Multinet Ticket Sodexo Bozan Yerler
-
İstanbulda burda ve happy marketlerinde multinet ile falan alışveriş yapılıyor. Biz genelde ayın sonunda içindeki paranın yanmasına yakın eve komple alışveriş yapıyoruz :D
-
Konuyu gizleyin yazdığınız firmaların başı belaya girmesin
-
antalya civarında; setkart bozan yer var mı ?
-
torpedo_XL bunu yazdı
İstanbulda burda ve happy marketlerinde multinet ile falan alışveriş yapılıyor. Biz genelde ayın sonunda içindeki paranın yanmasına yakın eve komple alışveriş yapıyoruz :D
para yanmıyor hocam sürekli bakiyenin üstüne ekleniyor yanlışın var.
-
PanxeR bunu yazdı
Hocalar firmaların restoran ve marketlere Komisyonu yüzde 10 yüzde 28 ile bozan bir soyguncu buldum ama çok yüksek
İzmir den %20 ile bozan (Multinet) 2.soyguncu olurum :D
JiggSaw tarafından 19/Eyl/14 17:27 tarihinde düzenlenmiştir
Paypal bozuyoruz , onu da bozarız :)
Bu arada yanlış anlama da , Mağazalardan bozsan mesela ben daha önce restoranda calısıyordum KDV , si , KESİNTİSİ , Vss vss %10 lara patlıyor adamlar haklı , Mesela ben bozsam atıyorum Alışverıs yapmak ıcın bozarım bahsettıgım %20 nin de , %10 luk kısmı kar ve menfaatim olur , çunku genelde Sodexho , Multınet , SetCard , WinWin vss ile alısverıs yaptıran marketler onlardan kesılen % leri çıkarmak için fiyatları yüksek tutuyor...
Mesela İzmir de ÇiftBağcı - En5 (daha dün alısverıs yaptım) - Ege Çarşı Mağazaları , Vss yerlerde gecıyor ama örnek vereyım Tansaştan , Metrodan , BarışGross yada Pelivanoglu gıbı yerlerden 5 liraya aldıgın fasulyenın kılosu bu saydıklarımda (ÇiftBağcı - En5 - Ege Çarşı Mağazaları, Vss) ortalama 5,5 yada 6 lira civarı ... Bi gezersen ne dedıgımı anlarsın :) -
%7 gibi bi komisyon zaten ticket kendisi kesiyo.. harici bi aracı firma daha olması lazım %7 de o kesiyo..
küsüratlarıda vardı..
kafadan %15 kesiliyo zaten bu makinaları kullanan firmalardan..
bi de üstüne adam senden bi komisyon alacak.. %10-20.. 100lira çektirip eline 60-70 lira filan alıcan.. pek hoş değil..
-
Kara_Mc bunu yazdı
%7 gibi bi komisyon zaten ticket kendisi kesiyo.. harici bi aracı firma daha olması lazım %7 de o kesiyo..
küsüratlarıda vardı..
kafadan %15 kesiliyo zaten bu makinaları kullanan firmalardan..
bi de üstüne adam senden bi komisyon alacak.. %10-20.. 100lira çektirip eline 60-70 lira filan alıcan.. pek hoş değil..
+ firmaya (Sodexho , multınet , winwin , vss ) Fatura kesıyorsun (firma olarak) paranı almak ıcın :) Sanırım KDV si %18 di HİZMET şeklinde :) öyle olmasa da %8 de olsa herturlu heryerden kitlenıyor :D
-
JiggSaw bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Hocalar firmaların restoran ve marketlere Komisyonu yüzde 10 yüzde 28 ile bozan bir soyguncu buldum ama çok yüksek
Bu arada yanlış anlama da , Mağazalardan bozsan mesela ben daha önce restoranda calısıyordum KDV , si , KESİNTİSİ , Vss vss %10 lara patlıyor adamlar haklı , Mesela ben bozsam atıyorum Alışverıs yapmak ıcın bozarım bahsettıgım %20 nin de , %10 luk kısmı kar ve menfaatim olur , çunku genelde Sodexho , Multınet , SetCard , WinWin vss ile alısverıs yaptıran marketler onlardan kesılen % leri çıkarmak için fiyatları yüksek tutuyor...
Mesela İzmir de ÇiftBağcı - En5 (daha dün alısverıs yaptım) - Ege Çarşı Mağazaları , Vss yerlerde gecıyor ama örnek vereyım Tansaştan , Metrodan , BarışGross yada Pelivanoglu gıbı yerlerden 5 liraya aldıgın fasulyenın kılosu bu saydıklarımda (ÇiftBağcı - En5 - Ege Çarşı Mağazaları, Vss) ortalama 5,5 yada 6 lira civarı ... Bi gezersen ne dedıgımı anlarsın :)hocam yüzde yirmi ise anlaşabiliriz burda 28 vermektense 1000 tl bozdururum 800 atarın
-
PanxeR bunu yazdıJiggSaw bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Mesela İzmir de ÇiftBağcı - En5 (daha dün alısverıs yaptım) - Ege Çarşı Mağazaları , Vss yerlerde gecıyor ama örnek vereyım Tansaştan , Metrodan , BarışGross yada Pelivanoglu gıbı yerlerden 5 liraya aldıgın fasulyenın kılosu bu saydıklarımda (ÇiftBağcı - En5 - Ege Çarşı Mağazaları, Vss) ortalama 5,5 yada 6 lira civarı ... Bi gezersen ne dedıgımı anlarsın :)hocam yüzde yirmi ise anlaşabiliriz burda 28 vermektense 1000 tl bozdururum 800 atarın
Naptın hocam ? :D
1000 Lira aylık yemek parası mı alıyon :D Benı de yanına al :P -
JiggSaw bunu yazdıPanxeR bunu yazdıJiggSaw bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Naptın hocam ? :D
1000 Lira aylık yemek parası mı alıyon :D Benı de yanına al :Phocam yemek parası 280 tl işte prim oluyor samsung vs para veriyor biriktiririm 1000 olur temiz olur şimdi bana küsürat hesaplattırma :D