folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Muğlada Altyapı Yokmuş? Kanalizasyon

Muğlada Altyapı Yokmuş? Kanalizasyon

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

yıl 2011 ve yılda bilmem kaç bin insanın geldiği Muğlada altyapı yokmuş? az önce arkadaşlarımdan duydum bu nası bi olaydır ya? doğrumudur? inanamadım hala şoktayım yılın belirli aralıkları ile evlerin bahçelerinde dolan pislikler belediye tarafından birde parayla temizleniyormuş.. bu zamanda batınıne n batısı nerdeyde nasıl olabilir yaa

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

evet doğru, muğla da kanalizsyon sistemi yokta her hafta apartmanların yanına vidanjörler gelir ve boşaltırlardı.Ancak şimdiki vali son 2 yıldır bir çalışmayla şehre tamamen kanalizasyon döşetiyor ve muhtemelen 1-2 yıla bitecek.Bunun sebebi de muğla nın alt yapısı tamamen mağaralar vb. ile dolu eskiden beri bunları kullanmanın yeterli olduğunu düşünmüşler daha sonra da vidanjör ve benzeri sistemlerle idare edilmiş bu alt yapı.Ancak şimdi muğlanın çoğu yeri delik deşik ve kanalizasyon çalışmaları sürmekte..

http://yigitdemirag.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

ewt yok fakat şehirde bir çok yerde tamamlandı buranın belediyesi iyi çalışıyor:)

muğla chp kallesi diye belediye biraz yan gelip yatmış hiç iş yapmamış yeni yeni işliyo

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

birçok il merkezinden geçtim acayip yerler bana göre.muğla da onlardan birisi.

istanbul dışında yere şehir demem.çünkü hepsi birer semt büyüklüğünde :-)

bu yüzden de fazla bişey beklememek lazım :-)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

MbK bunu yazdı:
    -----------------------------

birçok il merkezinden geçtim acayip yerler bana göre.muğla da onlardan birisi.

istanbul dışında yere şehir demem.çünkü hepsi birer semt büyüklüğünde :-)

bu yüzden de fazla bişey beklememek lazım :-)

hocam ben bir çok il ve ilçe gördüm eskiden arkadaşlar merkezindenim dediklerinde aklıma merkez gelirdi ama bir çok ilçe merkezi bizim il taşrası gibi olduğunu gördüğümde bunun ne demek olduğunu anladım aah aah İstanbul şair eder adamı İstanbul ayrıca bir şehir değil başlı başına bir ülke gibi benim gönlümün ülkesi.

tahribat.com a can feda
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kötekli%202009

Kötekli 2009-2010 sezon yağmur yağdığında

ambulans

Şekilde görüldüğü üzere nerdeyse evlerin ilk katlarına su girecek.

Kanalizasyon daha yeni yeni geliyor. Zaten Kaldırım denilen şey burda var ile yok arasında. Özellikle kötekli içler acısı Ve kentkart var otobuslerde kullanlan üzerinde "çağdaş kente çağdaş kart ..."yazıyor. Beyaz üzerine mavi yazı ile Bende gülüp geçiyorum.

Neyse fazla yazmayayım şimdi muğlalı vardır kızar felan.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

hocam kanalizasyon mevzuu çok büyük mesele sanırım belediyeler için hani mega köy İzmir in zaten alt yapısızlığı malum ama mega kent İstanbul bile problemler yaşıyor bundan bir kaç sene öncesine kadar kağıthane deresinin durumu ortadaydı muğlada eminim gelişecektir. Hatırlıyorumda geçen sene İzmirdeyim bir yağmur yağmıştı ne olduğunu anlayamadan yolun ortasında ana alterlerin birinde dalga dalga suyla boğuşmuştun :D diz altıma kadar suydu ve çok soğuktu :)

tahribat.com a can feda
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Orası Muğla; ( BATI )

Burası da GAZİANTEP ( Güneydoğu );

:)))))))))))))))

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

bunlar tamamlanmış yapılarmıdır?

tahribat.com a can feda
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

aslında şehirlerin gelişmemiş olması bence sewindirici :-)

çünkü şuandan itibaren eğer güzel planlama yapılırsa herşey on numara olur.

ama bu belediyelerde gelir olmadığı için devletten gelecek ödeneği bekleyip dururlar

o da ayrı bi olay tabi. eğer güzel planlama yapılırsa el değmemiş bu iller harika şehirler olabilir :-)

istanbulun mına koydukları için yamaya yamaya düzeltiyolar genelde :-D

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

MbK bunu yazdı:

aslında şehirlerin gelişmemiş olması bence sewindirici :-)

çünkü şuandan itibaren eğer güzel planlama yapılırsa herşey on numara olur.

ama bu belediyelerde gelir olmadığı için devletten gelecek ödeneği bekleyip dururlar

o da ayrı bi olay tabi. eğer güzel planlama yapılırsa el değmemiş bu iller harika şehirler olabilir :-)

istanbulun mına koydukları için yamaya yamaya düzeltiyolar genelde :-D

haklısın hocam ama kısmen şöyle ki

planlama her şehirde vardır ama uygulanmaz ve belediyelerinde en azından genelinin şeklinde büyük bir rahatlıkla söyleyebilirim parası vardır ha yok diyelim o zaman ödenekte isterler merkez bankasından borçta isterler ki bunlarda sağlanır, mına koyulma mevzusunda belediyeler küçük büyük oy için tapu meselesi seçim öncesindeki ruhsatsız yapılanmaların görülmemesi (belediyenin gözleri o aralar görmemiş işte n yaparsın) dolayısı ile oluyor velhasıl kelam suçlu yine belediyedir bknz: en çok merkez bankasına borcu olan belediye İzmirdir, Şişli belediyesininde borcu haddini aşmıştır küçük şehirlerin kendini koruması hoşuma gidiyor bir nebze bunun en güzel örneği sanırım Kayseridir onca üniversite öğrencisine rağmen şehir inat ediyor

tahribat.com a can feda
Toplam Hit: 3063 Toplam Mesaj: 12