MSSQL MDF Dosyasını Çift Tıklayarak Açmak
-
şair burda bize ne anlatmaya çalışır şeyh
http://l1309.hizliresim.com/1f/k/st2bg.png
-
SSH:
hocam error 5 = access denied.
UAC muhtemelen kapalı sende.
bir de UAC açıkken deneyebilir misin? eğer UACdan sa çözeriz.
cemnet:
hocam seninki zonk hatasıdır. sende mssql 2012 ve mssql localdb kurulu mu? eğer değilse settings.ini den sqlserver sunucunu vermen lazım.( .\SQLEXPRESS ) gibi
-
SSH sen settings.ini yi değiştirip servis olarak çalışan bir sql server instance yazdıysal "Network service" yetkisi istiyor da olabilir o
Ellemediysen ve Sadece yüksek boyutlu dblerde veriorsa localdb açamıyordur belki o boyutta dosyaları
senin durum hangisi?
HolyOne tarafından 17/Eyl/13 19:56 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyOne bunu yazdı
SSH sen settings.ini yi değiştirip servis olarak çalışan bir sql server instance yazdıysal "Network service" yetkisi istiyor da olabilir o
Ellemediysen ve Sadece yüksek boyutlu dblerde veriorsa localdb açamıyordur belki o boyutta dosyaları
senin durum hangisi?
settings.ini de oynama yapmadım. Aynı db yi Management Studio yu direk açtığımda da attach edemedim.
yönetici olarak çalıştır deyince ekledi. durum benle alakalı hocam
uac açtım gene düzelmedi.büyük db lerde yarın test edicem sonuçları yazarım gene..
-
son bir up çekeim
-
şeyh sql server 2012 ile yaptığım testler sorunsuz 40 gb lık bir database ile test ettim problem yok.
settings.ini otomatik değiştirecek ufak bi arayüz güzel olurdu ama :)
kullanıcı server adını vs yazıp kaydetse settings oto değişse.
-
Güncelledim hoca.
settings.ini yoksa kendi otomatik yaratmaya çalışıyor şu an. (ilk bulduğu servera ayarliyor)
Basit olarak herhangi bir connection stringin propertylerini ini dosyasına verebilirsin.
Eğer çalıştıramazsanız bir de settings.ini yi silmeyi deneyin kendi yaratmaya çalışsın.
HolyOne tarafından 05/Eki/13 19:09 tarihinde düzenlenmiştir -
hoca daemon tools ile de açılmıyor mu bu mdf ler ?
-
daemon tools ile CD imajı olan mdf ler açılıyor.
Bizim bahsettiğimiz mssql formatı olan mdf
-
anladım hocam. o zaman önümüzdeki dönem mysql dersinde işimize yarayabilir, saolasın :)