folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Muğla'ya Yerleşme Hakkında

Muğla'ya Yerleşme Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Hocam arkadaşım orada yaşıyor Muğla merkez biraz ufak yer Bodrum veya Fethiye Muğla merekezinden daha büyük sayılır. Merkez de boş evde fazla yok demişti kiralar yüksek diyordu. 

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alkolikkarga
    alkolikkarga's avatar
    Erkek

Muğla merkezde askerlik yapmıştım hatırladığım kadarıyla küçük bi yerdi, dağların arasında. 

Denize kıyısı olan yerleri belki daha iyidir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek

Tek başınasin belli ki, durum böyle ise, korkma gel. Yeniköy - kötekli işin için uygun, ayrca dönemsel fazlaca yağmur durumunu görmezden gelebilirsen, Muğla merkez rakım olarak deniz seviyesinden yeterince yüksek olduğu için sıcak sanıldığı gibi hissedilmez. 1+1 daireler 15-17 gibi. Tabi öğrenci yoğunluğu olan yerlerde ses konusu problem olabilir, genel olarak sakın olur. Ankara'dan sonra ilaç gibi geleceğinden eminim. Atla gel, senin yerinde olsam dakika durmam. Yapay bir şehirden, doğal bir şehire göç etmek isimli bir belgesel çek, köşeyi dön. 

"O da Senden Razi Dön Rabbine"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek
    burhan808 bunu yazdı

Tek başınasin belli ki, durum böyle ise, korkma gel. Yeniköy - kötekli işin için uygun, ayrca dönemsel fazlaca yağmur durumunu görmezden gelebilirsen, Muğla merkez rakım olarak deniz seviyesinden yeterince yüksek olduğu için sıcak sanıldığı gibi hissedilmez. 1+1 daireler 15-17 gibi. Tabi öğrenci yoğunluğu olan yerlerde ses konusu problem olabilir, genel olarak sakın olur. Ankara'dan sonra ilaç gibi geleceğinden eminim. Atla gel, senin yerinde olsam dakika durmam. Yapay bir şehirden, doğal bir şehire göç etmek isimli bir belgesel çek, köşeyi dön. 

Gelicem gelicem de durumları düzelteyim o arada ortama bakayım dedim. Mayıs Haziran dedin mi dakika durmam bu bozkırda :)) 

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdiburak
    erdiburak's avatar
    Erkek

Doğma büyüme İstanbul'da yaşadım. Geçtiğimiz ayın 16 da dalaman'a yerleştim. Bugün motorumu ambara verdim Çarşamba burada persembe kuyelik işime başlarım. Bugün esnaf kurye için şirket açılışını yaptım. Zaten Yemeksepeti express te calisiyordum kendi mesleğim burada yok. Yer çok küçük ulaşım Muğla merkeze 1.5 saat ortaca yakın Fethiye yarım saat. İş imkanı var ama burada insanlar asgari ücret dışında herhangi bir şey bilmiyorlar. Yol yemek yok. Çok ilginç ama herkes kabullenmiş. Kurumsal bulursan ki şok bim a101 hepsi 28-29 yol yemek içinde diyor gittim hepsiyle görüştüm. Erkek çalışan yok diyorlar ama erkek çalışan almıyorlar çok ilginç. Burada yerleşik olan herkes mal mülk arsa sahibi çok çalışma heveslisi değil genel olarak yetişen gençlerde yeme içme peşinde. Fethiye ve Ortaca daha gelişmiş olduğundan dolayı daha çok iş fırsatı var. Genel olarak sezonluk işçi arayışı çok.  Buralarda kimse acele etmiyor kurallara genel olarak uyuyorlar. Çemberde olan araçlar için diğerleri bekliyor. Herkes sinyal veriyor. Ben hala şaşkınım. Ulaşım biraz dert İstanbul gibi dakikada bir veya heryete araç yok aktar aktar gidiyorsun.  Çok sıkıcı akşam olunca şehir oluyor kafeler sokağı var 4-5 kafe aynı yere açılmış orada takılıyor insanlar tabi açık ve gidilecek yerler var ama bir yerden sonra kısır döngü. Her hafta bir koya bir sahile bir doğal güzelliğe gidiyoruz. Kısa bir süre sonra artık elinin altında olunca burası monotonlasiyor.

Hem içimi döktüm hem aklıma geleni yazdım dalaman'a yolun düşerse buyur çay kahve içelim. Buralar için aklına gelen olursa yardımcı olmaya çalışırım. Kal sağlıcakla.

| GTP | TBT | Desinatör | icrypex.net | https://biyogra.fi/erdiburak
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

Hocam muğlanın akyada ve içmeler tarafı iş içinde yerleşim içinde iyidir. Yıllardır hayalimdir muğla marmaris taraflarına yerleşmek fakat bir ailem olduğundan dolayı hem geçindirmek hemde yaşayabilmek için güzel kazanmam gerekitği için her defasında vazgeçiyorum. Siz tek başınaysanız bu daha kolay olacaktır.

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DracuLax
    DracuLax's avatar
    Erkek

Hocam tavsiye olarak muğla değilde bursa derim nedeni ögrenci yeri ve kurye olursan iş yaparsın özellikle Görüklü çevresinde ben balıkesir de ayvalık tayim ama bursa ya gelen biri olarak onu seçmen ideal dir. Ama illa sıcak yer ortam diyor san beklerim buraya da.. 

DracuLax tarafından 04/Ağu/25 16:05 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

erdiburak

Yazdıkların için çok teşekkür ederim. Nerde yaşarsan yaşa illa ki monotonlaşıyor ona yapacak birşey yok.

MeTiN_7

Ailem var ama o zamana kadar bitecek herşey.. 

DracuLax

Cıkss :)) 

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    317seref
    317seref's avatar
    Erkek

mugla kucuk yer yapilacak aktiviteler de sinirlidir.
    seviyosan deniz,kayak,doga guzel yer yilin 4-5 ayi icin.
    bazen insan gormek istiyo insan bazende yalniz kalmak istiyo o yuzden sehire 40-50dk bir yerlerde yasamak mantikli.

''Abi ben suriyeden gelmişim Türkiye cennat, şok güsel şok''
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

Bol bol sevgili yapabilirsin muhtemel ama 3 ya da 4. Olma ihtimalini göz ardı etme tabi manita yolsa hazırda

Ve tabi sen de öyle takıl asla aksini düşünme kötekli Akyaka akar. .d

Headhunterz tarafından 04/Ağu/25 20:32 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 2396 Toplam Mesaj: 40
muğla yerleşim