
Bu yöntemi bende kullanmıştım, sorunun sebebi şu olabilir;
Test amaçlı diğer msnden kendimi engelledim ve not gönder kısmının kaybolduğunu gördüm engeli kaldırıp tekrar baktığımda, yine o kısmı bir süre göremedim. Kısa süreli engellenip, sonra engel kaldırılmış olabilir, sistemin güncellenmesi için belki oturum açılıp kapatılması gerekiyor olabilir. Ama yinede bir tahmin...
buna ben eminim kesinlikle oturum açılıp kapatılması gerekiyor. -
RootB bunu yazdı:
-----------------------------Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------blockstatus.com silenleri mi engelleyenleri mi gösteriyor?
engelleyenleri gösteren kısmının tam linkini atarmısın
-----------------------------hocam vardı ama geçen sene kaldırdılar engelleyen gösterme bölümünü.
unutmuşum ben pardon.
şu an silenleri gösteriyor. deneylerimde doğru gösterdiğini gördüm.