Multi Player Tutkunları?
-
arkdaşlar ev arkdaşı ile arada bir oyun gecesi düzenliyoruz.
artık aynı şeylerden sıkıldık.
call of serileri
rome total lar
age of empires
counter
hepsini yaptık.
sıkılmayacamıız uzun soluklu oynanabilecek içinde tatlı rekabetlerin yaşancağı kaliteli multi oyun tavsiyeniz nelerdir.
farklı birşeyler olsun istiyoruz
-
stronghold iyi kale kurması yaparsanız kaleyi fet edip kralı öldürmek saatlerinizi günlerinizi alır hatta :D ekstradan warcraft göremedim orda
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------
stronghold iyi kale kurması yaparsanız kaleyi fet edip kralı öldürmek saatlerinizi günlerinizi alır hatta :D ekstradan warcraft göremedim orda
warcraft gibi fantastik bilimkurgu tarzda oyunlar dan hoşlanmıyoruz gerçekçi olsun istiyoruz:)yoksa çok manyakları var o oyunların işte lord of the rings filan gibi.
mesela age of mitoloji oynanmaz bizde age of 2 oynanır o yüzden
yada counter oynanır half life oynanmaz fantastik silahlardan ötürü.
realist bir ikiliyiz diyelim:)
-
company of heroes
internette harita bollugunuda düşünürsek oldukca uzun omurlu bir oyun
biz arkadasla haftada 2-3 kez yapıyoruz özellikle pc ye karsı oynadıgımızda yapay zeka oldukca iyi karsıya 2 yada 3 tane expert koydugumuzda oldukca zorluyor bizi.
-
patates bunu yazdı:
DaSpOnGe bunu yazdı:
warcraft gibi fantastik bilimkurgu tarzda oyunlar dan hoşlanmıyoruz gerçekçi olsun istiyoruz:)yoksa çok manyakları var o oyunların işte lord of the rings filan gibi.
-----------------------------gerçeklil istiyosan stronghold crusader kesin deneyin ama extreme paketini kurmayın :D oyun güzel mesele yiycek olarak ekmek istiyosan önce buğday yetiştircisi kurcaksın sonra o buğdayları stokluyolar sonra kurduğun değirmenci onları stoktan alıp un yapıp stoğa geri bırakıyo sonra kurduğun fırıncı teyze unu alıp ekmek yapıp depoluyo :) fantezisi büyük böyle detayları bağlıyo beni oyuna :)
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------patates bunu yazdı:
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------gerçeklil istiyosan stronghold crusader kesin deneyin ama extreme paketini kurmayın :D oyun güzel mesele yiycek olarak ekmek istiyosan önce buğday yetiştircisi kurcaksın sonra o buğdayları stokluyolar sonra kurduğun değirmenci onları stoktan alıp un yapıp stoğa geri bırakıyo sonra kurduğun fırıncı teyze unu alıp ekmek yapıp depoluyo :) fantezisi büyük böyle detayları bağlıyo beni oyuna :)
stronghold 2 dahada detaylıydı hacı
köyü basan fareler için şahin yuvaları
bokları toplamak için yerler
kilise yakmak için mum mum için arı kovanları
kıyafetler için koyun çiftliği felan
vvsvsvsv -
dota oynayın 2-3 gece, sararsa yıllarca dotaoynarsınız.
-
VisualBoy bunu yazdı:
dota oynayın 2-3 gece, sararsa yıllarca dotaoynarsınız.
----------------------------- -
http://www.youtube.com/watch?v=S0RYw52LnEo&feature=player_embedded
100mb bişey, ücretsiz ve güncelleniyor.
Worms tarzı - Online
-
Eski oyun ama commandos 2 ve 3'ü tavsiye ederim. Biz üniversitede sınav haftası bile oynuyorduk.
-
operation flashpoint.