folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Müjdee !! Artık Okey"De Taşınız Çalınmayacak :|

Müjdee !! Artık Okey"De Taşınız Çalınmayacak :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    abi bu masa yaklaşık 3 yıl önce mi ne gelmişti türkiye ye otomatik masa die şimdi taş çalmaya son weren alet die haber yapıolar :|

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muratkaradag
    muratkaradag's avatar
    Erkek
    burası türkiye :) onlar üretir bizde hilelerini buluruz

Bu Alana REKLAM Verebilrsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    muratkaradag bunu yazdı:
    -----------------------------
    burası türkiye :) onlar üretir bizde hilelerini buluruz
    valla ha yurdum insanı hilesinide bulur ..

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

@bulutbey'e ilk defa katılıyorum, @DeFactorx Türklüğü bu bağlamda eleşirmen çok yanlış. Otomatik okey masası yapamıyoruz diye Türklüğümüzden şüphe etmemiz gibi birşey söz konusu olamaz, kaldıki bunlar övünülenecek şeyler değil.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

Okey'de Taş Çalma Tarihe Karışıyor

Yurtdışından Getirtilen Otomatik Okey Masaları Sayesinde Artık Taş Çalma ve Bu Yüzden Çıkan Kavgalar Tarihe Karışıyor.

Yurtdışından getirtilen otomatik okey masaları sayesinde artık taş çalma ve bu yüzden çıkan kavgalar tarihe karışıyor.

Kahvehanelerin vazgeçilmez oyunu okey de artık otomatikleşti. Yurtdışından getirilen bir makine ile

habermi okuoz işgencemi cekioz belli deil aynı şei 4-5 defa okutuolar .. hayır salak yerinemi konuor nedir.. sözüm bu konuyu acana ve böle yapanlara .. alıntı yapıosanız doru düzgün yapın.. aksam aksam mallık war zaten üstümde.. neyse habere gelince mokdan bişey bence ole oynayanaa kadar mynetde oyna okeyini daha ii ev sıcaklıgı cayda beleş..

NesTo | same shit diffirent asshole
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    sipidik bunu yazdı:

Okey'de Taş Çalma Tarihe Karışıyor

Yurtdışından Getirtilen Otomatik Okey Masaları Sayesinde Artık Taş Çalma ve Bu Yüzden Çıkan Kavgalar Tarihe Karışıyor.

Yurtdışından getirtilen otomatik okey masaları sayesinde artık taş çalma ve bu yüzden çıkan kavgalar tarihe karışıyor.

Kahvehanelerin vazgeçilmez oyunu okey de artık otomatikleşti. Yurtdışından getirilen bir makine ile

habermi okuoz işgencemi cekioz belli deil aynı şei 4-5 defa okutuolar .. hayır salak yerinemi konuor nedir.. sözüm bu konuyu acana ve böle yapanlara .. alıntı yapıosanız doru düzgün yapın.. aksam aksam mallık war zaten üstümde.. neyse habere gelince mokdan bişey bence ole oynayanaa kadar mynetde oyna okeyini daha ii ev sıcaklıgı cayda beleş..

aaa yapma hoca okey'e laf yok yurdum insanının rehabilite yöntemidir okey'di kağıt oyunlarıydı : ) ....neyse arkadaşım şaka maka kesinlikle sana katılıyorum bende girdiğim bütün haber sitelerinde bu aptal ve gereksiz haberle karşılaştım..bu arada ben okey filanda bilmem bilimum kahvehane oyunları dahil : ) ... dalga maniyetinde açtım ama baktım onlarca ciddi yorum..demekki ilgi duyan arkadaş çokmuş

dont think twice its all right
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    biz türkler bundada bişey bulur taş çalarız ajan boşuna kafa yormayın :D

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek

Swool bunu yazdı:
    Bu tür muhabbetlerde aklıma gelen ilk isim isko oluyor. :)

nedense benimde .. konuyu gorer gormez biri isko icin bi sey yazmistir diye tahmin etmistir gercekten oyleymis :D 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek
    4 sene öncesine kadar her gün okey oynardım ta ki sivri zekalı pek sevdiğim bi arkadaş '' ortak biliyomusun amerikada okeyi spastik özürlülere beyinleri gelişsin die oynatıyorlarmış'' dedi. Bu laf bende gurur mu yaptı ne o gün bugündür oynamıyorum boşluğuda kağıt oynayarak dolduruyorum :(

Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
Toplam Hit: 4938 Toplam Mesaj: 26