Mühürlü Zarfın İçindekileri Okumak İstiyorum
-
abi içinde gerçekten bi sikim yok ya hatta bende yapışrma gereği bile duymamışlardı kücük yer tabi 2 3 keğıt
-
bas pamuğa kolonya dök onu da sürt buna sonra da arkadan ver ışığı görünür büyük ihtimal hiçbir yol olmadım ı ve illa bakmak mı istiyorsun yırt bak sona gıt bı daha iste kayboldu diye :)
-
hocam bence hiç uğraşma kaybettim dersen yenisini vermezler bunu bil... ben anadolu lisiden düz lisye kayıt yaptırdım onun için elimde vardı 1 2ay önceye kadar bir bok yok lisedeki şimdiye kadar olan notların var imzalı ve mühürlü karne notlraın var birde bir yazı var bu kadar yorum filan olmaz yani yorum olursa öğrenci dosyanda olur ilköğretimdeykrn onlarıda gördüm ama onlar öğrenciye veilmiyor sen kayıt yaptırcağın okula tasdiknameyi verip kayıt yaptırıyorsun kayıt yaptırdığın okul öğrenci dosyasını istiyor ne yazıyorsa o dosyada yazıyor onun için uğraşma seninkilerde bi halt yazmıyor :D
-
saint_of_rock bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bence hiç uğraşma kaybettim dersen yenisini vermezler bunu bil... ben anadolu lisiden düz lisye kayıt yaptırdım onun için elimde vardı 1 2ay önceye kadar bir bok yok lisedeki şimdiye kadar olan notların var imzalı ve mühürlü karne notlraın var birde bir yazı var bu kadar yorum filan olmaz yani yorum olursa öğrenci dosyanda olur ilköğretimdeykrn onlarıda gördüm ama onlar öğrenciye veilmiyor sen kayıt yaptırcağın okula tasdiknameyi verip kayıt yaptırıyorsun kayıt yaptırdığın okul öğrenci dosyasını istiyor ne yazıyorsa o dosyada yazıyor onun için uğraşma seninkilerde bi halt yazmıyor :D
evet bu tip bi yazı vazcayırabilirdi beni.
vazcayırdıda dolapta soğuktan öldü mektupcağız daha tepki verdiği yoktu aldım koydum mekanına.
saol hoca.
ama anadolu lisesinden düze kayıt yaptırman ilginçmiş ben anadoludan anadoluya gidiom -
:D ist gibi memlekt yok dedim ist ye geri döndüm şehir dışında anadolu lisesiydi... okulda müdür yardımcısıyla aran iyi olsun öğrenci dosyanıda görürsün.. orda yorumlar yer alıyo :D
-
Cradle bende Anadolu'dan düz'e geçmiştim son senemde. Yani geçirilmiştim. Sonra 2 düz daha ekledim referanslarıma :/
Onun dışında tasdiknameler konusundada bilgi sahibi biri olarak saint_of_rock'ı tüm benliğimle katılıyorum. Senin hakkında bir pislik yapacaklarsa ayrıca gönderecekleri o sarı dosyalarda yazar. Sana verdikleri sadece not ve devamsızlık bilgisi felandır. Bilsa'dan çıkarıyolar sonuçta tasdiknameyi felan. Otomasyonun verdiği bilgiler yani
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------Cradle bende Anadolu'dan düz'e geçmiştim son senemde. Yani geçirilmiştim. Sonra 2 düz daha ekledim referanslarıma :/
Onun dışında tasdiknameler konusundada bilgi sahibi biri olarak saint_of_rock'ı tüm benliğimle katılıyorum. Senin hakkında bir pislik yapacaklarsa ayrıca gönderecekleri o sarı dosyalarda yazar. Sana verdikleri sadece not ve devamsızlık bilgisi felandır. Bilsa'dan çıkarıyolar sonuçta tasdiknameyi felan. Otomasyonun verdiği bilgiler yani
saol hoca.
bi bok yok diyosanız yırtıp atıyorum o zaman.
:p şaka la değerlim o benim umudum geleceğim atarmıyım :D
sarı dosyaya ulaşabilitem sadece müdürle kankalığa bağlı sanırım. ki o iş de imkansız. -
müdür yardımcısıda olur xD müdür yardımcylsa kanka ol o göstercektr san :D
-
en azndan meuzn olana kadr bi kanka olmn gerekio eğer son sene için kayt yaptrıosn okula unut o işi ama 2 3yıl da haokycaksan o oklda mezun olrken görebilrsin xD
-
potasyum nitret sodyum nitrat çamaşır suyu kireç potasyum klorat birazda AL tozunu karıştır,sakkaroz ve sorbitolde ekle kulak memesi gibi olunca zarfa bi güzel sür bak homojen olmalı heaa sonra onu yak kesin zarf diye bişey kalmıcak sonra sana merak kediyi öldürür adlı atasözünü söylicem