Muhasebe Ve Stok Yazılımı
-
edminkardes bunu yazdıtaekwondo bunu yazdıedminkardes bunu yazdı
luca kullanıyoruz hiç memnun değiliz hantal ve işlevsiz arayüzü dandik apisi çağ dışı ilk fırsatta değiştireceğiz
Hangisiyle merak ettim?
luca net ama çok farketmez çünkü destek almak istediğimizde bir özelliği eklemeleri 6 ayı bulabiliyor
Çok farkeder trde birçok malimüşavir kullanmakta luca .net kısmı birkaç musterimizde var memnunlar
Sıkıntılı olsa kimse yüzüne bakmaz
Ofisten seradan int olduğu heryerden mükelleflere hizmet vermeye devam ofisten kurtarması bile büyük devrim ek iş yapabilir olduk luca sağolsun
Yinede karar arkadaşımızın ben malimusavir paketinden söz etmekteyim onuda ayrıca belirtim
-
taekwondo bunu yazdıedminkardes bunu yazdıtaekwondo bunu yazdıedminkardes bunu yazdı
luca kullanıyoruz hiç memnun değiliz hantal ve işlevsiz arayüzü dandik apisi çağ dışı ilk fırsatta değiştireceğiz
Hangisiyle merak ettim?
luca net ama çok farketmez çünkü destek almak istediğimizde bir özelliği eklemeleri 6 ayı bulabiliyor
Çok farkeder trde birçok malimüşavir kullanmakta luca .net kısmı birkaç musterimizde var memnunlar
Ofisten seradan int olduğu heryerden mükelleflere hizmet vermeye devam ofisten kurtarması bile büyük devrim ek iş yapabilir olduk luca sağolsun
Yinede karar arkadaşımızın ben malimusavir paketinden söz etmekteyim onuda ayrıca belirtim
herkesin kullanması iyi bir şey olduğu anlamına gelmez çoğu kişi mecburiyetten kullanıyor ayrıca tek bulut çözümde değil sürekli sekme çökmeleri apide 5-10 saniyeye varan yavaşlıklar mevcut özellikle ayın ilk günleri inanılmaz hantallaşıyor işnet entegrasyonu olmasa hiç bulaşmazdık
-
Bizim şirket paraşüt kullanıyor, f/p. websitesinden free hesap açıp deneyebilirsin.
-
logo işbaşı-paraşüt işini görür gibi duruyor hocam. harici opensource olarak "akaunting" projesine bakabilirsin
-
https://www.plentymarkets.com/
işini görebilir, pazaryeri entegrasyonları da var içinde doğrudan depodaki stoğu besleyebilirsin avrupadaki pazaryerlerine
edit: tam olarak seninle aynı işi yapan bir müşterim vardı, plentrymarkets kullanıyordu. ordan biliyorum platformu.
bi de eklenti desteği var bişey lazım olursa yazdırırsın birine firmayı beklemezsin
yolbulucu tarafından 17/Ağu/22 15:27 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocalar herkese çok teşekkür ederim. Özelden yazan arkadaşlar da oldu. Süper faydalı öneriler geldi. Logo yazılımı için de @edonline üstada bir ulaşacağım. @yolbulucu nun plentymarkets de güzel bir seçenek olabilir. Haftasonu sakin kafayla hepsini bir gözden geçireceğim.
-
edminkardes bunu yazdıtaekwondo bunu yazdıedminkardes bunu yazdıtaekwondo bunu yazdıedminkardes bunu yazdı
Hangisiyle merak ettim?
herkesin kullanması iyi bir şey olduğu anlamına gelmez çoğu kişi mecburiyetten kullanıyor ayrıca tek bulut çözümde değil sürekli sekme çökmeleri apide 5-10 saniyeye varan yavaşlıklar mevcut özellikle ayın ilk günleri inanılmaz hantallaşıyor işnet entegrasyonu olmasa hiç bulaşmazdık
Aynı şekilde bir kişinin de "hiç memnun değiliz" demesi de kötü olduğu anlamına gelmez.
-
@xursi hocamın da yazlılımı var kendisi ile iletişim kurabilirsin hocam zamandında çok destek aldım kendisinden
-
djxeon bunu yazdı
@xursi hocamın da yazlılımı var kendisi ile iletişim kurabilirsin hocam zamandında çok destek aldım kendisinden
Teşekkür ederim. İletişim kuracağım.
-
Benimde bir sorum olacaktı.
Bu e fatura kesmek için illa bı firmadan hizmet almamız mi gerekiyor acaba.
Direk e arşivde olduğu gibi bı portaldan ücret ödemeden r fatura kesmemiz mümkün olmuyor mu
muhasebe raporlama stok tutma kafalar karışık yazılım ihtiyacı bulut çözüm