Müjde Yeni Adsl Türk Net !
-
Arkadaslar yeni bir şirket acıldı.TTnete rakip olabilir reklamlarını bugün gördüm hızlı falan diyordu.Aylık 16 ytlymis biraz arastırcam kota olayını falan
-
telekoma sağlam bi rakip çıksın da kurtulalım bı tekelden yav...
-
ne bu heyecan..
araştırıp da açsana?
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------ne bu heyecan..
araştırıp da açsana?
-----------------------------4 gb kota varmıs da bi tarife aylık ücreti 29 ytl yazıyor bide kampanya aylık ücreti :I bişey anlamadım :I
-
yha dur gercek olabılıtesı dusuk olsada sevındırıcı bır haber...
çok sevındım laa x)
-
reklamları dönüyo tv de. ama bunlarda ttnet in alt yapısnı kullanıyor gibi
-
neyine seviniyosunuzki, bokun ustune köfte yazınca köfte diye bokumu yiyeceksiniz. yarın bende kurarım bi şirket ne var bunda, türk telekomun alt yapısını kullanıyor, ttnet almışın yada x almışın y almışın hiçbir farkı yok. bu firmalar ttnetin ürününü pazarlayıp komisyon alıyor, en basitinden bu sekilde acıklayabiliriz. sadece Turkcell'in paravanı olan tellcom cok nadir bolgelerde kendi fiberoptik altyapısını kuruyor ve hizmet veriyor. o nadir bolgenin piyangosu banada vurdu, cok daireli buyuk site olmanın avantajını ilk defa gordum, altyapı kurmak için teklif verdiler aksilik olmazsa mağara adamı statusunden cıkıp adam gibi net kullanıcam.
-
Yeni sitelere sirketlere hat dösüyolar. Her istiyenin evine hat çektiklerini sanmıyorum.
-
sıyrıl şu kalabalıktan sloganından farklı bi altyapı kullandığı aklıma gelmişti doğruymuş ttelekom altyapısı kullanmıyomuş çok iyi oldu...
-
sen kullan güzelim o zaman mutlu olan var olmayan var ihmal yani seninkisi birazda ..
atlamışsın hemen .. -
Eski bilgisayar kullanıcıları bilir turk . net i dual up zamanlarından yarın öbürgün ixirde adsl açar :))
Toplam Hit: 2122 Toplam Mesaj: 15