folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder MSN"De Engelleyenleri Gösteren Sağlam Site

MSN"De Engelleyenleri Gösteren Sağlam Site

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

3r4y bunu yazdı:
    -----------------------------

www.msnkontrol.net    bu siteyi kullanabilirsin.

oha çüşşş :s

bu site senin mi yoksa şifreler başka birine mi gidiyor ?  

yemiş olamazsın.

yıllardır kullandığım tek site ilk sayfada yazılan

blockstatus.com     gönül rahatlığıyla

ayrıca  aracı olmadan gizli sekmesinden bakılan yöntem de işe yarıyor.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

blockstatus.com silenleri mi engelleyenleri mi gösteriyor?

engelleyenleri gösteren kısmının tam linkini atarmısın

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek
    inndir.com un yaptığı bir program vardı oraya yazıyorsun şifreyi engelleyen ve silenleri görüyosun, kim silmiş mi silenleri engelleyenleri görme gibi birşeydi adı vardı bi ara bende gitmişti formatla
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    DarkSkull bunu yazdı:
    PeTaL bunu yazdı:

engelleyenleri görmek için kesin bir yöntem biliyorum üstelik herhangi bir program,site ,patch falan da gerekmiyor hepimizin kullandığı messenger formatında mevcut olan bir özellik şöyle ki sizi engelleyip engellemediğini düşündüğünüz kişinin nickini msn listenizde sağ tıklayın

Görünüm>Profil i seçin açılan sayfa da;

Profilime Ekle // Özel ileti gönder // Not gönder ;

diye üç başlık var şayet engellendiyseniz sadece Profilime Ekle // Özel ileti gönder seçenekleri çıkıyor not gönder çıkmıyor

Bizzat kendim denedim kendi maillerimde test etmiştim kullanıp emin olmadan önce kesinlikle çalışıyor ..

Zaten eğer engellenmediyseniz kişinin eski iletilerini değiştiği display pictureları görebilirken ,engellendiğiniz durumda göremiyorsunuz.

(Bir sorun olursa pm lersen yardımcı olurum.)

Bu yöntem de yalan oldu :) Genelde oturum açık olanlarda not gönder çıkıyor. Ama 1 kişide oturumu açık olduğu halde not gönder çıkmadı. Beni engellemiş olsa msninin açık olduğunu nasıl göreceğim. Çevrimdışı kişilerden baktım engellemediğinden emin olduğum kişilerde not gönder çıkmıyor. Engelleyenleri gösterme yöntemi yok şu anda hepsi hikaye. Sadece silenleri bulabilirsiniz.Çok meraklıysanız illa bulmaya adam çevrimdışıyken mesaj atın çevrimiçi olunca cevap verecek illa ki. Cevap gelmiyorsa engelledi demektir.(çevrimdışı mesaj gitmemiş de olabilr o yüzden 3-5 kez denemek lazım:)  )

bunu bişeyden sallayarak söylemedim açıkçası kendim de evde 3 ayrı makinede 6 ayrı msnde ayrı ayrı denedim 12 kere falan hiç birinde sorun çıkmadı ben de yalan olduğunu düşünüyordum açıkçası ama daima hatasız oluyor diyemem ilk denemelerimden sonraki zamanlarda random denemelerimde bende bikaç çelişki görsem de halen uygulama tutuyor yani kendim tekrar denedim hatta:|

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

PeTaL bunu yazdı:
    bunu bişeyden sallayarak söylemedim açıkçası kendim de evde 3 ayrı makinede 6 ayrı msnde ayrı ayrı denedim 12 kere falan hiç birinde sorun çıkmadı ben de yalan olduğunu düşünüyordum açıkçası ama daima hatasız oluyor diyemem ilk denemelerimden sonraki zamanlarda random denemelerimde bende bikaç çelişki görsem de halen uygulama tutuyor yani kendim tekrar denedim hatta:|

Tek tek herkeste denemedim yarın tekrar deneyeceğim. Yöntem doğruysa bile anlatırken birşeyleri atlıyorsun. Atladığın yerleri de ben tamamlarım artık :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    DarkSkull bunu yazdı:

PeTaL bunu yazdı:

Tek tek herkeste denemedim yarın tekrar deneyeceğim. Yöntem doğruysa bile anlatırken birşeyleri atlıyorsun. Atladığın yerleri de ben tamamlarım artık :)

ya bilmiyorum olabilir alcam notebookları gelcem göstercem ya:D

ama düşündüm de msn sürümlerinin farkından olabilir ben uzun zamandır güncelleştirmeleri almıyorum çünkü belki yeni sürümlerde eksiktir falan bilemiyorum=)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scorpus
    scorpus's avatar
    Erkek
    PeTaL bunu yazdı:

engelleyenleri görmek için kesin bir yöntem biliyorum üstelik herhangi bir program,site ,patch falan da gerekmiyor hepimizin kullandığı messenger formatında mevcut olan bir özellik şöyle ki sizi engelleyip engellemediğini düşündüğünüz kişinin nickini msn listenizde sağ tıklayın

Görünüm>Profil i seçin açılan sayfa da;

Profilime Ekle // Özel ileti gönder // Not gönder ;

diye üç başlık var şayet engellendiyseniz sadece Profilime Ekle // Özel ileti gönder seçenekleri çıkıyor not gönder çıkmıyor

Bizzat kendim denedim kendi maillerimde test etmiştim kullanıp emin olmadan önce kesinlikle çalışıyor ..

Zaten eğer engellenmediyseniz kişinin eski iletilerini değiştiği display pictureları görebilirken ,engellendiğiniz durumda göremiyorsunuz.

(Bir sorun olursa pm lersen yardımcı olurum.)

denedim çalışıyor.teşekkürler

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@DarkSkull 

Bu yöntemi bende kullanmıştım, sorunun sebebi şu olabilir;

Test amaçlı diğer msnden kendimi engelledim ve not gönder kısmının kaybolduğunu gördüm engeli kaldırıp tekrar baktığımda, yine o kısmı bir süre göremedim.  Kısa süreli engellenip, sonra engel kaldırılmış olabilir, sistemin güncellenmesi için belki oturum açılıp kapatılması gerekiyor olabilir. Ama yinede bir tahmin...

jack daniels 160 yaşında
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    pc_worm bunu yazdı:

@DarkSkull 

Bu yöntemi bende kullanmıştım, sorunun sebebi şu olabilir;

Test amaçlı diğer msnden kendimi engelledim ve not gönder kısmının kaybolduğunu gördüm engeli kaldırıp tekrar baktığımda, yine o kısmı bir süre göremedim.  Kısa süreli engellenip, sonra engel kaldırılmış olabilir, sistemin güncellenmesi için belki oturum açılıp kapatılması gerekiyor olabilir. Ama yinede bir tahmin...

buna ben eminim kesinlikle oturum açılıp kapatılması gerekiyor.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

RootB bunu yazdı:

Prometheus bunu yazdı:

blockstatus.com silenleri mi engelleyenleri mi gösteriyor?

engelleyenleri gösteren kısmının tam linkini atarmısın

hocam vardı ama geçen sene kaldırdılar engelleyen gösterme bölümünü.

unutmuşum ben pardon.

şu an silenleri gösteriyor. deneylerimde doğru gösterdiğini gördüm.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 5271 Toplam Mesaj: 41