folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Mümtazer Türköne: "TSK"Yı Kapatsak Mı?"

Mümtazer Türköne: "TSK"Yı Kapatsak Mı?"

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

sittirsin :)

Bide kafasini tutuo cok akilli biseymis gibi ey Allahım :))

The king is bleeding.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    ordu'nun belki bazı hataları var.türköne'nin yazdıkları içinde bence doğruluk payı olanlar da var.ama benim anlamadığım, sanki Türkiye'de bütün kurumlar çok düzgünmüş, bütün partiler 4/4 lük'müş, tüm bakanlıklar görevini harika yaparmışçasına; neden bu insanlarda sadece ordu saplantı haline gelmiş ? neden sadece ordu konuşuluyor ?

Türk Silahlı Kuvvetleri saydıklarımın hepsinden iyi durumdadır.ortada bir art niyet var.insanlar, ülkesinin daha iyi bir yere gelmesi için kurumlara bazı eleştiriler tabiki yapabilir.ama sadece bir noktaya ve bir kuruma odaklanılırsa, ben bu işte art niyet ararım.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek
    Eski ülkücü kelimesi ne demek yav? Var mı böyle bişey? Bir ideolojinin ya taraftarı vardır yada karşıtı vardır. Bunun gibi adamlara Dönek denir. Zannedersem ilerleyen dönemlerde "ESKİ TÜRK" diye bir kavram da hayatımıza girecek. Sanki Türklükle ilgili şeyler kötü ve lanetliymiş gibi Milli ve Manevi değerlerimize her türlü saldırı yapılıyor.Yazıklar olsun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

cimbomlu_15 bunu yazdı:
    -----------------------------

Zamancıların yani nam-ı diğer Fetocuların imanının 6 şartı:

1. İnsanları kandır

2. Atatürk'e küfret ve dinsiz damgası bas

3. TSK'ya küfret ve dinsiz damgası bas

4. Din sömürüsü yap

5. Okullar açıp eğitim bahanesiyle göz boya

6. Yalan yanlış haberler ve bilgilerle boş kafaları doldurmaya çalış.

Kendini tamamen dönekliğe adıyan eski Ülkücü. Tanrı böylelerine keşke can vermeseydi.

tanrı diyosun Allah demeye kolunmu yoruluyo bu birincisi. Bi ikinciside Allah sanamı soracak kime can verip kime vermiiceni?

bi üçüncüsüde konuyu başka yerlere çekme her boku birinin üstüne yıkma.. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    böyle dangalakları gazeteci yapıyorlar işte
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feel_me
    feel_me's avatar
    Erkek
    böyle öküzler nasıl oluyoda söylediği bi söz milyonları ilgilendirebilecek kadar bu ülkede söz sahibi oluyolar?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Açmayın şöyle saçma sapan konular sonra başlıyor tarikat bu adam yalancı yok doğrucu yok salak yok sensin salak.

Deli ile deli yapmayın bizi, muhattap etmeyin bizi. Şuraya yazarken bile zor tenezzül ediyorum. Böyle saçma sapan cümle yazanların yazılarını "haber" "yazı" "köşe yazısı" diye eklemeyin buraya zira ne köşe yazısı var ortada ne haber ne de adam gibi adam...

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek
    CVP yazamadan edemedim bunlar okadar aşalık okadar adi insanlarki bunu göz göre göre yapıyorlar bunların önünde tek engel ordu kaldı sanıyorlar ama ordudan önce bu ülkede birçok etnik gurup var bunları Din ile bir araya getiremezsiniz beyfendiler. bu şerefden yoksun insanları bunların adaleti şeklinde yargılıycaksın mesela o Üzmezi Şeriat kanunlarına göre yargılıycaksın CEZASI Sİkini kesiceksin agzına vericeksin bu Yobazları Yok Etsek ne Güzel Bir memleket olurdu ŞU Canım türkiyem

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cimbomlu_15
    cimbomlu_15's avatar
    Erkek

CEO bunu yazdı:

cimbomlu_15 bunu yazdı:

Zamancıların yani nam-ı diğer Fetocuların imanının 6 şartı:

1. İnsanları kandır

2. Atatürk'e küfret ve dinsiz damgası bas

3. TSK'ya küfret ve dinsiz damgası bas

4. Din sömürüsü yap

5. Okullar açıp eğitim bahanesiyle göz boya

6. Yalan yanlış haberler ve bilgilerle boş kafaları doldurmaya çalış.

Kendini tamamen dönekliğe adıyan eski Ülkücü. Tanrı böylelerine keşke can vermeseydi.

tanrı diyosun Allah demeye kolunmu yoruluyo bu birincisi. Bi ikinciside Allah sanamı soracak kime can verip kime vermiiceni?

bi üçüncüsüde konuyu başka yerlere çekme her boku birinin üstüne yıkma.. 

Tamam hocam sana bir nesnenin ne olduğunu sorunca "This is kalem" dersin. Ama ben Türkçemi kaybetmek istemiyorum. Evrensellik adına Arapça'yı yaymaya çalışmayın.

Konuyu çekme demişsin ama Tanrı dememe kızmışsın. Kendi aranda çelişme be kardeşim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    TSK' yı kapatak anasına genelev açak beraber işletsinler askerlik çağına gelen gençlerde sıraya geçsin, bu nasıl olur? VATAN'ı bölmeye çalışan zihniyetlerininde analarını bacılarını oraya göndeririz sermaye olarak(:

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
Toplam Hit: 6566 Toplam Mesaj: 37