Müridler Bir Film Önerir Misiniz?
-
aç behzat ç izle ya. Ağlarsın adamın haline tüm bölümleri izle.
-
buna bakarım
-
aşk tesadüfleri sever
umudunu kaybetme will smith
-
Direk psikolojini bozacak bi film söyleyebilirim. Bi intikam filmi ve çok sıradışı bi konusu var hayretlere düşeceğine eminim. "Old Boy" bi korea yapımı film kesinlikle izlemelisin.
-
adalet peşinde ve umudunu kaybetme.
-
Felekten bir gece 1-2 :)
-
UCANTENEKE bunu yazdı:
-----------------------------hayat güzeldir
----------------------------adamsın +1 bencede hayat güzeldir mutlaka izlemelisin.
-
- "Hachiko"arkadaşın dediği gibi aşk filmi değil ama bir köpeğin sahibine nasıl bir sadık olduğunun bir göstergesi izlemeni tavsiye ederim.
- "hırçın sevgilim" daha önce izlemiştim sıkılmadan izleyebileceğin güneykore filmi.
- "Veer-Zaara" bir hint filmi gerçek aşkı anlatan bir hikaye var sonuna kadar izlemeni tavsiye ederim.
- "akıl oyunları" (a beatiful mind) aşk filmi değil ama alternatif olarak sıkılmadan izleyebileceğin bir film tavsiyemdir.
- "umudunu kaybetme" bu filmde will smith varsa bu film izlenir gerçekten oyunculuk hakkını vermiş. aşk üzerine değil ama azmin ve sevginin gücünü anlatan bir film. will smith oyuncunun başrolde oynadığı diğer bir filmi daha var "yedi yaşam (seven pounds)" oda güzel.
aklıma gelenler bunlar üstad hepsini izledim..
-
Juliet bunu yazdı:
-----------------------------Babam ve oğlum
Güneşi gördüm
New York da beş minare filmi izleyip sonunda boğazım düğümlenmişti. Bence ağlamak istiyosan Türk yapımı dram trajik filmleri izle aynı durum ve duygulara kendini rahat bi şekilde koyarsın.
-----------------------------Babam ve oğlum , new yorku bilmemde güneşi gördümde çok kötü olmuştum
filmde kendimden çok şey buldum herhalde ondandır . şu sıkı yönetim biraz hafiflesede
biraz derdimizi kederimizi paylaşabilsek :)
ayrıca hocam boşver ağlama :)
Ayrıca madem yarın haftasonu bende bi film izliyeyim
Şu hani bir adam vardı adaya düşüyordu tek başına kalıyordu
hatta bir tanede hindistan cevizinden yaptığı kuklası vardı onunla muhabet ediyordu
neydi o film ?
@edit büdüt : buldum yeni hayat
-
Sscheme bunu yazdı:
-----------------------------Hachiko A Dog's Story kesinlikle tavsiye ediyorum, aşk konulu değil ama hüngür hüngür ağlarsın.
-----------------------------hocam çok harika filmmiş yaa, özellikle sonuna doğru köpeğin o yaşlanmış halini görünce çok duygulandım..