Müridler 1 Sene Yokum Dualarınızı Bekliyorum
-
Allah yardımcın olsun, internete ihtiyacın yok. Teknolojisiz 1 sene sana hiç bişey kaybettirmez. Umarım hedefine ulaşırsın :)
-
Başarılar dilerim. Bu kararı almak bile çok zor benim gözümde. İşin %50sini yapmışsın.
-
Aristoteles bunu yazdı:
-----------------------------
Sözeldeysen nie kasıon ki 1 yıl boyunca günde 10 saat çalışmak 1 seneni heba etme hayatını yaşa.Bak bana sayısal bölümdeyim (lisede) hiç takmıom sadece 5 tane 1 var amk.:)
-----------------------------niemi kasıyorum hacı asıl sözlde olanlar kasmalı zaten :)
450 dn aşağı alırsam İyi bi üniye giremicem Ben marmara ünisini istiyorum Türkçe Öğretmenliği 450 nin az bucuk üstünde...
fllemem lazım her dersi çünkü mat 0 bende...
Allaha şükür tarih tmm her denemde fll gelio cografyadanda bi kaç eksiğim var felsefeyi sorun ediyorum oda halledilir insallah..
Abilere gitmiyorum hacılar gideceğim yurdun cemaatle alakası olmayacak...
dandirik bi yurtta olmayacak
Facebook hesabımı dondurdum tüm sayfalardan yöneticiliğimi kaldırdım dondurmadan önce...
denemde 390 a çıktım 380 den... bunu beni mutlu etti çalıştığımın karsılığını alıyorum demekki daha fazla çalışmalıyım 410 u gecersem okul puanıyla birleşince istediğim yre gidebilicem...
Saygılarımı sunarım bu tbt de son günüm...
-
Başarılar hacım herşey gönlünce olsun, Allah yardımcın olsun.
-
Bende össye gireceğim. Sosyoloji ve mimarlık düşünüyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum... Meslek lisesi çıkışlıyım. Banada bir yol gösterin...
-
Allah yardımcın olsun kardeşim sıkıntılı falan olma azmin kazanmana yeter zaten süpersin devam et...
-
çok iyi demiş escorda öss de neymiş arkadaş çile sonra başlıyor..hem bence onemli olan kafada bitirmek herşeyi kısıtlamak değil.. evdede çalışabilirsin düzenli bi şekilde istersen 10 saat.. ben yurda gittim şahsen bin pişman oldum.. abi aayağına gittik tamamen kendi menfaatlerine kullanıyolardı.. :( genede sen bilirsin umarım yaptığın şey hayırlı olur..
-
Aristoteles bunu yazdı:
Sözeldeysen nie kasıon ki 1 yıl boyunca günde 10 saat çalışmak 1 seneni heba etme hayatını yaşa.Bak bana sayısal bölümdeyim (lisede) hiç takmıom sadece 5 tane 1 var amk.:)
-----------------------------bak bu felsefeyle bi bok olunmaz devam et sen en iyisini yapıyon
-
Bende hazırlanıyorum aslında yurt ne güzel olur bea :S ne kadar oluyor bu olay aylık kaça patlar ki? Cemmat yurtları falan değil bunlar değilkmi? İlk sınava kadar böyle bir ortam ne güzel gelir be adama :S
-
enginkar bunu yazdı:
çok iyi demiş escorda öss de neymiş arkadaş çile sonra başlıyor..hem bence onemli olan kafada bitirmek herşeyi kısıtlamak değil.. evdede çalışabilirsin düzenli bi şekilde istersen 10 saat.. ben yurda gittim şahsen bin pişman oldum.. abi aayağına gittik tamamen kendi menfaatlerine kullanıyolardı.. :( genede sen bilirsin umarım yaptığın şey hayırlı olur..
-----------------------------hoca basta yazdım kafada bitiremiyorum işte bilgisayarı görünce içime şeytan girio sanki hemen geciyorum başına aynı şekil tv dede öyle... en azından yurtta tv yok net yok dışarı çıkmak yasak olacak yapcak baska bişey olmayacak mecbur ders çalışcam.. netlerim arttıkça bana azim geliyo heycean gelio umut gelio... en azından netlerimi artırayım biraz...
Evde ders çalışmamı engelleycek teknoloji çok ortam rahat bana rahatlık batıyo...
yarın sınav var ham 390 nasıl beyler iyi puanmı hedefim 390 ı gecmek yarın... ygs de sözel türlerde...