Mukavemetten Anlayan Mürid Lazım Acill
-
mukavemet ödevimiz var uğraşmama rağmen çözemedim yardım edebilecek mürid varsa bana lütfen yardım edebilir mi ?
https://hotfile.com/dl/186163269/26de7ab/mukavemet_(1).pdf.html -
konu silinmeden acilleri ünlemleri çıkar hacı
-
KaRaKuLe bunu yazdı
konu silinmeden acilleri ünlemleri çıkar hacı
eywallah hocam.. el alışkanlığı işte =)
-
-
eğer şekilsel formülasyonu istersen çizerim.Çünkü asal gerilmede açısal değişikliklere uğruyor.Sorunun cevap sonuçları varsa, verirsen daha doğru bir çözüm üretilebilir.
Esconda tarafından 26/Ara/12 20:53 tarihinde düzenlenmiştir -
Esconda bunu yazdı
eğer şekilsel formülasyonu istersen çizerim.Çünkü asal gerilmede açısal değişikliklere uğruyor.Sorunun cevap sonuçları varsa, verirsen daha doğru bir çözüm üretilebilir.
sorunun sonucunu vermedi hoca. ama yeterli olmuş ;)
-
yarın sabaha yetişecek 1 2 4 ü çözecek kardeşim varmı ??
-
khonyalim bunu yazdı
Ben uğraşacaktım ama , tembellkten burada okullar tatil olduğu için pek fazla uğraşamadım, kusura bakma murid
-
Esconda bunu yazdıkhonyalim bunu yazdı
Ben uğraşacaktım ama , tembellkten burada okullar tatil olduğu için pek fazla uğraşamadım, kusura bakma murid
estağfurullah hocam ne demek =)
-
khonyalim bunu yazdıEsconda bunu yazdıkhonyalim bunu yazdı
estağfurullah hocam ne demek =)
Tamam 4'üde yapıyorum az bekle ve benden bu kadar :D (hiç yoktan iyidir, hepsini neden yapamadığımı kağıdın başında kırmızı kalemle belirttim.)
-
http://www.speedyshare.com/VNMk4/20121226-224506.jpg
al kardeş, 1. formülasyon normal gerilme ve 2. formülasyon ise maximum kayma gerilmesi.Maximum kayma gerilmesi bile olmasa zaten silindirik bileşenin 45 drecelik olan açısı bize maximum kayma grilmesini vereceğinden dolayı ve kesitin zaten 45 dercelil açıya sahip olduğundan dolayı bize normal kayma gerilmesini verir.
Yanlış da biliyor olabilirim, hocayla tartışırsınız artık :)
öptüm kib...
Esconda tarafından 26/Ara/12 23:57 tarihinde düzenlenmiştir