MSYS Soru Ekleme Paneli Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek
    soruyu yazdım göndere tıkladım ahanda bu hatayı verdi

Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e21'

Multiple-step OLE DB operation generated errors. Check each OLE DB status value, if available. No work was done.

/soruekle.asp, line 43

bi türlü ekliyemiyom yaww
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek
    zumsuk buraa bak

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=31119

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Birde nerede ne kadar soru toplanmış onları görsek gayet iyi olur ben şahsen Genel Kültür kısmına bayağı yüklendiğimi düşünüyorumda :) Php hakkında 2 soru donanım hakkında 70 soru olmasın..Bizde ona göre ağırlık verelim..Beyler özellikle Üniv gençliğine söylüyorum stres atmaya birebir :) Tv izliyorum aklıma gelen ilginç fikri hemen TBT ye ekliyorum..İnşallah ileride mürid kazandırırken benim sorulardan bir kısmı çıkar o zman görürüm ben üye olacak arkadaşlarımı :) Dur aklıma bi soru geldi "Ünü Türkiye sınırlarını aşan Denyo Lunch adlı programı kim yazmıştır :Pp Bunu bilmeyen adamı yanımızda istemioz demi amaa.. :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    2 Yil sonra (Two years later)

Ankara Kızılayda izinsiz gosteri yapmak isteyen binlerce MSYS magduru TÖK(Tahribat Ögretim Kurumu)'u protesto etti.Polisin dagilin uyarilarini dikkate almayan murid adaylarina biber gazli mudahele edildi.Biber gazindan 3polis ve cevreden gecmekte olan 15 cw uyesi etkilendi...olayda 1 tane kel hayatini kaybetti...msys yi gecemedigi icin eyleme katilan kel in iskos kod isimli iskorp[İT]x oldugu aciklandi...Bu arada TÖK den yapilan aciklamaya gore onumuzdeki donemde MSYS iki asamali olacak ve MYS isimli yeni asamada murid adaylari kisaca ziki tutacak.Son olarak bir uyarida bulunmak istiyoruz.Bu msys secimleri sonrasinda murid adaylarinin pichlik derecesi yuzdelik dilimlere cok dikkat etmeleri gerekiyor.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    15 yıl sonra...

TÖK ün aldıı yeni bir kararla eski tarikat üyelerinin yakınlarına ve çocuklarına +50 puan kredi sağlanması kabul edildi.
    Bu karara tepki olarak ülkenin çeşitli bölgelerinde izinsiz gösteriler yapıldı.
    Öte yandan İstanbul taksim meydanında toplanan bir grup basın açıklaması yapıp olaysız bir şekilde dağıldı.
    Sınavda başarılı olan mürit adaylarının ise evlerinde sevinç vardı.
    (röportaj...)

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    tugrul baba +compu abu alem adamsınız yaw :DD

edit(aman aklıma tugrul babanın fotosu geldi korktum bi an kızar mızar kotu olmayaylım sora alem adam falan dedik)

çocuktum,büyüdüm
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    12 yıl sonra..
    Tahribat'ın nüfus 3 milyon olur..
    Ir2 son mürid eleme sistemi olan MSSBS v.78 (Müride sor sksen bulamaz sınavı:P) 78 admin kontrolünde sistemdeki yerini aldı.Henüz key alan yok :P

HolyOne aşırı yığılma sonucu çalışmaz hale gelen serverla aynı eve çıkıp mütevazi bir hayat sürmeye karar verdi (ev datacenter hoja)

:P

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    ulan faaliyet yapın diyoz geyik yapıyonuz :D

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    koptumm :)

sırıtma la.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    bağlıyımmı böğğğğ tatil dönüşü yaptığım espriye bak:Dsabah sabah
Toplam Hit: 4354 Toplam Mesaj: 27