MSYS'deki Ölümcül Saçmalık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

2. defa saçmalık diye konu açıyorum ama budefa eğlenmedim ciddi bir konu.

Başbakan kimi atar veya linux'un kurucusu kimdir sorularının değeri nasıl oluyor da 10 oluyor yahu?

Kim onay veriyor bu sorulara biraz dikkat edilmeli. Adam yemyeşil en tepede duruyor sorulara bir baktım puanlar en düşük 3. Hayır aspde time nasıl yazdırılır sorusunun puanı 1 veya 2dir bence.

10'luk sorular çözülmesi çoook zor integral soruları falan olmalı yani böyle birşey olabilir mi hocalar?

Tarikata açık kapılar önünde yazayım dedim.

Edit: Ayrıca soruları ekleyenler kim hiç bilmiyorum diyecektim vazgeçmiştim.

Fakat ilk kişiye bakınca farkettim adam 2005 kayıtlı son giriş 2011 yani direk yönetimle alakalı bir durum..

Edit2: Herkes büyük bir ilgi göstermiş. Hemen top10 a giriş yapılmış gördüğüm kadarıyla benim de 2 yanlışım var add ax sorusu harikaydı derlenmeden her platformda uygun denilince şaşırdım sanal makinada çalışıyor java diye yapamadım o da güzeldi. Ama bir de diğer sorulara bakın :) Şaka gibi..

by_Tet tarafından 13/Ağu/15 00:19 tarihinde düzenlenmiştir

iyibu! yeniden..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

Bence var olan üyelerede bir msys yapmak lazım kademe kademe. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hacı sınavın olayı o zaten. Sınavı mevcut uyeler yapiyor. Onun icin yeni gelen uyeler de onlar nasil istiyorsa o sekil adamlar cikior.

Yetkililer sadece sorunun dogru cevabiyla ilgilenior ama isterse zorlugu da deistirir. Yani bi uyemiz belki felsefecidir ve asp de time yazma komutu onun icin 10 zorluktadır. Ama o da kendisi gibi adamlari cekmek isteyebilir.

Su ana kadarki sorularin buyuk kismi onaysiz direk girildi cok eski tarihlerde. Ama isaretlerseniz editor ona bakar bi deisiklik lazimsa yapar

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    kvasir bunu yazdı

Bence var olan üyelerede bir msys yapmak lazım kademe kademe. 

Senin mantiginla beniim üyeliğim yarın iptal olur ben yazılımdan pek anlamak :D

Almanya Fatihi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hacı sınavın olayı o zaten. Sınavı mevcut uyeler yapiyor. Onun icin yeni gelen uyeler de onlar nasil istiyorsa o sekil adamlar cikior.

Yetkililer sadece sorunun dogru cevabiyla ilgilenior ama isterse zorlugu da deistirir. Yani bi uyemiz belki felsefecidir ve asp de time yazma komutu onun icin 10 zorluktadır. Ama o da kendisi gibi adamlari cekmek isteyebilir.

Su ana kadarki sorularin buyuk kismi onaysiz direk girildi cok eski tarihlerde. Ama isaretlerseniz editor ona bakar bi deisiklik lazimsa yapar

Şeyhim bence tam da bu konuda olağanüstü bir kurul toplanılmalı çok samimiyim :)

Yani yeni üye olan müridlerin ilk açtıkları konulardaki gibi "tarikat eskisi gibi değil" veya "tarikatın neden mobil sitesi yok" demiyorum yanlış anlaşılmasın.

Hack sitesiydi burası biz o günlere yetişemedik burası tamam. Ancak bilişim ve teknoloji sitesi diye düşünüyorduk genelde de müridlerin seviyesi üst seviye bundan yana sıkıntımız da yok.

Ancak birşekilde tekrar aktif konularda büyük bir çoğunlukla teknoloji bilim yazılım bilgisayar konuları çıkmalı bunu sağlayacak önlemler alınmalı..

Pek de sevmediğimiz cyber-warriorun aktif konuları bile bizim aktif konularımızdan daha bilişim sitesi gibi duruyor (bu bir özeleştiridir oraya git ozaman demeyin)

Kullanıcılar daha çok teşvik edilsin veya yasaklanılsın bilmiyorum orasını 

Yönetim kurallarındaki ikilik de kalkmalı (bkz sıkça sorulan sorularda giren mürid faşist anarşist nazist olabilir deniliyor ama anayasada ırkçılık yasak bu nedemek bir türlü anlam veremedim.. bunun gibi ikilik çok)

Rene hocam işinden dolayı ilgilenemiyor siteye hep girse de ya da yönetimdeki kişiler döküman vs yayınlamıyor haberler haftada bir..

