folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Münevverin Babası 3 Milyon Dolar Helallik İstedi

Münevverin Babası 3 Milyon Dolar Helallik İstedi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Aynı kişinin gündemde tutması tabi ki baygınlık verir ama etrafta şöyle gariboğullarından korkmayan delikanlı gazeteci, yazar veya toplumun öncde gelenlerinden bir kişide çıkmadı ki adamın pskolojisi bozlmuş bugün susma adlı seda sayanın programındaki bir psikyatrist de dedi bunu 
    Adam devletin kurumarındaki birçok kokuşmuşluğu dile getirdi bunları neden konu yamıyorsunuz da arkadaşlar adamın tv ye çıkması sorun oldu bence en büyük sorun bürokraside paranın etkinliğidir bunu sorun yapalım

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    HanDsomE bunu yazdı:
    -----------------------------

herşey bi yanada ne demek başka yerde yaşasın ? adamın kızı öldürülüyo ergenekondan şundan bundan aranan kişiler yakalanıyor en azından bir delil bırakıyor kaçarken ama bu kişiler hiçbir delil bırakmıyor hemde kaç yaşında bu çocuk,o zaman bunlardan zengin uzanlar nasıl yakalandı hiç düşündünüzmü acaba ? böyle birşey varmı ya ? adam ülkedeki bazı eksiklikleri söylüyosa bi takım insanlar dahil ''beyenmiyosan çek git kardeşim'' gibi bir tavır takınıyor.Acaba bu lafları söyleyenler kendisini ülkenin tapusunun elinde olduğunu falanmı sanıyor ? bu ülke kimsenin babasının değil.Ayrıca zenginler parası var diye her boku yapıp melek gibi oturucaksa sokayım ben öyle düzenin ta deliğine.İyi valla zengin diye onu bunu biçsin ortada gezsin oh ne ala dünya..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    Aynı kişinin gündemde tutması tabi ki baygınlık verir ama etrafta şöyle gariboğullarından korkmayan delikanlı gazeteci, yazar veya toplumun öncde gelenlerinden bir kişide çıkmadı ki adamın pskolojisi bozlmuş bugün susma adlı seda sayanın programındaki bir psikyatrist de dedi bunu 
    Adam devletin kurumarındaki birçok kokuşmuşluğu dile getirdi bunları neden konu yamıyorsunuz da arkadaşlar adamın tv ye çıkması sorun oldu bence en büyük sorun bürokraside paranın etkinliğidir bunu sorun yapalım

konuyu dağıtmayalım parayı konuşalım :) neden annesi kardeşi değilde devamlı babası?

herşeyi konuşuyo bu adam öncedende dedim kızının iyiliğini istiyosa herbi boku tv de söylememesi lazımdı çıksın bulun desin v.s desin tutupda her birşeyi gizli şeyleri açıklamasın

edit: pardon arkadaşlar dolar değil euroymuş :)

hayır kurumlarına bağışlasa bile tonla laf söylediğin adamdan para istemen doğrumu??

şimdi onun kıznın katilini bu kanlı para saklamıyormu?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celoron
    celoron's avatar
    Erkek
    iş ticarete bindi

Microsoft isn't evil, they just make really crappy operating systems. Linus Torvalds
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Biyotbt bunu yazdı:
    bu adamın sinirinin altın yumurtlayan tavuğunun kesilmesi sonucu oluştuğunu ilk ay anlamıştım. sürekli cem le sevgili olduklarını bilmediğini soyluyor. ulan ipne 14 şubatta kızın eve gece 3 de geliyorsa sormadın mı kimin yanından altından sağından solundan geliyorsun diye. sormuyorsan daha da kavatsın. atalarımız çok doğru soylemiş kıznı dovmeyen dizini döver. benim 23 yaşındaki sevgilim 14 şubatta dışarı çıkmadı babam yanlış anlar diye gündüz bide. bunlar gece lüks otelde resim çektiriyor

ya bırak hocam onun bunun atması saat 3teymiş alla alla insanlar istediği vakit dışarı çıkar sonuçta kızın yanında erkek arkadaşı var ille bu saatte çıktı diye kızın kesilmesimi lazım ne biçim bi mantık var ya ? gecede lüks otelde resim çektiriyo demişinde adamın parası var istediği yerde istediği şekilde çektirme lüksüne sahip..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:

