folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Mürid Kardesler Kafayı Yicem Bu .İso Formatını Nasıl Cd"Ye Aticam :S

Mürid Kardesler Kafayı Yicem Bu .İso Formatını Nasıl Cd"Ye Aticam :S

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek

s.a mürid kardeslerim benim sorunum internet üzerinden fiesta xp indirdim lakin winrar seklinde 7 part 700mb ama 7 part'ı

cıkardıgım zaman 7*700mb=4,9gb ediyor ben 1'ci part'dakini cıkarıp cd'Ye attıgım zaman olmadı dosyalarin formatları .iso'duR..

ben bu 7 partı'ı nasıl birlesdirim 7 part'ı 700mb edip cd'Ye atabilirim.. dün geceden beri google dedeye sordum arasdırdım

acıklamasını bulamadım son olarak sizlere basvurmam kaldı... lütfen yardım ederseniz cok sevinirim....

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    hacı adı üstünde partlı işte amk :s hepsini bi klasöre salla sağa tıkla buraya cıkart de bırak kendi çıkarır.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek
    hoca dedigini yapdim oyle oldugu zaman 4,9gb cıkıyor ben bu partları nasıl birlesdircem yani 700mb nasıl yapcam :S elimde 7 tane part war saten bunlari hepsini cıkardıgım zaman 4,9gb oluyor..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Focal bunu yazdı:
    -----------------------------
    hoca dedigini yapdim oyle oldugu zaman 4,9gb cıkıyor ben bu partları nasıl birlesdircem yani 700mb nasıl yapcam :S elimde 7 tane part war saten bunlari hepsini cıkardıgım zaman 4,9gb oluyor..
    -----------------------------

yapaman hacı fiesta zaten dvd cekip kuracaksın :) gerci dvd de o kadar alırmı acaba :S

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih_Jones
    Fatih_Jones's avatar
    Erkek
    arkadaşın senin fiesta xp dvd şeklinde adamlar kolay indirlsin diye onu winnrarla bölmüşler 7 part'a sen onları arkadaşın dediği gibi at bi klasörün içine sonra winrarla çıkar zaten doyasını birine sağ tıkalyıp çıkar(extract) dediğin zaman çıkarır o hepsini Nero yada power iso ile dvd ye çek

Sch
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek
    yok walla hocam bundan 6 ay once cd'sini almisdim cd'de cizilince netden indirim dedim :((( dvd versionuda war ama cd'sininde war :( indirdim kaldi oyle :( dün gece'Den beri ugrasiom yapamadım bi türlü nasıl edicegime bilmiom :S
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek
    saol hoca ßunu bi indirim ins olur olmazsa bakıcam artık :S
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek
    hoca part 1'Dekinide indirdim acdıgımda yanliz 1 tane part'Daki 700mb diger'leride ßoyle ee gene eskisi gißi oLuo nasıL aticam ßunu cd'Ye :S
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih_Jones
    Fatih_Jones's avatar
    Erkek
    nasıl 700mb ya ben linkler çalışıyormu diye kontrol ettiğimde  bir partın boyutu  95 mb  gösteriyordu  winrarla açıpda sadece  1 partın birine(içine) bakıyorsan  orda 700mb anlamı bütün partların toplamını gösteriyor yani bütün partlar birleştiği zaman oluşacak doyanın boyutunu sen bak bakalım partı winrarala açmadan üzerine sağ tıkla özellikler den  dosya botunu kaç gösteriyor  95 mb olması lazım

Sch
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek
    tamam ona bi sey demionki :S winrarlı 90-100mb ciwari ama winrarli sekilde'Mi cd'Ye atip boot edip oyle yüklücez :S indirdikden sonra cd'ye ne sekilde atip'Da yüklücez ߀n bunu cozmüz degilim asil :S birde rar'Ların icinde 1 tane dosya war :S bunlari nasıl yapcaz yani :S
Toplam Hit: 2591 Toplam Mesaj: 17