MSYS Soru Ekleme Paneli Hakkında
-
soruyu yazdım göndere tıkladım ahanda bu hatayı verdi
Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e21'
Multiple-step OLE DB operation generated errors. Check each OLE DB status value, if available. No work was done.
/soruekle.asp, line 43
bi türlü ekliyemiyom yaww -
zumsuk buraa bak
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=31119 -
Birde nerede ne kadar soru toplanmış onları görsek gayet iyi olur ben şahsen Genel Kültür kısmına bayağı yüklendiğimi düşünüyorumda :) Php hakkında 2 soru donanım hakkında 70 soru olmasın..Bizde ona göre ağırlık verelim..Beyler özellikle Üniv gençliğine söylüyorum stres atmaya birebir :) Tv izliyorum aklıma gelen ilginç fikri hemen TBT ye ekliyorum..İnşallah ileride mürid kazandırırken benim sorulardan bir kısmı çıkar o zman görürüm ben üye olacak arkadaşlarımı :) Dur aklıma bi soru geldi "Ünü Türkiye sınırlarını aşan Denyo Lunch adlı programı kim yazmıştır :Pp Bunu bilmeyen adamı yanımızda istemioz demi amaa.. :)
-
2 Yil sonra (Two years later)
Ankara Kızılayda izinsiz gosteri yapmak isteyen binlerce MSYS magduru TÖK(Tahribat Ögretim Kurumu)'u protesto etti.Polisin dagilin uyarilarini dikkate almayan murid adaylarina biber gazli mudahele edildi.Biber gazindan 3polis ve cevreden gecmekte olan 15 cw uyesi etkilendi...olayda 1 tane kel hayatini kaybetti...msys yi gecemedigi icin eyleme katilan kel in iskos kod isimli iskorp[İT]x oldugu aciklandi...Bu arada TÖK den yapilan aciklamaya gore onumuzdeki donemde MSYS iki asamali olacak ve MYS isimli yeni asamada murid adaylari kisaca ziki tutacak.Son olarak bir uyarida bulunmak istiyoruz.Bu msys secimleri sonrasinda murid adaylarinin pichlik derecesi yuzdelik dilimlere cok dikkat etmeleri gerekiyor. -
15 yıl sonra...
TÖK ün aldıı yeni bir kararla eski tarikat üyelerinin yakınlarına ve çocuklarına +50 puan kredi sağlanması kabul edildi.
Bu karara tepki olarak ülkenin çeşitli bölgelerinde izinsiz gösteriler yapıldı.
Öte yandan İstanbul taksim meydanında toplanan bir grup basın açıklaması yapıp olaysız bir şekilde dağıldı.
Sınavda başarılı olan mürit adaylarının ise evlerinde sevinç vardı.
(röportaj...) -
tugrul baba +compu abu alem adamsınız yaw :DD
edit(aman aklıma tugrul babanın fotosu geldi korktum bi an kızar mızar kotu olmayaylım sora alem adam falan dedik) -
12 yıl sonra..
Tahribat'ın nüfus 3 milyon olur..
Ir2 son mürid eleme sistemi olan MSSBS v.78 (Müride sor sksen bulamaz sınavı:P) 78 admin kontrolünde sistemdeki yerini aldı.Henüz key alan yok :P
HolyOne aşırı yığılma sonucu çalışmaz hale gelen serverla aynı eve çıkıp mütevazi bir hayat sürmeye karar verdi (ev datacenter hoja)
:P -
ulan faaliyet yapın diyoz geyik yapıyonuz :D
-
koptumm :)
-
bağlıyımmı böğğğğ tatil dönüşü yaptığım espriye bak:Dsabah sabah
Toplam Hit: 4354 Toplam Mesaj: 27