çok arzulayanlar varsa haberide kayıt ettim

hemen kapak yapabilirim :)  

ayrıca bundan 2 hafta önceki konuşmasında müneverin hayatı film yapılacak dendi adama adam dediki proje çok zayıf daha iyi projelere kapımız açık

ha onun da öncesinde benim kızımın acısı yetiyo dedi :)

ben çok dikkat ediyorum hiç hayır kurumu felan demedi. adamda nasıl bir şey varsa kızının katilinin ailesinden para istiyo istersen tüm fakirlere dağıtsın böyle birşey yapabilirmi ya sen tutmuşun ağızına geleni söylemişsin şimdide para diyosun

Evet ben şovmen dediğimde bana laf söyleyen diğer arkadaşlarıda alalım piste :)

teraviden sonra hepsine cvpları yazılacak :)

Tabi ki biraz kızını kahramanlaştırma hevesi var paranın istenme sebebi bu da olabilir bir çok haber kuruluşunda kendim için istemiyorum açıklaması yer aldığından istiyorum ayrıca bu adamın para için birşeyler yaptığına inanmıyorum şovmen lafı ağır geliyor ne olursa olsun bir baba acısı var ve pskolojiside bozulmuş bu adamın bunuda göz önünde bulundurun da konuşun ama önemli olan bana kalırsa kişileri ele almak değil olayı genel inceleyelim yani bu kadar göz önündeki bir kişi bu kadar zamandır bulunamıyor ahmet mehmet değilki kayıplara karışsın bu adam 18 yaşında eleman hayatın içinden gelen bir eleman değil ki kendi kendini idare etsin bu adam biryerlerden besleniyor kaçgündür bu adamı besliyorlar ve bulunmuyor her şey para mıdır bürokrasidekiparanın etkinliğine karşı çıkalım onun karşısında duralım adam şovmen miş şuy muşbuymuş bunlar kişiler kişiler den ziyade ölkede ki kokuşmuşluk önemlidir her organında para ve siyaset hakimolan bir toplumda yaşıyoruz alper sana anlatmak istdiğim de bu seni adamın şovmenliği mi daha çok ilgilendiriyor ülkedeki şu durum mu? kişiler incelenerek olaylar göz ardı edilmesin

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Adam tv ye çıkmasında daha öncelerde olduğu gibi parası olan hakimiyet sürsün  herkes susturulsun dosya sümen altı edilsin öylemi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

al serdar sana birşey daha söylüyorum inşallah haklı çıkmam yarın öbürgün kızı yüzünden para gelirse  göstermelik 1-2 şey yapacak döktüğün zaman paranın tümünü harcamadığını göreceksin

inşallah yanılırım hocam

@serdar bulunmuyo desin ama kızının günlüklerinden tut tüm özel şeylerini polisden aldığı bilgileri medya ile paylaşmasın

münevver

published 6 minutes ago

0:41 | 1 view

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    Adam tv ye çıkmasında daha öncelerde olduğu gibi parası olan hakimiyet sürsün  herkes susturulsun dosya sümen altı edilsin öylemi

hocam aynen anlattığın gibi ben durumları anlamıyorum bazı insanlar sanıyoki devlet hata yapamaz veya devletin hiçbir kurumunda bir sorun yok varmı böyle bişey ya ? vatandaş olarak insanlar eksiklikleri söleyemiyecekmi ? adam bi eksiği sölüyo ''beyenmiyosan git burdan'' gibi tavır takınılıyo adamın kızı kesilmiş elin 17 mi 18 yaşında ne haltsa katili yakalanamıyo ama iş ergenekon'a gelince yakalanmadık adam yok böyle birşey gerçekten görülmemiş.Örneğin uzanlar hemen yakalandı hem bu adamlar onlardan kat kat zengin.Valla ben anlamıyorum bu işleri..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek

para para para..

eskilerden kim kaldı..
Toplam Hit: 5690 Toplam Mesaj: 56