Bir sen ilgileniyorsun o da muhtemelen daha düzenli bir işe girdiğinde kaybolacak :)

Hani boş gevezelik yapıp çamur atıyormuşum gibi görünmesin; şükürcülüğe karşıyım hep daha iyisi olmalı. Tarikat da daha iyi bir bilim ilim irfan yuvası olabilir ben de elimden geldiğince görev almaya razıyım..

Hiçbir yetkisi olmayan birkaç mürid pyhton kodları veya download linkleri paylaşıyor ve bununla sınırlı kalıyor; herkes bir soru peşinde fakat soru olmadan birşeyler öğreteyim derdi yok denecek kadar az. Yönetimdeki kişiler buna katılmalı yönetmek sadece konuları silmek kilitlemekle sınırlı kalmamalı. Tepe nasılsa müridler de öyle olur..

Zaman ayırıp da okuduysan bile teşekkürler hocam görüşlerimi belirtmek istedim.

Saygılar sevgiler

iyibu! yeniden..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

10'luk sorular çözülmesi çoook zor integral soruları falan olmalı yani böyle birşey olabilir mi hocalar?

Afedersin ama çözülmesi çook zor integral sorusunu adam nasıl o sürede çözecek?

Sorulara fazla takılmamak lazım bence. Önce her boku davet eden dangalakları uyarıp engellemek lazım. Adam deneme@deneme.com diye maille girmiş sınava onu bile davet edenler var.

torpedo_XL tarafından 12/Ağu/15 23:50 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    by_Tet bunu yazdı

Afedersin ama çözülmesi çook zor integral sorusunu adam nasıl o sürede çözecek?

Adı üstünde hocam 10 puan yani açıklamasında ne yazıyor bir bakabilirsin? Uçuk bir örnek verdim sadece..

Linux'un kurucusu kim? bill gates steve jobs sarı çizmeli mehmet ağa ve bir şık da acaba bil bakalım kim olabilir? İşaretliyorsun hop 10 puan mantıklı mı?

Edit: Son dediğine kesinlikle katılıyorum hocam

by_Tet tarafından 12/Ağu/15 23:52 tarihinde düzenlenmiştir

iyibu! yeniden..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Derdiniz soruların zorluk derece değerleri olsun. Ben yapılmış sınavlardaki çıkan sorulara ara ara bakıyorum da öyle sorulara sınava giren kullanıcının doğru yanıtını kabul etmeyip de öyle yanıtlar doğru diye işaretlenmiş ki anlatamam, görmeniz gerekir :) Ara ara listeye bakıp doğru yanıtları hatalı olan sorunlar için "Hata bildir" işlemi yapıyorum, umarım ilgilenen vardır :P

Bu sebeple, daha önceden hazırlanmış soruların tekrar elden geçmesi taraftarıyım. Yönetim kendisi mi yapar yoksa bunu yapması için yönetimin seçeceği veya gönüllülerden oluşan bir grup mu oluşturulur bilemem.

Ayrıca daha önceden hazırlanmış soruları görebilirsek en azından aynı tip soruları yazma ihtimalimiz düşer diye düşünüyorum.

RaNGeR tarafından 13/Ağu/15 00:14 tarihinde düzenlenmiştir

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Herkes büyük bir ilgi göstermiş. Hemen top10 a giriş yapılmış gördüğüm kadarıyla benim de 2 yanlışım var add ax sorusu harikaydı derlenmeden her platformda uygun denilince şaşırdım sanal makinada çalışıyor java diye yapamadım o da güzeldi. Ama bir de diğer sorulara bakın :) Şaka gibi..

iyibu! yeniden..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

hanginiz bu siteye sınavla yada zor sınavla girdiniz ki?

Converse giyen uzaylı
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

Benim sorduğum soruyu kim cevaplamış bunu göremiyorum belki ben sorduğum soruyu cevaplayan adama üyelik göndericem. ve benim sorumun zorluğu 10dan 6 ya düşmüş ama daha cevaplayan kimseyi göremedim :)

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
Toplam Hit: 3070 Toplam Mesaj: 21
msys