Msnden Gizlivideo Diye Gelen Virüs

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burakx
    burakx's avatar
    Erkek
    arkadaşlar buakşam arkadaştan bi website adresi geldi,gizlivideo.com falan mı ne,bu videodaki senmisin falan arkasından da powerpoint sunumu vardı,normalde hayatta tıklamam böyle şeylere,arkadaşa dedim virüs değil mi bu,yok dedi o powerpointi kast ediyormuş meğer,website adresi gönderdiğinden haberi yok,sonra neyse videoyu izlemek için flash playerin sürümünü artırın diye dosya yükledik ve virüs girdi pcye, norton görmüyor,sistem geri yüklenmiyor,ctrl alt del yapılmıyor,altta live informations diye simge belirdi,tıklanmıyor vs biara system/taskkill falan msdos penceresi açılıp kapandı.nasıl temizlerim bu lanet virüsü?( format dışında)

Cesaret , Asalet , Adalet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Rus virüsü olmasın :D

öyle diyorlardi bi ara :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    bende  bu adresı msnde kımseye atamadım amk :D

http://www.msnvirusremoval.com/download.php 

Caktım  köfteyi

ne sıte olursa olsn download.php ekleyince  gıtmıyo  mesela www.tahribat.com/download.php  download.php yuzunden gıtmıyomus vay bill amca vay  ,  yoksa bı ben mı bılmıyodum :|

....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThEDARq
    ThEDARq's avatar
    Erkek

MSN Cleaner, sizden habersiz olarak gönderilen virüslü mesajları bulup temizlemeniz için geliştirilmiş ücretsiz, küçük boyutlu ve kullanımı basit olan bir programdır.

Virüsün registry'ye yazdığı kayıtları ve disk üzerine bıraktığı virüslü dosyaları tarayıp temizliyor.

Programı çalıştırın ve "Analyze" butonuna tıklayın. Eğer program sisteminizde zarar görmüş bir dosya bulursa "Delete" butonu aktif olacaktır. Virüs bulaşmış dosyayı sisteminizden silmek için "Delete" butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.

http://rapidshare.com/files/158193498/MSNCleaner.rar.html

|| Beyaz Atlı Prensini Bekleme,Seyize Razı Ol,Yoksa Beygire Kalırsın..||
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burakx
    burakx's avatar
    Erkek
    msn cleaner bir işe yaramadı maalesef,virüs bulunamadı yazısı çıktı

Cesaret , Asalet , Adalet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    şu zımbırtının linkini verin desem kim yapar bu işi? merak ettim

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

Quetzalcoatl bunu yazdı:
    -----------------------------
    şu zımbırtının linkini verin desem kim yapar bu işi? merak ettim
    -----------------------------

ahahah

aynen.

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kinyas
    kinyas's avatar
    Erkek
    banada geldi .tıkladım pc göt oldu.temızledım virusu.bi arkadas yolladı trojan yedirdi sandım ibne:D sonra adls baglantısı kestım.  AwcTool' u actım.görev yoneticisi gibi birşey buda.fazladan calısan exelerı kapattım.spybotla ve ccleanerla pcyi iyice temızledım.temızlemeden sistem gerı yuklenmıyordu cunku.temızledıkten sonra sistemi bir gun onceye yukledım.sonra arkadasa soyledım ne yaptın lan ıbne felan dedım.bbirşyeden haberım yok felan dedı.hemen caves ten suphelendım ondan sonra:D bende rus vırusu dıye duydum onu.cok saglam bı taktık ak helal olsun elemanlara:)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    banada geldi de tıhlamadım

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    aynısına kardeşim tıklamış capslı falan bi konu açıyorum şimdi kuzi (:

...said addicted.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongly
    wrongly's avatar
    Erkek

kardeşim daha 15dk önce temizledim aynı virüsü... gizlivideo.com linki veriyor, sonrasında flash player son sürümünü indimeni istiyor ve bamm virüs...

şimdi bilgisayarını güvenli modda açıyorsun

sonra system32 klasöründeki mirc.exe ve mirc.ini dosyalarını siliyorsun

tamamdır...

kolay gele

edit : bunu normal modda yapamassın çünkü virüs system32 klasörüne girince bilgisayarı kapatıyor :)

Toplam Hit: 5003 Toplam Mesaj: 12