Mümtazer Türköne: "TSK"Yı Kapatsak Mı?"
-
sittirsin :)
Bide kafasini tutuo cok akilli biseymis gibi ey Allahım :))
-
ordu'nun belki bazı hataları var.türköne'nin yazdıkları içinde bence doğruluk payı olanlar da var.ama benim anlamadığım, sanki Türkiye'de bütün kurumlar çok düzgünmüş, bütün partiler 4/4 lük'müş, tüm bakanlıklar görevini harika yaparmışçasına; neden bu insanlarda sadece ordu saplantı haline gelmiş ? neden sadece ordu konuşuluyor ?
Türk Silahlı Kuvvetleri saydıklarımın hepsinden iyi durumdadır.ortada bir art niyet var.insanlar, ülkesinin daha iyi bir yere gelmesi için kurumlara bazı eleştiriler tabiki yapabilir.ama sadece bir noktaya ve bir kuruma odaklanılırsa, ben bu işte art niyet ararım. -
Eski ülkücü kelimesi ne demek yav? Var mı böyle bişey? Bir ideolojinin ya taraftarı vardır yada karşıtı vardır. Bunun gibi adamlara Dönek denir. Zannedersem ilerleyen dönemlerde "ESKİ TÜRK" diye bir kavram da hayatımıza girecek. Sanki Türklükle ilgili şeyler kötü ve lanetliymiş gibi Milli ve Manevi değerlerimize her türlü saldırı yapılıyor.Yazıklar olsun.
-
cimbomlu_15 bunu yazdı:
-----------------------------Zamancıların yani nam-ı diğer Fetocuların imanının 6 şartı:
1. İnsanları kandır
2. Atatürk'e küfret ve dinsiz damgası bas
3. TSK'ya küfret ve dinsiz damgası bas
4. Din sömürüsü yap
5. Okullar açıp eğitim bahanesiyle göz boya
6. Yalan yanlış haberler ve bilgilerle boş kafaları doldurmaya çalış.
Kendini tamamen dönekliğe adıyan eski Ülkücü. Tanrı böylelerine keşke can vermeseydi.
-----------------------------tanrı diyosun Allah demeye kolunmu yoruluyo bu birincisi. Bi ikinciside Allah sanamı soracak kime can verip kime vermiiceni?
bi üçüncüsüde konuyu başka yerlere çekme her boku birinin üstüne yıkma..
-
böyle dangalakları gazeteci yapıyorlar işte
-
böyle öküzler nasıl oluyoda söylediği bi söz milyonları ilgilendirebilecek kadar bu ülkede söz sahibi oluyolar?
-
Açmayın şöyle saçma sapan konular sonra başlıyor tarikat bu adam yalancı yok doğrucu yok salak yok sensin salak.
Deli ile deli yapmayın bizi, muhattap etmeyin bizi. Şuraya yazarken bile zor tenezzül ediyorum. Böyle saçma sapan cümle yazanların yazılarını "haber" "yazı" "köşe yazısı" diye eklemeyin buraya zira ne köşe yazısı var ortada ne haber ne de adam gibi adam...
-
CVP yazamadan edemedim bunlar okadar aşalık okadar adi insanlarki bunu göz göre göre yapıyorlar bunların önünde tek engel ordu kaldı sanıyorlar ama ordudan önce bu ülkede birçok etnik gurup var bunları Din ile bir araya getiremezsiniz beyfendiler. bu şerefden yoksun insanları bunların adaleti şeklinde yargılıycaksın mesela o Üzmezi Şeriat kanunlarına göre yargılıycaksın CEZASI Sİkini kesiceksin agzına vericeksin bu Yobazları Yok Etsek ne Güzel Bir memleket olurdu ŞU Canım türkiyem
-
CEO bunu yazdı:
-----------------------------cimbomlu_15 bunu yazdı:
-----------------------------Zamancıların yani nam-ı diğer Fetocuların imanının 6 şartı:
1. İnsanları kandır
2. Atatürk'e küfret ve dinsiz damgası bas
3. TSK'ya küfret ve dinsiz damgası bas
4. Din sömürüsü yap
5. Okullar açıp eğitim bahanesiyle göz boya
6. Yalan yanlış haberler ve bilgilerle boş kafaları doldurmaya çalış.
Kendini tamamen dönekliğe adıyan eski Ülkücü. Tanrı böylelerine keşke can vermeseydi.
-----------------------------tanrı diyosun Allah demeye kolunmu yoruluyo bu birincisi. Bi ikinciside Allah sanamı soracak kime can verip kime vermiiceni?
bi üçüncüsüde konuyu başka yerlere çekme her boku birinin üstüne yıkma..
-----------------------------Tamam hocam sana bir nesnenin ne olduğunu sorunca "This is kalem" dersin. Ama ben Türkçemi kaybetmek istemiyorum. Evrensellik adına Arapça'yı yaymaya çalışmayın.
Konuyu çekme demişsin ama Tanrı dememe kızmışsın. Kendi aranda çelişme be kardeşim.
-
TSK' yı kapatak anasına genelev açak beraber işletsinler askerlik çağına gelen gençlerde sıraya geçsin, bu nasıl olur? VATAN'ı bölmeye çalışan zihniyetlerininde analarını bacılarını oraya göndeririz sermaye olarak(: