Müjdee !! Artık Okey"De Taşınız Çalınmayacak :|
-
abi bu masa yaklaşık 3 yıl önce mi ne gelmişti türkiye ye otomatik masa die şimdi taş çalmaya son weren alet die haber yapıolar :|
-
burası türkiye :) onlar üretir bizde hilelerini buluruz
-
muratkaradag bunu yazdı:
-----------------------------
burası türkiye :) onlar üretir bizde hilelerini buluruz
valla ha yurdum insanı hilesinide bulur .. -
@bulutbey'e ilk defa katılıyorum, @DeFactorx Türklüğü bu bağlamda eleşirmen çok yanlış. Otomatik okey masası yapamıyoruz diye Türklüğümüzden şüphe etmemiz gibi birşey söz konusu olamaz, kaldıki bunlar övünülenecek şeyler değil.
-
Okey'de Taş Çalma Tarihe Karışıyor
Yurtdışından Getirtilen Otomatik Okey Masaları Sayesinde Artık Taş Çalma ve Bu Yüzden Çıkan Kavgalar Tarihe Karışıyor.
Yurtdışından getirtilen otomatik okey masaları sayesinde artık taş çalma ve bu yüzden çıkan kavgalar tarihe karışıyor. Kahvehanelerin vazgeçilmez oyunu okey de artık otomatikleşti. Yurtdışından getirilen bir makine ile
habermi okuoz işgencemi cekioz belli deil aynı şei 4-5 defa okutuolar .. hayır salak yerinemi konuor nedir.. sözüm bu konuyu acana ve böle yapanlara .. alıntı yapıosanız doru düzgün yapın.. aksam aksam mallık war zaten üstümde.. neyse habere gelince mokdan bişey bence ole oynayanaa kadar mynetde oyna okeyini daha ii ev sıcaklıgı cayda beleş..
-
sipidik bunu yazdı:
-----------------------------Okey'de Taş Çalma Tarihe Karışıyor
Yurtdışından Getirtilen Otomatik Okey Masaları Sayesinde Artık Taş Çalma ve Bu Yüzden Çıkan Kavgalar Tarihe Karışıyor.
Yurtdışından getirtilen otomatik okey masaları sayesinde artık taş çalma ve bu yüzden çıkan kavgalar tarihe karışıyor. Kahvehanelerin vazgeçilmez oyunu okey de artık otomatikleşti. Yurtdışından getirilen bir makine ile
habermi okuoz işgencemi cekioz belli deil aynı şei 4-5 defa okutuolar .. hayır salak yerinemi konuor nedir.. sözüm bu konuyu acana ve böle yapanlara .. alıntı yapıosanız doru düzgün yapın.. aksam aksam mallık war zaten üstümde.. neyse habere gelince mokdan bişey bence ole oynayanaa kadar mynetde oyna okeyini daha ii ev sıcaklıgı cayda beleş..
aaa yapma hoca okey'e laf yok yurdum insanının rehabilite yöntemidir okey'di kağıt oyunlarıydı : ) ....neyse arkadaşım şaka maka kesinlikle sana katılıyorum bende girdiğim bütün haber sitelerinde bu aptal ve gereksiz haberle karşılaştım..bu arada ben okey filanda bilmem bilimum kahvehane oyunları dahil : ) ... dalga maniyetinde açtım ama baktım onlarca ciddi yorum..demekki ilgi duyan arkadaş çokmuş -
-
biz türkler bundada bişey bulur taş çalarız ajan boşuna kafa yormayın :D
-
Swool bunu yazdı:
Bu tür muhabbetlerde aklıma gelen ilk isim isko oluyor. :)
-----------------------------nedense benimde .. konuyu gorer gormez biri isko icin bi sey yazmistir diye tahmin etmistir gercekten oyleymis :D
-
4 sene öncesine kadar her gün okey oynardım ta ki sivri zekalı pek sevdiğim bi arkadaş '' ortak biliyomusun amerikada okeyi spastik özürlülere beyinleri gelişsin die oynatıyorlarmış'' dedi. Bu laf bende gurur mu yaptı ne o gün bugündür oynamıyorum boşluğuda kağıt oynayarak dolduruyorum :(