folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Müridler Bir İş Teklifi Geldi İş Hakkında Bilgiye İhtiyacım Var

Müridler Bir İş Teklifi Geldi İş Hakkında Bilgiye İhtiyacım Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Müridler Bir Kargo şirketinde müşteri temsilciligi işi için Teklif geldi Ama Ben hiç müşteri temsilciligi yapmadım nedir ne deildir bilmiyorum yani ne iş yapar bu müşteri temsilcisi ayrıntılı bir bilgi lazım

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

Bizim işyerine UPSten bir eleman gelmişti.devamlı kargo hizmetini kullanan şirketlere kargo şirketleri anlaşma yapmak tanıtım yapmak v.b şeyler icin eleman gönderıyordu.Bize gelen elemanlar işçi sınıfı degil gayet iyi giyimli arabayla fln dolaşanlardı.bu işimi yapar bilemem.Kelime anlamı bunun gibi işlere cıkar.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek

Sanırım Bunun İçin size kurs verirLer . . Sonra Ya TeLefon Hattında oLursunuz kargo şirketinin yada eLeman aLımı gibi işLerde =))

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

müşteri temsilcisi nedir? müşteriyle muhattab olandır.

bir kargo şirketinde müşteriyle nasıl muhtattab olunur diye kafanda sorgularsan cevabı bulacaksın kolay gelsin hocam :)

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hybris bunu yazdı:
    -----------------------------

müşteri temsilcisi nedir? müşteriyle muhattab olandır.

bir kargo şirketinde müşteriyle nasıl muhtattab olunur diye kafanda sorgularsan cevabı bulacaksın kolay gelsin hocam :)

Yandıq :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Öncelikli olarak eğitim alırsınız. Müşteri temsilciside işte müşteri ile firma arasında kalan tüm fırçayı yiyen eleman oluyor.Bazen telefonda bazen sahada.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

TeRRoR bunu yazdı:

Öncelikli olarak eğitim alırsınız. Müşteri temsilciside işte müşteri ile firma arasında kalan tüm fırçayı yiyen eleman oluyor.Bazen telefonda bazen sahada.

Lem gözümü korkutmayın çekerim silahları ha:D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Müridler İş oldu gibi Bir kargo şirketinde bilgi işlem için Degerlendirecekler kısmete bak :) müşteri temsilcisi diye gittim bilgi işlem çıktı :) Ama yarın onların bilgi işlemcileri ile görüştüreceklermiş bilgisayar seviyemi ölçeceklermiş Sizce bana Ne sorar bu bilgi işlemci yani ne gibi sorular sorar

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Müşteri temsilciliği yöntemine göre değişir. Örnek olarak, çağrı merkezi, yüz yüze yada sadece maille yapılabilinir.

Ama genelde yüz yüze ve çağrı merkezlerinde çalışan insanlara müşteri temsilcisi denmektedir. Ben çağrı merkezinde bu işi yapıyorum.

Zevkli bir iştir, müşterilerin sizinle çalışmalarından öncesi ve sonrasında onlara istedikleri konularda şirketin belirlediği ölçüde destek olur bilgi verirsin.

İş kesinleşsin zaten onlar sana bilgi verirler. Takıldığın bir yer olursa özelden mesaj at, yardımcı olurum...

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

EmiRReiS bunu yazdı:

Müşteri temsilciliği yöntemine göre değişir. Örnek olarak, çağrı merkezi, yüz yüze yada sadece maille yapılabilinir.

Ama genelde yüz yüze ve çağrı merkezlerinde çalışan insanlara müşteri temsilcisi denmektedir. Ben çağrı merkezinde bu işi yapıyorum.

Zevkli bir iştir, müşterilerin sizinle çalışmalarından öncesi ve sonrasında onlara istedikleri konularda şirketin belirlediği ölçüde destek olur bilgi verirsin.

İş kesinleşsin zaten onlar sana bilgi verirler. Takıldığın bir yer olursa özelden mesaj at, yardımcı olurum...

hocam eywallah ama Şuan için Değerlendirildigim posizyon Bilgi işlem Ben müşteri temsilciligi için gittim :) genel müdür bilgisayarımın iiyi oldugunu görünce yarın bilgi işlem elemanı seviye testi yapacak bilgisayar bilgimi ama ne sorucak bilmiyorum :(

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Öncelikle network soracak. İnternet bağlantısı giderse ne yaparsın, neden kaynaklanabilir diyecek.  Kendi bilgisayar özelliklerini anlatır mısın diyebilir, bilgisyar parçaları hakkında soru sorabilir.

Eğer server varsa o yapı da onu sorabilir. Faks modem bilgini öğrenmek isteyebilir. 

.
Toplam Hit: 1750 Toplam Mesaj: 20