Msnden Gizlivideo Diye Gelen Virüs
-
arkadaşlar buakşam arkadaştan bi website adresi geldi,gizlivideo.com falan mı ne,bu videodaki senmisin falan arkasından da powerpoint sunumu vardı,normalde hayatta tıklamam böyle şeylere,arkadaşa dedim virüs değil mi bu,yok dedi o powerpointi kast ediyormuş meğer,website adresi gönderdiğinden haberi yok,sonra neyse videoyu izlemek için flash playerin sürümünü artırın diye dosya yükledik ve virüs girdi pcye, norton görmüyor,sistem geri yüklenmiyor,ctrl alt del yapılmıyor,altta live informations diye simge belirdi,tıklanmıyor vs biara system/taskkill falan msdos penceresi açılıp kapandı.nasıl temizlerim bu lanet virüsü?( format dışında)
-
Rus virüsü olmasın :D
öyle diyorlardi bi ara :)
-
bende bu adresı msnde kımseye atamadım amk :D
http://www.msnvirusremoval.com/download.php
Caktım köfteyi
ne sıte olursa olsn download.php ekleyince gıtmıyo mesela www.tahribat.com/download.php download.php yuzunden gıtmıyomus vay bill amca vay , yoksa bı ben mı bılmıyodum :| -
MSN Cleaner, sizden habersiz olarak gönderilen virüslü mesajları bulup temizlemeniz için geliştirilmiş ücretsiz, küçük boyutlu ve kullanımı basit olan bir programdır.
Virüsün registry'ye yazdığı kayıtları ve disk üzerine bıraktığı virüslü dosyaları tarayıp temizliyor.Programı çalıştırın ve "Analyze" butonuna tıklayın. Eğer program sisteminizde zarar görmüş bir dosya bulursa "Delete" butonu aktif olacaktır. Virüs bulaşmış dosyayı sisteminizden silmek için "Delete" butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.
http://rapidshare.com/files/158193498/MSNCleaner.rar.html -
msn cleaner bir işe yaramadı maalesef,virüs bulunamadı yazısı çıktı
-
şu zımbırtının linkini verin desem kim yapar bu işi? merak ettim
-
Quetzalcoatl bunu yazdı:
-----------------------------
şu zımbırtının linkini verin desem kim yapar bu işi? merak ettim
-----------------------------ahahah
aynen.
-
banada geldi .tıkladım pc göt oldu.temızledım virusu.bi arkadas yolladı trojan yedirdi sandım ibne:D sonra adls baglantısı kestım. AwcTool' u actım.görev yoneticisi gibi birşey buda.fazladan calısan exelerı kapattım.spybotla ve ccleanerla pcyi iyice temızledım.temızlemeden sistem gerı yuklenmıyordu cunku.temızledıkten sonra sistemi bir gun onceye yukledım.sonra arkadasa soyledım ne yaptın lan ıbne felan dedım.bbirşyeden haberım yok felan dedı.hemen caves ten suphelendım ondan sonra:D bende rus vırusu dıye duydum onu.cok saglam bı taktık ak helal olsun elemanlara:)
-
banada geldi de tıhlamadım
-
aynısına kardeşim tıklamış capslı falan bi konu açıyorum şimdi kuzi (:
-
kardeşim daha 15dk önce temizledim aynı virüsü... gizlivideo.com linki veriyor, sonrasında flash player son sürümünü indimeni istiyor ve bamm virüs...
şimdi bilgisayarını güvenli modda açıyorsun
sonra system32 klasöründeki mirc.exe ve mirc.ini dosyalarını siliyorsun
tamamdır...
kolay gele
edit : bunu normal modda yapamassın çünkü virüs system32 klasörüne girince bilgisayarı kapatıyor :)