Muhasebe Ve Stok Yazılımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek
    edminkardes bunu yazdı
    taekwondo bunu yazdı
    edminkardes bunu yazdı

luca kullanıyoruz hiç memnun değiliz hantal ve işlevsiz arayüzü dandik apisi çağ dışı ilk fırsatta değiştireceğiz

Hangisiyle merak ettim?

luca net ama çok farketmez çünkü destek almak istediğimizde bir özelliği eklemeleri 6 ayı bulabiliyor

Çok farkeder trde birçok malimüşavir kullanmakta luca .net kısmı birkaç musterimizde var memnunlar

Sıkıntılı olsa kimse yüzüne bakmaz

Ofisten seradan int olduğu heryerden mükelleflere hizmet vermeye devam ofisten kurtarması bile büyük devrim ek iş yapabilir olduk luca sağolsun

Yinede karar arkadaşımızın ben malimusavir paketinden söz etmekteyim onuda ayrıca belirtim

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    edminkardes
    edminkardes's avatar
    Erkek
    taekwondo bunu yazdı
    edminkardes bunu yazdı
    taekwondo bunu yazdı
    edminkardes bunu yazdı

luca kullanıyoruz hiç memnun değiliz hantal ve işlevsiz arayüzü dandik apisi çağ dışı ilk fırsatta değiştireceğiz

Hangisiyle merak ettim?

luca net ama çok farketmez çünkü destek almak istediğimizde bir özelliği eklemeleri 6 ayı bulabiliyor

Çok farkeder trde birçok malimüşavir kullanmakta luca .net kısmı birkaç musterimizde var memnunlar

Ofisten seradan int olduğu heryerden mükelleflere hizmet vermeye devam ofisten kurtarması bile büyük devrim ek iş yapabilir olduk luca sağolsun

Yinede karar arkadaşımızın ben malimusavir paketinden söz etmekteyim onuda ayrıca belirtim

herkesin kullanması iyi bir şey olduğu anlamına gelmez çoğu kişi mecburiyetten kullanıyor ayrıca tek bulut çözümde değil sürekli sekme çökmeleri apide 5-10 saniyeye varan yavaşlıklar mevcut özellikle ayın ilk günleri inanılmaz hantallaşıyor işnet entegrasyonu olmasa hiç bulaşmazdık

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek

Bizim şirket paraşüt kullanıyor, f/p. websitesinden free hesap açıp deneyebilirsin.

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

logo işbaşı-paraşüt işini görür gibi duruyor hocam. harici opensource olarak "akaunting" projesine bakabilirsin

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

https://www.plentymarkets.com/

işini görebilir, pazaryeri entegrasyonları da var içinde doğrudan depodaki stoğu besleyebilirsin avrupadaki pazaryerlerine

edit: tam olarak seninle aynı işi yapan bir müşterim vardı, plentrymarkets kullanıyordu. ordan biliyorum platformu.

bi de eklenti desteği var bişey lazım olursa yazdırırsın birine firmayı beklemezsin

yolbulucu tarafından 17/Ağu/22 15:27 tarihinde düzenlenmiştir

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herrero
    herrero's avatar
    Erkek

Hocalar herkese çok teşekkür ederim. Özelden yazan arkadaşlar da oldu. Süper faydalı öneriler geldi. Logo yazılımı için de @edonline üstada bir ulaşacağım. @yolbulucu nun plentymarkets de güzel bir seçenek olabilir. Haftasonu sakin kafayla hepsini bir gözden geçireceğim. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoQaN
    GoQaN's avatar
    Erkek
    edminkardes bunu yazdı
    taekwondo bunu yazdı
    edminkardes bunu yazdı
    taekwondo bunu yazdı
    edminkardes bunu yazdı

Hangisiyle merak ettim?

herkesin kullanması iyi bir şey olduğu anlamına gelmez çoğu kişi mecburiyetten kullanıyor ayrıca tek bulut çözümde değil sürekli sekme çökmeleri apide 5-10 saniyeye varan yavaşlıklar mevcut özellikle ayın ilk günleri inanılmaz hantallaşıyor işnet entegrasyonu olmasa hiç bulaşmazdık

Aynı şekilde bir kişinin de "hiç memnun değiliz" demesi de kötü olduğu anlamına gelmez.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    djxeon
    djxeon's avatar
    Erkek

@xursi hocamın da  yazlılımı var kendisi ile iletişim kurabilirsin hocam  zamandında çok destek aldım kendisinden 

yok amk imzam
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herrero
    herrero's avatar
    Erkek
    djxeon bunu yazdı

@xursi hocamın da  yazlılımı var kendisi ile iletişim kurabilirsin hocam  zamandında çok destek aldım kendisinden 

Teşekkür ederim. İletişim kuracağım. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Benimde bir sorum olacaktı.

Bu e fatura kesmek için illa bı firmadan hizmet almamız mi gerekiyor acaba.

Direk e arşivde olduğu gibi bı portaldan ücret ödemeden r fatura kesmemiz mümkün olmuyor mu