Müjde Lenovo Geliyor ( Ve Kontratlı )
-
Lenovo cep telefonları 12 ocaktan itibaren Turkcell bayilerinde kontratlı teklifler ile sizi bekliyor olacak.
Faturalı hat sahipleri bayilere gitmeden turkcell.com.tr den sipariş verebilecekler ürünler ücretsiz kargo ile kapınıza teslim.
Slogan : Oyun yeniden başlıyor.
Ümit ediyorum ki samsung bağımlıları gerçekten kaliteli cihaz kullanmaya başlarlar.
-
fiyatlar:
vibe x2
1.399 ₺
a319
399 ₺
-
vibe x2 lg nexus 5 den iyimdir acaba ?
-
http://www.gsmarena.com/lenovo_vibe_x2-6643.php
bu telefona bu batarya çok düşük geldi bana.
Ascend g7 aldım 8 saat screen-on alıyorum yoğun kullanımda. Bu beni 3 saat zor götürür gibi
-
sadece turkcell den mı satın alacagız bunu ?
-
Lenovo A319 bir kere baştan çöp. 512 MB rame sahip. Vibe X2 ise Çin'de 800 lira falan. MTK işlemci olduğundan imei sorun değil. Özetle pahalı. Zaten Lenovo değil bu telefonları resmi olarak getiren. Başka bir firma getirmiş diye duydum. Onlarda Lenovo'nun diğer Çinli markalara göre ünlü olmasından medet umdular sanırım.
mkyb tarafından 10/Oca/15 16:51 tarihinde düzenlenmiştir -
a319 un rakibi aynı donanıma sahip ace 4 dür ki kendisi 530 tl 512 mb ram.
lenovo 1.3 dual core samsung 1 ghz dual
levono ön kamere 2 mp samsung vga
:) farkı ortada hocam lenovo nun
dünyanın bir numaralı bilgisayar üreticisi şuanda.
PanxeR tarafından 10/Oca/15 16:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu telefonu alan adam için telefonun tanımı :
Alo desin, Whatsapp'a bakayım yeter.
Fakat 512 MB ram ile Android olmaz. Adamı bıktırır. 512 MB ram 2 sene öncede kaldı. Bir ara 1 GB ram standart olmuştu tüm cihazlarda şimdi üreticiler giriş seviyesi cihazlara hep 512 koymaya başladı. Kaldı ki Android 1 GB ram bile yetmiyor artık. Bu telefonu almaktansa bunu alın daha iyi :
Ön kamerası vs yok ama en azından donma kasma yapmaz iş görür. Üstelik çift sim kartlı.
-
Bu telefonlarla anca game over olur. 5. Dunya ulkedimiyiz biz yolladiklari aletlere bak. 512 mb ram nedir ciddi ciddi
NoToLeRaNcE tarafından 10/Oca/15 17:18 tarihinde düzenlenmiştir -
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Bu telefonlarla anca game over olur. 5. Dunya ulkedimiyiz biz yolladiklari aletlere bak. 512 mb ram nedir ciddi ciddi
s3 mini ace 4 deli gibi satıyor hala hocam sen ne dion yav.
millet iphone 6 pluıs 128gb istediği gibi alo diyen whatsapp a face a girsin diyen kesim de çok.
farkı göremionuz adam daha iyiyi daha uygun fiyata sunuyor. tabiki satacak bide prim koysun satış başına bakın nasıl gidicek.
PanxeR tarafından 10/Oca/15 18:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Samsung satar. Çünkü o Samsung.