Müridimiz Muhrip ‘E Özeldir...
-
Sen acıklı bir Beşiktaş bestesi gibisin benim için. Yensen yenilsen farkeder mi asi ruhuma? Hayatı Siyah-Beyaz tonlarda boyadım, sis çökse de mabedimizin üstüne yer yok hayatın griliklerine... Ya benimsin diye, hiç kirletmedin diye umutlarımızı Bembeyaz olacak al-i cihan ya da Simsiyahlara bürüneceğim kaybettin diye ırz-ı aşkını...
Kahpelik 8-0 önde olsa da maç sonuna çok var daha. Uzatmaları ekle, kayıp zamanlarını ikiyle çarp ve çıkar ömrümden, gerisi senin olsun. Yenilmek fark yemek değildir asla, vazgeçmektir. Hepiniz toplanıp gelin, 9 kişi kalsın son aşk fedaileri ne çıkar?
Susmak yok gönlüm ne kaldıysa içinde en büyük puntolarla haykır, Moskova Flarmoni Orkestrası gelsin ahengi bizden öğrensin, Eros'un aşkı öğrendiği gibi. Desibel, desibel olalı böyle bir çığlık duymamış olsun. Fizan'dan arasınlar gürültü yapıyoruz diye.
Ben bütün karamsarlığımla Simsiyahım, sen bütün arınmışlığınla Bembeyaz. Çünkü ben seni Beşiktaş gibi sevdim, Öylesine değil, ÖLESİYE!
Saygılarımla
Not: Futbol ile alakalı değildir
-
vay vay vayyy her zamanki gibi duygu yüklü mükemmel bi yazı çok beğendim hocam... :)
-
hocam süper olmuş klavyenin tuşlarına vuran parmaklarına sağlık :) beşiktaşlı olarak tüylerim diken diken oldu okurken:)
-
UEFA yolunda Gaziantepspor'a başarılar dileriz :)
-
saol fatih abi ben aldım mesajı :))
-
Sarı-Kırmızı içinde yazalım böyle güzel yazılar.. :D
-
hocam eline sağlık takımda mağlup zten
-
Kutengri bunu yazdı:
-----------------------------
Sarı-Kırmızı içinde yazalım böyle güzel yazılar.. :D
-----------------------------not: futbolla ilgili olmasın :D
edit: yüreğine sağlık demeyi unuttum.. gerçekten güzel dile getirmişsin duyguları..
-
Amacım futbol ile ilgili bir yazı yazmak değildi, Muhrip kardeşimizin derdine derman olacak birşeyler karalamak ve aşkı BeşiktAŞK ile harmanlamaktı...
Saygılar
-
helall
-
HannibALgan bunu yazdı:
Amacım futbol ile ilgili bir yazı yazmak değildi, Muhrip kardeşimizin derdine derman olacak birşeyler karalamak ve aşkı BeşiktAŞK ile harmanlamaktı...
Saygılar
Derdime derman oldun abi eyvallah anladım argümanın marioyla alakası olmadığını :)) :P
Not : bu adam yazıyor yaaaa :D